💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 441
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 670
  • софия
Точно промото съм изпуснала накрая. Ако ДиХ плачат е много вероятно Жоро и Викси да си ходят. Дечитата имат гарантирана подкрепа от 3 двойки (Плиткови, Иванчовци и Явор и Виктория), а Викситата от 2 (Кристи и Арти и Димана и Христо).

# 2 671
  • София
В промото казват, че са две на две и супер двойката трябва да реши кои ще си ходят. Да не би Виктория и Явор да са супер двойка и да изгонят Викси и Жоро. Според мен номинирани ще са именно Викси и Жоро, както и Габи и Дечи. В промото само Викситата не ги дават, другите пускат по някоя сълза, само Радка май се усмихваше.

# 2 672
  • София
The only one, това е и моето разчитане на ситуацията, да видим обаче дали ще вземат пари от Криси и Арти или ще си върнат жеста към тях от миналата седмица и ще вземат от Димана и Христо.

# 2 673
  • София
Аз мисля, че ще вземат пари от Димана и Христо.

# 2 674
Обясненията на Плитков ми идват малко трудни за разбиране. Когато говореха за очите, той каза, че едва ли не от година видял истинския цвят на очите на Радка, понеже имала голям диоптър и носела цветни лещи.?!!!!Също като "дислексията" му.
Мжд очаквах да спомене за дислексията му, ама не го направи 😅

# 2 675
  • София
Щеше да ми бъде интересно да им направят един женски куиз- Коя е столицата на България, как е първото име на Вазов, колко крака има стоножката...Там щеше да е пълен цирк и мазало, затова няма да  го видим 😆

# 2 676
  • София
Петър определено е на някакви транквиланти, пуши ли, смърка ли, не го знам, но преди игрите като са събрани мъжете, той е вечно проснат на някой диван и гледа надрусано в празното. Радина какви зъби е правила, не схванах? Нейните са доста жълти и като човек в сферата на зъболечението ще кажа, че не са правени, а има нужда.
Много се радвам, че Криси и Арти си взеха залога! Дано станат двойка на седмицата. 😁

Това за Петър и мен ме тормози от известно време, извън игрите като го снимат, все е един такъв отнесен - или нещо пуши, или взима, или пие - но ако пие, трябва да е конски дози алкохол.
Иначе, Криси и Арти са леко превзети, но доста по-автентични от Радина и Петър.

# 2 677
Като чух, че са инфлуенсъри, първоначално бях негативно настроена към Криси и Артьом. А се превърнаха в мои любимци.

Петър е много неадекватен в отговорите и поведението си и е невероятно просто колко добре Радина тушира някои негови изцепки. Не знам дали и зад камера обаче отношенията между тях са толкова розови.

# 2 678
  • София
Много е неадекватен Петър, чак се чудя как е позволено във вилата да взима някакви субстанции. Може би пие много, но изглежда супер зле. Радка все се усмихва, но не съм сигурна, че е доволна от поведението му.

# 2 679
Видяхте ли, че Георги и Викси също имат канал в Ютюб? Снощи случайно ми излезе, но нищо не съм гледала

# 2 680
Тъкмо отворих да видя, не беше сложно да ги намеря. Не изглеждат обаче като хора, за които бих се абонирала.

# 2 681
  • София
Ето защо е хубаво да се гледа на запис. Всичките малоумни скечове на Краси - скииипп ; всичките простотии за Иван дивия селски бек скиипп и то ти минава половината предаване. Това с падането в краката му беше толкова излишно и толкова не на място, че Радков съсипа цялата си кариера на комик.
Наистина минаха всякакви граници с този шут. Не знам кой си мисли, че това е забавно? Малоумно е.
Нямам търпение да си ходят. Не мога да ги понасям вече и двамата. В началото симпатизирах на Сани, но вече и нея не я харесвам. Слаба и скучна двойка, а най-лошото е, че са яко подпирани от продукцията. Защо??? С какво са интересни и на кого? И във фейса и тук масово не ги харесват. Недоумявам.

Христо само 2 съвпадения с Димана и цели 3 с Радина. 😮😀
Добре, че Петър нямаше толкова съвпадения с Виктория, хахаха 😉

Браво на всички мъже, които си взеха залога, защото не беше хич лесно.
На Дечи му стана лошо може би защото не е закусвал? Дано няма някакви сериозни проблеми с вестибуларния апарат.

Артьом с поредна победа и отново са с най-високия залог. Браво! И Арти специално дотук няма загубен залог! Единствен сред мъжете. Надявам се да станат именно те супердвойка. Шанс имат само те и Явор и Вики. Последните обаче влязоха в серия от седмица и нещо насам, така че ще е трудно.

Надявам се да си тръгнат Дечитата и да се разбие отвратителната коалиция или шутовете от Кюстендил. Пак ще се разбие коалицията. Която и двойка от тези да си тръгне ще живне предаването. Иначе ще стане още по-зле.
Иван и Сани са слаби, дразнещи и яко подпирани. Десо и Габи са най-слабата двойка в къщата, смешно-нелепи и неадекватни.

# 2 682
Това Викси на всички синхрони изглежда все едно насила седи до Георги  и няма търпение да се разкара от него😃

Христо е много кекав за пожарникар.
Даа

# 2 683
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изгледах и първо ще пиша, за да не забравя какво искам да кажа, пък после ще ви чета.
Значи, продукциятаааа, докога ще ни занимавате с простотиите на този Иван? На никого не са интересни, че да ни занимавате с отклоненията му по половин епизод. Научихме му наизуст целия репертоар, който е типично байганьовски - да не се контузи нещо и да не изгуби пари /перифразирам всеизвестното "да не настине и да не се мине"/. Нямам търпение да се махат вече, съсипват целия формат. Между другото със Сани са си лика-прилика, намерили са се.
Хванах се, че не искам довечера да си тръгват ДиГ. Колкото ми е неприятна Габи, толкова Дечи ми е симпатичен - много мило и възпитано момче. Габриела била пълна отличничка в училище? Какво й се е случило след това? Joy Поне не може да й се отрече, че много и искрено си обича Десо, а той очевидно не се дразни от простотиите и глупостта й.
Не искам обаче да си тръгват и Викситата, не за друго, а защото си гласуват по симпатии и съвест, не слушат и козируват на Плиткови.
Мисля си от известно време как тази година игрите са много статични, доста елементарни и безинтересни. В предните сезони ги извеждаха навън, качваха ги нависоко, имаше по-раздвижени предизвикателства, а сега скука. Искам да видя Иван в някоя такава игра, като се налага да го гледам.

# 2 684
  • софия
 Diavolo, днес май яко си запалил като гледам и по другите теми какво постваш. Направо ми е кеф да те чета, а дългите коментари обикновено ги подминавам Simple Smile

И аз искам Дечитата да си тръгнат, но по-скоро ще са Викситата.
Би било интересно, ако някоя от по-харесваните двойки (АиК или ДиХ) станат супердвойка и привилегията им е да върнат една от отпадналите двойки... а дано, ама надали ;д

Общи условия

Активация на акаунт