💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 433
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Иванчови са на предпоследно място, не са те..
И аз не вярвам РиП да напуснат, може и Дечеви да са, тя беше доста разплакана..

# 2 641
Ех, от сега съм инвестирана в утрешния епизод 😃 дали плиткови ще си ходят... не ми се вярва, но дано!

Няма шанс за плиткови, щото и Криси плачеше...

# 2 642
  • Сливен
Офф... Защо ли си мисля, че ще са Димана и Христо.. Sad

# 2 643
Няма как да е Ицо и Димана.

# 2 644
  • Където морето целува небето...
Тц.. За Плиткови такъв рев... Няма начин. И Иванчови няма да са. Интересно ми е как ще се спасят. Може би Габи и Десо ще са с Викситата.

# 2 645
Аз мисля, че номинирани ще са Явката и Вики, както и Габче и Дечи. По ми е интересно кои ще са супер двойка, Криси беше широко усмихната, ако са те е ясно от кого ще вземат и няма да има интрига, затова се чудя дали няма да е друга двойка.

# 2 646
  • на село
Как ми се иска да са цвилещата Радина и нейния, аз не я видях нея в промото, но сигурно ще да Габи и Десо и Жоро и Вики на пангара.

# 2 647
  • София
Според мен не е честно и не е редно, една супердвойка да дава наклон на цялото предаване и да решава съдбата на дадена двойка, като отнеме или прибави пари към сметките..или ги спаси или пък елиминира..Все пак всеки се старае, мъчи, превъзмогва страховете си за да постигне някакъв растеж и накрая "супердвойката" станала такава по неведоми пътища ги елиминира отведнъж. Социалният контакт трябва да се проявява в други игри, за взаимопомощ например, а не за ликвидиране на противници....

# 2 648
  • Велико Търново
Telesilla, на класиралите се на първо място в двойната игра дават различни суми, не е твърдо 2500 винаги. Те точно по този начин преди седмици Иван и Саня бяха станали супер двойка - дадоха им над 4000 тогава. Не помня точно колко бяха, но бяха достатъчни, за да изпреварят първите във временното седмично класиране.

В утрешната игра, уж за двойки, пък пак жените го отнасят.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 23:28 от DamaPika

# 2 649
Telesilla, на класиралите се на първо място в двойната игра дават различни суми, не е твърдо 2500 винаги. Те точно по този начин преди седмици Иван и Саня бяха станали супер двойка - дадоха им над 4000 тогава. Не помня точно колко бяха, но бяха достатъчни, за да изпреварят първите във временното седмично класиране.

В утрешната игра, уж за двойки, пък пак жените го отнасят.
Дано тогава да им дадат само 500 отгоре, нали така или иначе ще крадат пари от някого?

# 2 650
  • София
То от трейлъра стана ясно какво става. Особено като се знае кой с кого е близък.

# 2 651
Според мен супердвойка ще станат Ицо и Димана, не знам така усетих нещата, които видях в утрешния епизод, а ми се стори, че дечитата са прави та те ще са едни от номинираните, а останалите според мен са лигльовците.

# 2 652
Сценката на Краси на колене пред Иван беше покъртителна!  рЯдков просто удари дъното този сезон.

# 2 653
  • София

Един за друг (05.04.2023)

Сезон 4 Епизод 21

...

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 07:10 от Mari_Mar

# 2 654
  • Sunshine state
Скечът с Иван беше мега досаден и наистина му отделиха повече от прекалено време. Отгоре на всичко и накрая го доразтегнаха подобаващо. Радков наистина не се търпи, тая лиготня е просто непоносима. На кого му е смешно това? Може би на някого като Саня? Тя започва много да ме дразни, много ограничена и проста жена. Няма смисъл от съжаление, ама хич.
Петър определено е на някакви транквиланти, пуши ли, смърка ли, не го знам, но преди игрите като са събрани мъжете, той е вечно проснат на някой диван и гледа надрусано в празното. Радина какви зъби е правила, не схванах? Нейните са доста жълти и като човек в сферата на зъболечението ще кажа, че не са правени, а има нужда.
Много се радвам, че Криси и Арти си взеха залога! Дано станат двойка на седмицата. 😁

Общи условия

Активация на акаунт