💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 529
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 475
Нямам търпение да излъчат днешния епизод, че рекламата с "Ало Дьечи, Дьечи", ми бърка да не казвам къде...

# 2 476
Не съм изчел всичко, ама ми се струва, че някои хора много насериозно вземат това предаване. Това не са Олимпийските игри все пак. Smile Не знам защо подобни риалити формати се възприемат, че трябва да са "честни" спортни състезания едва ли не. Това си е телевизионен продукт и е направен да създава интересен и да продава. Трябва да си се гледа като едно забавление.

Кой имал стратегия, кой се прикривал, кой бил шут, няма смисъл обикновени хора да се плюят, защото запълват определена роля в телевизионно шоу. Всеки би харесал човека, който най-много прилича на него, ама едва ли щеше да е забавно ако имаше 15 участника, които да изглеждат и мислят като тебе.

# 2 477
  • Пловдив
Тая смешник пак заложи най малко от всички мъже,ето така ще са винаги в златната среда.

# 2 478
Поредните правила, които не ме кефят. Да беше от сорта на бр/общ брой, какви са тези първите 3. И заради това пак залозите са ниски.

# 2 479
Сани има голяма промяна! Браво на нея, крайно време беше да започне да се грижи за себе си! Не знам дали черното е нейният цвят обаче

# 2 480
Ама защо всеки път обличат водещата, като клоун 🤣

# 2 481
Водещата отново с покъртителен аутфит. 😁

# 2 482
  • София
Сани я чух на рекламата да казва за инокса- Какво е това??

Габчиту верно ли учи или вече е завършила фармация??

Кажете честно...Joy

# 2 483
  • Брюксел / София
Габи ментални проблеми ли има? Не се заяждам, просто питам. Изключително ограничено и семпло момиче. Аз разбирам, че е млада, но няма грам обща култура… Ужас някакъв е тази девойка!

# 2 484
Пръснах се от смях с тея двамата. Страшни описания си дадоха.

# 2 485
Леле, хораааа. Току що гледахме Габриела и Десислав. Е, все си мислех, че тук жените са по-интелигентни. Ама тотално се разочаровах. Ужас. Ужас. Три пъти ужас.

# 2 486
Тея двамата пак ще си вземат играта.  Случайност? Не мисля

# 2 487
  • на село
Я кажете с две- три  изречея какво става, че не мога да гледам Blush

# 2 488
Тея двамата пак ще си вземат играта.  Случайност? Не мисля

Е то не е трудно, когато единия обяснява разбираемо, а другия има някаква представа какво търси. Уловката е времето, защото повечето хора са паникьосват като трябва да вършат нещо за време и объркват дори и елементарни неща.

# 2 489
  • Където морето целува небето...
Ако ММ направи такива физиономии по мой адрес, ей там между ваните си остава.
Съмнително ми беше познаването на шкафчето от Сани и още някои неща. С тези минимални залози, които ги подучиха да правят, и да загубят и да спечелят все ще са в средата.

Общи условия

Активация на акаунт