💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 433
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 655
  • софия
Довечера май са пред телевизора най - младите двойки. Много зависи коя ще си тръгне от това, коя е супер двойката. Ако играта е в ръцете на Пиргови ще хвърчат Викси и Жоро. Поради простата причина, че те не скачат срещу посочения с пръст враг от Радка и Пешо.

# 2 656
  • ГО
За кого биха плакали толкова Димана и Христо? Мисля, че те ще са супер двойка.
“Виждам” пред телевизора Дечитата и Викситата, като си тръгват Дечитата.

# 2 657
  • София
Иван така се беше вързал на лъжата, че имах чувството, че ще шибне някой шамар на Сани..
 Иван е там за пари. Да стои колкото си може повече, да си вземе хонорара и да си купи я гуми, я джанти, я полуоска да смени... Затова така се напряга, под предлог, че тя не го слушала. Хранят го, поят го, спи си, играе си игрички, тече му хонорарчето и лайф ис лайф..
Скечът на Радков беше греда, дълъг и преигран, шъ му съ кланя на тоя тутманик...

# 2 658
Обясненията на Плитков ми идват малко трудни за разбиране. Когато говореха за очите, той каза, че едва ли не от година видял истинския цвят на очите на Радка, понеже имала голям диоптър и носела цветни лещи.?!!!!Също като "дислексията" му.

# 2 659
За кого биха плакали толкова Димана и Христо?
Според мене за Викси и Георги. Те не са ли в едно помещение за спане. А и ако другата двойка са Десо и Габи, Злодеида ще си спаси палетата.

# 2 660
  • ГО
За кого биха плакали толкова Димана и Христо?
Според мене за Викси и Георги. Те не са ли в едно помещение за спане. А и ако другата двойка са Десо и Габи, Злодеида ще си спаси палетата.
Да, възможно е.
Радина доста бръчки има около очите. За ранни 30г. си е бая. Да слага повече слънцезащита, че от тия почивки се е сбръчкала. 🤣🤣🤣

# 2 661
Не догледах, днес е пускам пак. Нещо взех да заспивам по средата на игри, по-точно на глупостта с Иван отнесох. Няма сила която да ме накара да го гледам това. Да вземат да си оправят монтажите и да изрежат от следващите епизоди подобни излияния. Нямам нерви и сили за това.

Викате довечера ще има драма. Ще се постарая да го изгледам.

# 2 662
Габи и Дечи не бяха ли от коалицията? Според мен Викси е чао. Като нищо ще използват довода, че на Дечи му е станало лошо и не е било честно спрямо него, тоест ако не му е било лошо, е нямало да са последни, и Георги и Викси си тръгват. Така хем ще имат другите уж явна причина да ги изгонят, а на практика всички знаем защо ще го направят.

Сцената с краката и Радков беше ужасна за гледане, но много ми хареса, че си му каза в очите - "не те е яд за парите, а че жената не те слуша" или нещо подобно.

По-интересно ми е коя ще е супер двойката. Този път предимството изглежда много, ама много стабилно - 33% от бюджета на друга двойка + спасение на двойка/да решат изхода от гласуването. Ако последното съм го разбрала правилно (вече ми се спеше), то не вярвам Димана и Христо да са супер двойка, те биха спасили веднага Викси и Жоро. А може би просто Габи и Дечи са аут...

# 2 663
  • SF
Няма ли начин вече Иван и Сани да си тръгнат? Направиха шоуто, разсмяха ни хубаво, но започнаха да се повтарят каламбурите с Краси.
Въобще концепцията с тримата водещи изобщо не ми допада. Жената на Краси е като издирена отнякъде и вкарана там - жена му е, нека има брачна доказала се двойка, "Един за друг"...
С голяма досада им изтърпявам смешките.

И пак да се оплача от отвратителните аутфити, с които ги издокарват. Направо нелепо изглеждат и тримата. Шарено, забавно и грозно!

# 2 664
  • Където морето целува небето...
Огромно преимущество на супер двойката. Много интересно кои ще са. Не ми се иска Габчи да си ходят, но това е в момента единствената възможност да се запазят КиА и ХиД в къщата. За жалост само така би се поразпаднала коалицията. Много се надявам ДиХ да не са номинирани по някакъв начин и затова да са сълзите.
Сани и Ванката ще си ги гледаме още дълго, то така като гледам може и на финала да са наредени. Ужасно ме дразнят вече и двамата. Ясно е, че са влезли за хонорара, който може да покрие баничарската заплата на отличника на ПМГ Кюстендил.

# 2 665
На "нежната душа" на Иван, както сам се изрази за себе си, не ходи да обяснява на жена си как й бил гаден/грозен носа.
Това не са отношения, в които има уважение, ама карай.
Изуми ме Явор с думите си, че познал окото на Виктория по бенката до него, ама я вижда сега като нарежда снимките ?!??!? 😂

# 2 666
Ако днес си тръгнат Габиту и Десо малко ще се поразпадне коалицията. Според мен супер двойките са затова - за да може да се разпаднат подобни групи. На мен лично ми е все едно дали ще си тръгнат ГиД или ВиГ - от гласовете и на двете жени има опасност да оглушея, но вече е крайно време да си замине и някой от любимците. Двойките, които отпаднаха досега бяха нарочени за аутсайдери още от първия ден и съвсем систематично изгонени, въпреки, че имаше какво още да видим от тях. Сега идва ред на любимците. Всички биха изгонили Иван и Сани с удоволствие, но им ги оставят.

# 2 667
Eми ясно, че нито Краси, нито жема му са за тук. Не беше лоша идеята да разнообразят предаването ама тези скечове ми идват твърде много. Пък горката Станислава все като палячо я обличат. Жена на 50 се опитват да я докарат в стил 20, ми комично е!

Що не го вакараха като допълнителна двойка заедно с другите, да играят игрите без да отпадат. Щеше да е по-интересно май Simple Smile

# 2 668
И аз така мисля за Краси и Стаси.
А можеше в играта да си правят мега тъпите скечове.
Снощи пак половин предаване на Иван и докато той се вайкше Сани колко пари е заложила аз отнесох плувката...

# 2 669
  • София
На "нежната душа" на Иван, както сам се изрази за себе си, не ходи да обяснява на жена си как й бил гаден/грозен носа.

Абсолютно, а пък той си е много нормален и правилен носа й. Той пък щото е голем убавец, тръгнал нея да я унижава пред всички. С тия акулски зъбки ..бррр 🐋

Общи условия

Активация на акаунт