💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 444
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 610
  • на село
Ау, ако Ванката ми е колега и по образование, не думай и МГ  и ТУ, срам за ученето.

# 2 611
Абе голямо преиграване с Ванката, лази ми по нервите. И от кога на него му се играе и му се остава в играта, че така реагира, като чу , че е изгубил 1550 лв?!

# 2 612
  • Където морето целува небето...
На кой му беше интересен този скеч? Вече дори е изнервящо.Язък му за МГ на Иван! Срамота!

# 2 613
10 мин. слушам за кръвното на Ванката, то и аз вдигнах вече... Ненужен елемент Краси!

# 2 614
За следващия сезон, трябва да направят право за  минимален залог 1к. Смешни са с тея 400- 500лева

# 2 615
И аз мисля, че трябва да си има минимален залог, иначе сега и бъдещите двойки ще се подучат и въобще няма да става за гледане...

# 2 616
Е то 1К, ако е минимум, ще са новите 500 лв 😂
Играта ми харесва, свежа е, изненадана съм, че засега се справят така добре с изключително на кюстендилци. Моят мъж се съмнямвам, че би се справил (и той се съмнява 😀 )

# 2 617
Моля, някоя добра душа да ме запознае с новите офтамологични новости. Какво е общото между голям диоптър и цветни лещи? И аз съм с голям диоптър, но само диоптрични лещи ми предлагат.

# 2 618
  • Велико Търново
Ето го талантът му...математик бил Ванката...И той изпъкна.
На Иван веднъж някой от водещите (мисля, че Емо) му каза нещо от рода "Хайде, нали си математик..."

Ххахах, Пепчи взе ръката на Криси.

На всички жени досега са снимани десните уши, да.

# 2 619
  • Буркина Фасо
И аз мисля, че трябва да си има минимален залог, иначе сега и бъдещите двойки ще се подучат и въобще няма да става за гледане...
колкото сега са се подучили, че минималния може да е 1 лв., толкова ще е и с друг минимален залог.
какво им пречи сега да залагат по 1 лв ?

# 2 620
Пак добре, че Петър не взе части от Вики

# 2 621
Пак добре, че Петър не взе части от Вики
Това щеше да се коментира с дни! Доста зле стана Дечии🥺

# 2 622
  • Велико Търново
Обаче тази вечер два пъти го засичам да уточнява. Жена ми Радина. Моята възлюбена Радина. Да не би някой да си помисли, че има и други... Satisfied

# 2 623
  • на село
Той сега и на Жорко ще му прилошее.

# 2 624
Георги ужасно много боготвори Виксито! Рядко има мъже, които гледат така😶

Общи условия

Активация на акаунт