💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 560
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 505
# 2 506
  • София
Ехеее, Димана и Христо изкъртиха. Като я видях да хуква по етажите за сауната, си казах, че ще са последни, но ми скриха шапката.

# 2 507
Общо взето ми беше скучна играта, и като гледам тука колко се коментира, май не съм само аз на това мнение😶

# 2 508
Виках ето игра като за Ванката, че нали е кола, то пък бърза помощ дошла за него! Пххаохахахахаххаа....

# 2 509
  • Където морето целува небето...
Плазмодиеви нацелиха как да са в златната среда. Не знам Ванката ли го измисли или им го подшушнаха, но това с малките им залози започна след съмнителното им оставане в къщата.
Утре Сани очаквам да заложи 200 лева на играта с частите от телата им.

# 2 510
Най накрая избрах двойка, която искам да спечели и това са Димана и Христо.
Готина си беше играта.

# 2 511
И на мен играта ми беше леко скучна, но поне нямаше реклама на бани както очаквах (или се бъркам?) 😅

# 2 512
Браво на Димана и Христо - така се прави със спокойствие, а не с нерви.

Другите двойки определено завиждат на Криси и Арти, попаднат ли пред телевизора със сигурност ще отпаднат.

# 2 513
И на мен играта ми беше леко скучна, но поне нямаше реклама на бани както очаквах (или се бъркам?) 😅
На сауната на Явката имаше, даже я пробваха😄

# 2 514
  • NICE,FRANCE
.....
Утре Сани очаквам да заложи 200 лева на играта с частите от телата им.
От реакцията на Иван не ми се вярва да са толкова:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 2 515
Аз сега го гледам предаването със малко закъснение докато работя из къщата. Направи ми впечатление че те всичките казват аз избрах тази баня, а пък всичките имат една и съща баня. Аз ли нещо не съм разбрала?

# 2 516
Вики и Явор колко съвпадения имаха? Пропуснах точно като обявиха резултата. Познаха ли си банята? Как така се наредиха втори като изглеждаше, че Виктория само тича и нищо не познава?

Браво на Димана и Христо, също и на Кристина и Артьом. Яка опозиция! Smiley

# 2 517
  • София
Те имаха 9 съвпадения и са третата двойка с най-много познати елементи. Не си познаха баните. На второ място са, защото залогът им е бил по-висок от този на Криси и Арти.

# 2 518
Благодаря, явно с монтажа и този път са се "постарали", така да ни изненадат...Wink
И моля ви Вики била модерна и поддържана с това прозрачно боди от 90-те. Екстеншъни, мигли, устни, един тон грим, напомпани гърди, утре Явор може и трудно да я познае.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 00:17 от Cafelate

# 2 519
Дано Криси и Артьом и утре да си вземат играта. Димана и Христо и на мен започнаха да стават симпатични.

Общи условия

Активация на акаунт