💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 518
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 550
Според мен снимките са продължили дълго, бързали са да напуснат магазина и това е късметът да си последен за Димана и Христо са ми предположенията, че имаше стикери.
Той самия Х беше удивен как не е завършил с описанието, а Димана вече е намерила предмета.
Можеше поне това удивление да изрвжат.
Ама карай, нали си има сценарий кой след кого е, а ние си дъвчем пуканките...
До сега беше очеизвадно как продукцията лансира ИиС, та нека и други да намажат.

# 2 551
  • София
Явно е имало подсказки от бивши лепенки, защото освен, че Ицо не си довършваше описанието, другото странно беше, че единствено те завършиха преди да изтече времето от 17мин...
Въпреки това, тяхното търсене беше най-добро, както вече отбелязах.

# 2 552
Абе друго си е да видиш две-три лепенки на предмет Simple Smile

# 2 553
  • ENGLAND
И мен ми направи впечатление това с лепенките. А и подсказката на водещата излегнала се във ваната и Ванката обяснява за батерията за вана и тя показва душчето на Сани и Сани пита има ли душ. Ама явно и от продукцията не се усетиха, че това е подсказка. И да лъсна им цялата злоба на двамата, много ограничени и необразовани персони.
Надявам се тази вечер Криси да рискува с голям залог и да вземат играта. И как накрая тя каза, добре, че не познахме и банята, че тогава щеше да е страшно. Явно не само усещат злобата от другите, но и страдат от това.

# 2 554
  • софия
Ами, аз се радвам съвсем чистосърдечно, че е имало остатъци от лепенки и им е било по-лесно. Защото ми харесват и двете двойки. 😈

# 2 555
Аз понеже нямам фаворити ми е все едно Simple Smile
Просто ми направи впечатление.

# 2 556
А аз не го казвам с лошо.
Предположения просто.
А на финал искам Арти и Криси и Димана и Х.
Явор ми е непоносим.Гъбката и Дечьи са ми забавни, но не са ми за финал. Р иП сме разкоствали, няма да повтарям писаното.
А  И и Сани ще ги държат до край, щот нали са забавни според продукцията.
На мен на моменти ми беше жал за Саня в началото. Вече не! Щом си си дал д-то за да си от клоуната, воаля.
Дори спрях да ги забелязвам ако не им отделят половин предаване, както безмозъчето с колата им.

# 2 557
Между другото, по мое мнение и на Иван някой подсказа в началото, понеже човека каза на Сани при обяснението на душа нещо от типа на "блок хидромасажна конзола", което ме усъмни да успее самичък да го определи с пълното му търговско описание, при положение, че доста от другите му обяснения бяха като на олигофрен.

# 2 558
И аз като Слабе, след толкова злоба и побутване на Иван и Сани, айде и другите да изкарат. Сигурно не са се сетили от продукцията, за лепенките и че така ще подскажат на другите. Иначе фаворитите на Краси, щяха да са по-назад

На мен ми става противно вече. Всичката тая злоба и завист ми идва в повече.

# 2 559
  • Където морето целува небето...
Лепенки имаше. Факт! Дали са на правилното или грешното място не е важно, важното е, че веднага насочват вниманието на жената към предмета. Така с малко обяснения се разбира дали е той.

# 2 560
И да е имало лепенки....Виктория и Явор бяха последни мисля, те що не ги видяха???
Димана и Христо са ми фаворити, големи сладури

# 2 561
  • София
Аз не бях обърнал внимание на лепенките, признавам си. Браво, големи детективи сте. Ами не е честно, сори.

# 2 562
Аз тръгнах от там, че една от двойките имаше проблем със залепен етикет. Първо си помислих-що за тъпотия да им дават лепенки да слагат, ако не си получил подробно оисание на предмет докато лепиш, а после някой се плесне по челото и каже-ааа, ама капакът е сребърен, не черен, лепенката вече е турена и свирен мача. Ако бяха табелки, които да могат да преместят щеше да е по-честно. После така и така служители лежаха я във ваната, я в сауната-минават и събират и готово. Ясно е, че няма как да ги махат бързо после тези лепенки.
ПП. Дори не я знам двойката като имена, на която се случи, и се възмУтих на мъжа, че се сърдеше на жената.Що не казала и не признала, че е сгрешила. Пък тя чу черно кошче. Залепи на черно кошче. Чак след това мъжа допълни описание, ама лепенката беше лепната и тя установи, че няма как да си я вземе.

# 2 563
Представям си какво щеше да се изпише за "любимците" ви от люлин, ако те бяха на мястото на Димана и Христо. Двойните стандарти не са хубаво нещо 😃

# 2 564
Представям си какво щеше да се изпише за "любимците" ви от люлин, ако те бяха на мястото на Димана и Христо. Двойните стандарти не са хубаво нещо 😃

Абсолютно, играта трябва да е честна за всички, независимо дали ги харесваме или не!

Общи условия

Активация на акаунт