💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 454
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гледах и не вярвах на ушите си. Действително ли има хора, които не знаят какво са параван, смесител, биде?!
"Како'й туй ниещо?" Габи е престъпно глупава, направо ме е срам да я гледам. Не е толкова малка, не знам защо не се сеща да си мълчи повече и да не си навира липсите в очите на всички. Горкото Дече!
Много се радвам, че ДиХ и КиА си взеха залозите. Христо обясняваше много добре, Явор също в интерес на истината. Останалите мъже не се справиха кой знае колко добре.
Дразнят ме тези ниски залози, направо опорочават цялата идея на предаването. Иван повлече крак с по 4-500 лева и другите прихванаха впоследствие. Явно довечера Сани ще е заложила малко повече и ще й се начука канчето подобаващо. Не че и тя не прави мизерни залози.

# 2 581
  • София
Понеже снимките са свършили, да кажа, че днес се разминах с Георги. Наистина е висок. Докато вървеше си ровеше в телефона. Нямаше я Викси.

Предполагам, че Ванката днес няма да се справи с играта. Не е неговата. Абсурд да познае на жена си око, ухо, уста. Та се надявам Сани да заложи по-голяма сума и да са номинирани. На Явор днес май ще му е най-лесно. Въпросът е снимките на жена му преди или след корекциите ще бъдат. Thinking

# 2 582
Виктория освен хиалурон в устните, мисля че друго няма така, че не би трябвало да има чак такава разлика. А и смятам, че снимките са актуални, направени като са влезли в предаването.

# 2 583
  • София
Според мен най-лесно ще е на Арти, аз разпознах окото и ухото ѝ само от трейлъра без да стопирам. Много е слаба и са ѝ много изпъкнали чертите, преди беше с по-меки.

# 2 584
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Предполагам, че Ванката днес няма да се справи с играта. Не е неговата. Абсурд да познае на жена си око, ухо, уста.
E много ясно! То това да не е колата, че да я знае наизуст и да си я гледка и обгрижва. Сигурна съм, че погледна на жена си като на жена точно в предаването, повлиян от останалите двойки и атмосферата вътре.
И играта естествено, че не е неговата. Нито една не е. А в тази пак здравето му е застрашено и ще му стане лошо, направо му подритват здравната книжка от предаването. Не че му се подигравам на човека точно за довечера, на мен също би ми се завил свят в подобна игра. Но е страшно комично колко много се ужасява да не се одраска или да му падне някой косъм в неравния бой. Joy

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 17:49 от Reinа

# 2 585
Тази игра силно застрашава здравето на Иван (сто про така ще я категоризира). Най-добре да се откаже, в негов стил би била тази постъпка.

# 2 586
  • София
Много зависи дали няма да се вижда по снимките, че има повече кг жената, ако се виждат и бузки, може и да я познае на някои снимки.

# 2 587
  • софия
Според мен доста мъже ще се оплетат на тази игра. Ако е близък детайл е ужасно трудно, а и това въртене в колата и топчетата. Ще видим. Аз пак стискам палци на Криси и Артьом и Димана и Христо. А и Габчо и Дечи.

# 2 588
  • Където морето целува небето...
На Плиткови много им личи от синхроните дали са си взели играта.

# 2 589
  • София
Ето го талантът му...математик бил Ванката...И той изпъкна.

# 2 590
  • Пловдив
Какво им става ,защо започнаха да залагат такива малки суми,така не е интересно ....

# 2 591
Дразнещи залози, залипсва ми Здравка, която почти винаги бе в хазартно настроение😂 Виксито трябваше да заложи повече, това е тяхната игра според мен

# 2 592
Направо развалят играта с тези тънки сметки...

# 2 593
Ха така. Ванката математик, Снаи едва изкласила. Сега се видя всичко.
 Викито рано тръгнала по гаджета. Не ме изненадва.

# 2 594
  • Sofia
Ако ГабитУ е била отличничка, то образованието ни е на дъното, че и под него.🙄

Общи условия

Активация на акаунт