💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 506
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 460
Иван и Александра обаче ми се виждат доста отслабнали, особено той. На рекламата за следващия епизод ми направи впечтление. Добре за фиизическата им форма им се отразява престоят им  там.

# 2 461
  • софия
Ох, че хубавооо! Жива и здрава да им е госпожицата.

# 2 462
  • ГО
Снощи в Хелс Китчън видях, че на едната маса бяха седнали Полина и Мохамед, Николай и жена му, нея я забравих как се казва.

# 2 463
Полина ми беше рядко противна.
Относно Габриела, аз всичко и разбирам. Но и аз говоря на диалект.
Много се забавлявах на играта с шофирането Grinning

# 2 464
  • София
На ГабчитУ и аз всичко й разбирам, но пискането й ми бърка право във вътрешностите. Ако се държеше по-умерено и уравновесено, диалектът й не би ми правил толкова силно впечатление. И ДечитУ мьяка, но ми е симпатичен. Така че диалектът много зависи от човека.

# 2 465
  • софия
С двете най-млади двойки съм в голямо мислене. Има неща, които ми харесват и такива, които ме отблъскват. Габи и Дечи са ми симпатични, не ме дразни девойката, даже и се забавлявам. Не е лош човек и обича момчето до нея. И когато му мрънка го гледа с весели пламъчета в очите. Но ме дразни това, как сляпо се водят по Пиргови.  При Викси и Жоро обратното. Прекалено разглезени са ми, Жорката е, като медуза. Но ме печелят с това, че гласуват по симпатия и държат всеки път Пешо и Радка в ступор за кой ще гласуват.

# 2 466
Габи ми е нервачка (и друг път съм го писала),  то е едно цвилелене, скимтене, писъци, подскоци, размахване на ръце, тръшкане и тн.

# 2 467
  • софия
Габи ми е нервачка (и друг път съм го писала),  то е едно цвилелене, скимтене, писъци, подскоци, размахване на ръце, тръшкане и тн.
Хахах, да. Ако ми е в къщи на третия час подскачане и цирикане ще я хлопна с нещо да забави темпото. Но в играта не ме дразни, явно и Дечи си я обича такава, защото си им личи от километри.

# 2 468
На мен пък затова ми харесва Габи - личи си, че й се играе и има някаква емоция. За разлика от Викси например. Там, ако ми дадат нейна снимка след игра, ако не съм гледала играта, няма да разбера дали са спечелили или загубили. А и диалектът й не ме дразни, въпреки че съм си отявлен шоп и говорЪ твърде твърдо Grinning Въобще - сладки са ми с Дечито.

# 2 469
  • София
На мен също са ми много сладки Габи и Дечи - младички, весели, подкрепят се, обичат се. Особено това нейното Дечиииии, дори като го храни - забавна ми е. Десо не изглежда да ѝ се дразни, напротив, всичко приема леко и с усмивка.
И Викси и Жоро ми харесват - тя е по-хладна, той много емоционален. Допълват се.
Радина и Петър също ми харесват - влезли са със стратегия, играят за победа, намериха си хора, които харесват, и си подпират гърбовете. Не ми се понрави отявлената агитация, която Петър си позволи, но тя беше еднократна и веднага усетиха, че не стои добре. Един с друг също са много напаснати, подкрепят се, изглежда имат чудесни отношения и уважение.
Криси и Арти продължават да ми "намирисват" - твърде изкуствени и заучени са ми техните усмивки и позитивизъм. Макар че имаше няколко ситуации, в които Арти реагира хладнокръвно, не се изнерви, макар че имаше защо (на някоя от игрите беше, не си спомням вече). Може пък наистина да са си вечно усмихнати. Харесва ми, че много се подкрепят, както и че мислят.
Вики и Явор са двойката, която според мен не е с добри взаимоотношения. Вики изглежда дава отчаяни последни шансове на връзката им отново и отново, а отсреща не получава желаното отношение. Явор също изглежда неудовлетворен. Двамата се нападат при загуба, търсят грешката в другия, вместо да се подкрепят. Дано да намерят път един към друг. Здравко и Поли като че ли успяха.

# 2 470
  • Sunshine state
На мен Габриела ми е дразнеща, много плямпа. И аз ги видях Полина и Мохамед вчера в Хелса. Тя доста отслабнала ми се стори.

# 2 471
  • софия
На мен Габриела ми е дразнеща, много плямпа. И аз ги видях Полина и Мохамед вчера в Хелса. Тя доста отслабнала ми се стори.
Това перничаните ли бяха?

# 2 472

Да, Мишо Фараона от Перник 😂 помня, че така каза във визитката си, че го наричали.

# 2 473
  • София
Сега гледах стари клипове от X factor и Гласът на България и попаднах на Кристина.Ами съвсем прилична е ..килограмите супер и даже красива.Сега е анорексичка и не ми харесва.Надявам се да не е болна , а просто да е залитнала на слабост..

# 2 474
  • Sunshine state
Късно виждам, ама да, Слаб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт