💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 547
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Габи ментални проблеми ли има? Не се заяждам, просто питам. Изключително ограничено и семпло момиче. Аз разбирам, че е млада, но няма грам обща култура… Ужас някакъв е тази девойка!

Не мисля, че е глупава. Просто не слуша Десо, а приказва и се шашка.

# 2 491
Баня от по времето на дедо ми, Ванката пръска😂 С тези викания "Айде бе", аз ако бяхна Сани мястото след играта щеше да има...

А водещата що се е наместила във ваната😂 Толкова ли не се усеща, че е смешно!

# 2 492
  • София
Иска банята да е от времето на дедо му, ама за колата няма такива изисквания 🤣

# 2 493
Аз като новобранец в това предаване, не беше ли Чолаков водещия? От тея няколко седмици дето съм гледал, той се появява като някой призрак от време на време.

# 2 494
  • Пловдив
- Ко туй бидье?… по Габи…🤦♀
Вече не знам какво да мисля и престанах да се напрягам, гледам инертно. Сигурно ѝ звучи като зодиакален знак.
А Ванката се прави на чалнат, изгодна роля играе хитреца му с хитрец, но не е толкова глупав.

# 2 495
Ох, Виксито.. Като детенце загубило майка си в супермаркета. Сигурно и изхода няма да може да намери ако трябваше.

# 2 496
  • София
В м-н Интер Керамикс са, нали Краси им е рекламното лице..
Браво на КиА, като че ли най-много от всички познаха ...

# 2 497
Плиткови ще вдигнат кръвно😂

# 2 498
Една (Криси) да знае какво е хидромасажен душ.
Честно, понякога имам чувството, че се правят на глупави, ама май не се правят...

# 2 499
  • Пловдив
Със сигурност не се правят на глупави а са си такива.
Радвам се за Криси и Арти със сигурност ще си вземат залога защото ще са в топ 3 остават още две двойки едната от която е Явор и Виктория,които нямат голям шанс.

# 2 500
Диманчето разбива. Личи си кой слуша и ги вдява нещата.

# 2 501
  • София
Е това е правилният начин, Ицо говори спокойно и точно, тя слуша и не разпитва  за тъпотии...Те май ще са нъмбър уан...

# 2 502
  • Пловдив
Евала на Димана и Ицката първи ще са със сигурност ония двамата нямат шанс

# 2 503
Плиткови залог няма да видят, Явката и Вики са на 3то място 😄

# 2 504
Гледам онлайн на компютъра обаче ме е яд, че сега на рекламите не мога да превъртя назад, за да видя Димана и Ицо, тях ги изтървах. Те колко познаха?

Общи условия

Активация на акаунт