💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 457
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 565
Може ли да ми покажете или кажете, на коя двойка точно на кой артикул се вижда стар,залепен стикер от предната двойка, моля! Гледах сега Димана и Христо, но не видях. Наистина на телефона гледам и бързам, та може да съм изпуснала. За това моля да ми покажете или обясните къде точно да гледам.
Благодаря!

# 2 566
Знаете ли, всъщност понеже аз изразих съмнение и от мен тръгна - лепенки се виждат прекрасно но на вещите в банята при първия участник от двойката, който трябва да обяснява. При участника, който трябва да открива лепенки сякаш няма. Та ако е така-посипвам си главата с пепел, че 3 страници разбуних духовете.

# 2 567
  • Sofia
Имаше лепенки 👍
При търсещите жени бяха.
Не помня при кои,но ги видях.

# 2 568
  • софия
Абсолютно двоен стандарт, признавам си, че даже и се усмихвам, докато си признавам. Хахах, кеф ми е, че спечелиха моите хора. Така или иначе Пиргови цял сезон играят на ръба на морала, съдбата си знае работата.

# 2 569
Aaa, ок тогава.
Аз пак да си кажа, че се ядосах, че една от жените лепна лепенка, а после мъжа и допълни нещо и тя разбра, че не е това въпросната вещ за отркиване, но нямаше как да си махне лепенката вече.

# 2 570
Гледам в момента. Повечето стикери, поставени от предишна участничка, бяха махнати от артикулите, но има и пропуски, които за мене са си пропуски на екипа!

# 2 571
От линка на Мери 1:04 започват Димана и Христо, няма лепенки при нея, дори следи не се виждат, показани са поне 12 от уредите/предметите които намира. Христо обясняваше много добре, с подробности, само да слушаш и да тичаш с отворени очи. Малко шкафче дъб сонома с плавно затваряне. Сауна като тази в залата, в която работех със стъклени врати и хималайски солни плочки - 4 реда...И за огледалото и за мивката, единствено интимния душ не обясни добре и смесителя.
Продължих с Вики и на кошчето с иноксов капак има остатък от лепенка-бялата част. Вики понече към друг модел да сложи лепенката, но Явор ѝ каза за капака, явно се е огледала и я постави на правилното кошче. Също Явор я подведе със сауната и белите солни камъни, Вики там отново загуби време, но някак я намери. Покрай паравана показват, че поне четири пъти минава и не го забелязва.

Възможно е при някои да е имало забравени стикери.

Това е единственото риалити което моя мъж гледа, така семейно си го следим откакто тръгна вече 4 сезон, но и той започна да мърмори, че не е като предните сезони. Тогава въпросите и игрите бяха в познаване на двойката - Един за друг, сега едни стратегии, тънки сметки в залозите и злобна конкуренция.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 16:39 от Cafelate

# 2 572
Така или иначе на мен играта като замисъл ми хареса в случая, на други съм заспивала. Допускам, че трудно са се махали лепенките, като знам аз как търкам вкъщи да махам подобни и пръскам с препарати.

# 2 573
Продължих с Вики и на кошчето с иноксов капак има остатък от лепенка-бялата част.
Не мисля, че това е остатък от лепенка, а по-скоро самата Вики е откъснала това бяло крайче, отлепвайки стикера от хартията. То не е залепнало (здраво) върху капака, а си се вее във въздуха. Wink

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 15:23 от Bilyana14.

# 2 574
  • Буркина Фасо
гаранция, че останалата лепенка е на правилното място има ли ?
първите двойки имаха по 6-7 познати от 15 възможни. значи 8-9 лепенки не са били на точното място.
ако следващите двойки се възползваха от останали залепени стикери и да маркират тях, би трябвало всички
да са с по 8-9 грешни стикери. 

# 2 575
Bilyana14, напълно възможно, на кадъра ми се стори, че върху това бяло остатъче залепва стикера, но явно си права и това е от нейната хартия. Значи и при тях поне видимо няма подсказки.
На мен ми се струва, че персонала не им е стигал, като нищо Краси да е тичал да отлепя стикерите след играта на дамите. Чак в дълбоки конспирации не ми се изпада.
Габриела и последна да беше като говори и се вайка върху обясненията на Десислав пак нямаше да намери достатъчно предмети.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 16:39 от Cafelate

# 2 576
Изгледах. Други пропуски (забравен стикер), освен снимания, не видях. 🙃

# 2 577
Аз съм категорична, че с или без останали стикери, играта ми хареса, за разлика от други игри. НО! стикерът лишаваше от възможност да си промениш избора. Сега ми хрумва, че всъщност участник можеше да залепи на друг артикул, все едно на две кошчета, или на три четки? или съм изпуснала регламента и нямаха такова право?

# 2 578
  • До морето
Май имаха точен брой стикери. Някоя от жените каза "Пет стикера имам още, значи още пет неща"

# 2 579
Ахаа, това съм го изпуснала. Обаче, аз например, бих лепила, особено като виждам, че ми остават. Ако има и време - връщам се и ги нацъквам на сходни елементи. Като ваните.

Общи условия

Активация на акаунт