💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 578
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София

Един за друг (05.04.2023)

Сезон 4 Епизод 21

# 2 521
На мен играта ми допадна. Е имаше и някои досадни моменти, но няма как иначе с толкова повторения на едно и също. Диманка ги отвя, много ме изкефиха с Христо. Ако отпаднат Д&Х или К&А тази седмица, рязко ще загубя интерес. Нещо не ми се ще и да връщат отпаднали вече двойки, но доколкото разбирам ще има такива "обрати".

# 2 522
  • София
Любопитна игра, защото трябваше да видим как се изслушват и обясняват двойките.
Браво на моите хора, 1 и 2 място в играта, за седмицата 1 и 3 място. Между тях Вики и Явор, ок съм. Те за първи път ако не се лъжа си взимат залога. Визирам класическите игри със залози.
Браво на Д/Х с 13 точки, впечатляващо. Арти и Криси щяха да направят повече, но Криси не го изслушваше много, много за детайлите и така на косъм изтърваха няколко предмета. Прекалено много бързаше. Но и с тези грешки си личи колко много са на една честота. Много трудно могат да бъдат победени. Лошото за тях е, че нямат право дори на една грешна стъпка, докато при останалите това липсва. И всичко това заради Плиткови.
Арти обаче с този малък залог рискува много, защото няма голяма разлика между третото и последното място и ако днес загубят играта, а другите си я вземат, то могат да се озоват сред последните две места. Но едва ли ще стане така, съмнявам се. Но ми направи впечатление. Досега техните залози почти винаги бяха най-високите и се отличаваха драстично от другите двойки. Криси също бе учудено. Но и Арти осъзнава, че всяка грешка може да е фатална и играе тактически.
Габи и Десо превъртяха играта. Разбира се Габито визирам в случая. Отстрани не е смешно, а трагично положението ама явно на нея хич не и пука и си се забавлява на макс. Странни хора, но са си точно ЕзД. Жалко, че слушат така сляпо Плиткови като послушни кученца.

# 2 523
  • Sunshine state
Наду ми главата Габриела с кряскането си.. Досадна отвсякъде.
Физиономиите на останалите при влизането на Криси и Арти след играта бяха трагични. То бива злоба, бива, ама тяхното вече минава всякакви граници. Включително и "хрисимата" Саня. 😒🙄 Радвам се, че съюзниците им Димана и Христо си взеха залога. Браво! И аз няма да гледам, ако изгонят Криси и Арти, просто вече няма да ми е интересно и само ще ме е яд да ги гледам Радка и Петър как си разиграват коня.
Иван и Саня с тия мижави залози ли ще се тътрят до финал?! И в живота мишки, и тук така.. 😒

# 2 524
Забелязах, че лепенките, които лепяха се виждаха, т.е. предходен играч където е залепил, до неговата лепенка залепяше следващия на някои открити елементи. Или съм се заблудила?
Проблемът според мен в някои двойки идваше от това, че беше крайно недостатъчно обяснение от типа-бяло е, кръгло е. Защото за другия, който трябва да открие нещо, поне 20 са бели и обли обектите например. Трябваше да си дадат сигнал за по-детайлно обяснение. С ваните например, с черните "пръчки" - няколко сходни имаше също.

# 2 525
На мен ми беше странно, че всички избират една и съща баня. Еднакъв вкус или единствената баня с двойна мивка.
Направи ми впечатление Иван как мачка Сани. Той така искал, на него така му харесвало, тя не го слушала, той обяснявал. После тя се обяснява пред другите как той не и бил казвал тия неща, тя не знаела. Добре бе, тия неща се говорят в къщи, пред вас двамата, не пред публика. Не ме кефят никак, взаимоотношенията им са ужасни, като тях двамата.
Плиткови, тоя Пешо как подценява жените. Аз в сантиметри щях да обяснявам на ММ ако трябваше. Това, че неговата е проста е негов проблем. Ама Радка вярно проста, само претенции и до там.

Габиту, е отделна вселена.

Радвам се, за Арти и Криси и Димана и Христо. Говорят си, изслушват се, познават си вкуса.

# 2 526
  • Където морето целува небето...
На мен ми беше странно, че всички избират една и съща баня. Еднакъв вкус или единствената баня с двойна мивка.
Банята, която трябваше да обясняват, беше една и съща за всички двойки.
Банята, за допълнителните 2 точки, беше избирана от мъжа и трябваше да се познае от жената. Там всички избираха различен модел.

# 2 527
Димана и Христо ме накефиха в тази игра. Особено Димана. Беше истинска фурия. Христо още не се е дообяснил какво що и тя - Готово, давай нататък. Joy Много яко беше.

# 2 528
Ама дали не виждаше лепенки и дали не се ориентираше по тях?

# 2 529
Не знам, би си било риск, защото не е ясно дали не би било уловка. По скоро мисля, че не.

# 2 530
Да са си махнали лепенките.

# 2 531
Банята, която трябваше да обясняват, беше една и съща за всички двойки.
Банята, за допълнителните 2 точки, беше избирана от мъжа и трябваше да се познае от жената. Там всички избираха различен модел.

Ясно, не съм чула регламента добре. И аз като Габиту, те ми обясняват, аз не схващам. Моя мъж много и се смя снощи.

# 2 532
Аз лично се забавлявах с играта снощи.
Тъкмо да се зарадвам, че Иван и Сани ще си загубят залога, той пък 500 лева и ги постави на четвърто място.
Виксито прекали с нейните напълно хейтърски коментари, обясненията на Жорко били "некадърни". Те може да са, ама това е твоя бъдещ съпруг, по който може би не е редно да хвърля такива определения.
Габито с нейната истерия ме подлуди, не искам да я коментирам. Иначе голяма изненада за силистренци - всички шкафове за баня имат дупка в средата - същински ШОК. 😂
Силиконовата Виктория ме изненада, тъй като смятам, че тяхната двойка няма много добра комуникация, но явно просто е по-добра от на други двойки.
Браво за Димана и Криси, за тях искрено се зарадвах, че си взеха залозите.

# 2 533
Аз не разбрах не признаха ли двете точки на Габи и Дечи, щото то подсказал,че мивката е такава, каквато искал?
  Щото и по-назад имаше подсказки - напр. Христо и Димана - като сауната, тяхната не знам си къде.
  Габи наистина ли учи фармация?
  Най-неприятни са ми Жорето и Викси, като желе са ми тия двамата .

# 2 534
Аз не разбрах не признаха ли двете точки на Габи и Дечи, щото то подсказал,че мивката е такава, каквато искал?
  Щото и по-назад имаше подсказки - напр. Христо и Димана - като сауната, тяхната не знам си къде.
  Габи наистина ли учи фармация?
  Най-неприятни са ми Жорето и Викси, като желе са ми тия двамата .

На силистренци имаше разлика ситуацията.
Преди да дойде момента да познаят избраната от възлюбения баня, Десо докато описва вече сглобената баня от 15 компонента каза много пъти "като банята, която искам".
При Димана подсказката за сауната върши работа единствено в играта за намиране на компоненти, но не и в играта за бонус 2 точки повече, както беше при силистренци.

Общи условия

Активация на акаунт