💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 521
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Където морето целува небето...
Мен не ме подразни подсказването на Десо. Габчи така или иначе нямаше да се усети. В пъти повече ме подразни подсказването на Краси в играта с ескейп стаята, но никой не каза, че е против правилата и им признаха... Двойни стандарти, но друго си е, когато идва от водещите.
В промото виждам ,че довечера пак ще ни занимават с лиготиите на Иван. Вече наистина стана досадно! Жалко, че с тези залози ще ги гледаме дори след отпадане на харесвани двойки.

# 2 536
Мен Санчето взе да ми става "по интересна", в нея виждам промяна, но не съм сигурна, че е положителна, нещо в нея се промени, изгуби чувствителността си, стана някак злостна, изглежда по вяла, погледа и изражението и дори са други. Някак изгуби живец и сравнявайки другите, отношенията им, дори мечтите им, съвсем изгуби себе си, разбирайки, че живота и е едно примирение, а не избор, който би направила при други обстоятелства и от позицията на една друга Сани, която дреме в нея, но не смее да се покаже.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 10:02 от Джаста Праста

# 2 537
  • софия
Хареса ми епизода, Диманка и Христо направо ми отвъртяха главата. Разкошно представяне. Яд ме е, че Арти се подхлъзна по останалите и започна с мижавите залози. Повече им се радвах,  когато твърдо бяха всичко или нищо. Знам, че го прави стратегически и че там вече положението е, кой по малко ще даде, но от тях, като мои любимци очаквам повече.
 Зарадвах се на второто място на Вики и Явор. Веднъж и на тях да им се случи. Въпреки Явор и неговото държание. Много напрежение има в тази двойка, много. Този човек, ако не се усети и не започне да уважава жената до него и не започне да я чува и разбира, просто ще я загуби.
 Ванката и Сани започнаха да пропукват маските. Чакам с нетърпение да блеснат още повече и да се види това, което всъщност са, а не добродушните мечета.

# 2 538
Габито и Десо са тотал щета в игрите,но пък Десо е толкова спокоен и всичко приема леко,че не ме дразнят.Браво на Димана и Христо и Криси и Арти,много са добри в игрите,а пък Артьом изглежда много добър човек и затова им симпатизирам.

# 2 539
  • Асеновград
Димана се справиха супер...браво. Радвам се също ,че и Криси си взеха залога.
Значи, като го чуя това Дечииии и направо откачам.

# 2 540
Иван и Сани, са всичко друго, но не и добродушни. Ако в началото беше весело, защото Ванката играеше хуморески, то вече стават злобни. Тя се озлоби, предполагам си е такава, просто сега се вижда, а той си е груб, несъобразителен, незачитащ другия и т.н. Не е весело това.

Явор, не го харесвам още от визитката им, със всеки ден ми става все по-протиеен. Виктория е куха лейка. С едни цици и мигли си мисли, че ще просперира. Писна ми да я гледам полугола. Да имам подобни познати, вижте ме колко съм красива, поддържана и т.н. Ама то трябва и финес и да се усетиш кога прекаляваш.
Викси, вчера беше в истерия,а за първи път чух Георги да и повиши тон. Боже, тези деца не знаят как да се справят с проблемите. Не могат да действат в по-напрегната ситуация. Лигльовци.

Димана и Христо и Криси и Артьом показаха, че в едно семейство трябва да има чуваемост и разбирателство. С децата, и двете двойки имат деца, това много си личи. Защото ако иска двойката да оцелее просто трябва да си говорят.

# 2 541
  • софия
Радвам се за двойките, които си взеха залога, но ми е леко съмнително как Димана и Христо познаха толкова много предмети. Христо още не беше обяснил докрай предмета и Димана вече слагаше лепенка?! Нещо много бързо се ориентираше.
Досега в нито един сезон май не е имало толкова тенденциозно ниски залози. Всички се страхуват да рискуват и се стремят да са в средата.

# 2 542
Дават в на кафето, Поля и Здравко😃

# 2 543
  • София
Димана единствено се сети,че щом всичко е черно-мат да търси подобни,той като и казваше само формата, и тя готова Simple Smile)
Криси също според мен това направи,но тя пък бързаше .
Интересно си беше ,нека има повече такива игри, а не само с въпроси.

# 2 544
И на нас ни направи впечатление, че не бяха махнали лепенките от предишните двойки. Не успях да гледам до края, но се радвам, че именно тези три двойки са си спечелили залога, макар че Димана и Христо са ми изключително безлични и скучни. Впрочем половинката казва, че и ние сме като тях, вероятно за това не са ми интересни Grinning Радвам се за Виктория и Явор. Той ми е изключително неприятен, но за нея се радвам. Може би, защото преди години бях в подобна връзка и се припознавам с "жертвата" Rolling Eyes

За Сани сте прави - може и да се е хванала в ръце, но започва някаква злоба да излъчва тази жена, за която още ми е трудно да повярвам, че сме наборки.

# 2 545
  • софия
Поля и Здравко при Гала много ми харесват.  Спокойни и щастливи. Буквално греят от щастие. Явно предаването успя да ги сплоти и запали. Много се радвам.

# 2 546
Ако това с оставените лепенки е вярно , то тогава играта не е честна.
Играта довечера не би следвало да ги затрудни, чертите на жените са доста различни, така че би следвало лесно да ги разпознаят.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 11:17 от Nona M.

# 2 547
Защо да не е честно с лепенките? Нима всяка жена, която игра залепи лепенката на правилната мебел? Grinning Нали се сещате, че и на грешните места са оставили лепенките та малко като въпрос с избираем отговор става.

# 2 548
Ами нали идеята е всички двойки да са поставени в едни условия - един брой предмети, едно и също време. Тези лепенки, независимо дали са на правилното или грешното място, нарушават това условие за равнопоставеност.

# 2 549
Ами помислете, ако обясненията съвпадат с предмета на който има лепенка, то тогава шанса да е правилният е много голям.

Общи условия

Активация на акаунт