💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 440
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 625
Това Викси на всички синхрони изглежда все едно насила седи до Георги  и няма търпение да се разкара от него😃

Христо е много кекав за пожарникар.

# 2 626
Виксито никаква емоция, докато льольото до нея не спииира да се лигави и да сипе комплименти за нейното оченце, нейните златни ръчички.
По-скоро ми изглежда, че тя трудно прикрива отвръщението си, само като му чуе гласът.
То и на мен такива позиви ми отваря гласът му.

# 2 627
  • Велико Търново
Викси, за да не си показва левия профил (каквото предположение имаше тук), се показва като ледената кралица до Георги. Поне да ги слагаха да седят обратно на диванчето при синхроните. Така тя винаги му е обърнала тръб.

# 2 628
Жалко за Димана и Христо.

Сега ще има да го гъбаркат, че е избрал толкова снимки на Радина обаче Grinning

# 2 629
Аз почнах да се питам как може Христо да е пожарникар?

Ма тя Викси си каза, че много трудно показва емоциите си...

# 2 630
  • Където морето целува небето...
Аз отдавна му се чудя на Христо. Освен да е шофьор на пожарния явтомобил.
Краси и Иван са досадни. Не може този човек да е завършил с отличие МГ и да си позволи да се излага по този начин.

# 2 631
Тва мъжа ми да ме подиграва пред ефир, ще му е последният дъх! А Саня се смее и се забавлява...

# 2 632
Май Радина е номинирана, само нея не показаха,а другите реват!

# 2 633
Дано криси и арти са супердвойка. Като гледам промото май Виктория и Георги ще си ходят.

# 2 634
  • Където морето целува небето...
Като чувам привилегиите на супер двойката, а и като гледам как плачат всички.... Няма да са Иван и Сани изгонени, защото не вярвам някой да реве така за тях. Кой има шанс за супер двойка, че не видях класирането по суми? Може ли да са Иванчови?

# 2 635
Толкова ревящи, да не са Викси и Георги изгонени, само тях не ги видях седнали!?!:thinking:

# 2 636
Абсурд Плиткови да са. Вики и Явор или Жоро и Вики.

# 2 637
  • Sofia
Ако Иванушка е инженер, то малко като във вица:
"Като се знам какъв съм инженер ме е страх да отида на лекар". 😂

Правилно ли чух, че според Виксито любимият й го били завъртели на 260°?

# 2 638
С шансове за супер двойка са само Арти и Криси и Виктория и нейният. Защото между Арти и Криси и третата двойка има повече от 2500 разлика. Поне така видях набързо.

# 2 639
Ех, от сега съм инвестирана в утрешния епизод 😃 дали плиткови ще си ходят... не ми се вярва, но дано!

Общи условия

Активация на акаунт