💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 456
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 445
Явно добре са го подбрали Иван, след като в темата посветихме толкова страници на него и на жена му. Пепи и Радка ще се спукат от завист като прочетат темата - сигурно за тях е писано десет пъти по-малко. И аз не съм фен на Иван и Сани, но и аз мисля, че Иван се представя за много по-голям идиот, отколкото е. Няма да се учудя, ако наистина са подставени, за да си прави Краси скечовете.

# 2 446
  • Sofia
Трудно е за вярване, че може да съществува такъв първичен и елементарен индивид, но тази забързана и накъсана реч не може да е актьорска игра. Трябва да ти идва отвътре. Simple Smile

# 2 447
  • софия
Чак такъв актьор не мисля, че е. Познавам хора от този край и да, няколко от тях говорят по същия начин. И няма промяна където и да виреят. Не считат за нужно да оправят говора. Ванката си е перде, това не го играе.  Закостенялото мислене също си е негово. Но зад всичко това му щрака акъла. Нямам идея при условие, че не обича игри как се е навил да участва.  Може би заради его, заради финансови причини. Той си се харесва, доволен е от себе си, винаги е прав. В очите си е перфектен. Просто едното не изключва другото.
 Ама, наистина за Пиргови ще е голям удар, че баш Ванката ги измества от устите на хората.😀

# 2 448
Трудно е за вярване, че може да съществува такъв първичен и елементарен индивид, но тази забързана и накъсана реч не може да е актьорска игра. Трябва да ти идва отвътре. Simple Smile
Нека не забравяме, че добрата мотивация прави чудеса. Wink
Като във вица - Тази сутрин мляко ли ще даваме или месо?! Joy

# 2 449
Тя и Габи си праска на диалекта, но не е толкова колоритна.

# 2 450
Иван си е много с акъла и според мен,даже доста повече от други участници.Сега дали се прави на шут незнам,но определено привлича внимание и дискусията го потвърждава.

# 2 451
  • SF
Не е нужно да коментираме кой с какво разполага според мен, просто не е наша работа! Това за колата също, щом могат да си го позволят - супер!

Те каква чак толкова кола имат?? Майбах, Ламборгини, Мазерати?

# 2 452
Много сме мнителни, а не трябва. Според мен, нека не надценяваме Ванката. Той не е нищо повече от селски хитрец и много добре се е научил как да се нагоди към дадена ситуация, за да извлече максимална полза за себе си. Дори не търси полза за жена си, за тях двамата като двойка, а само за себе си- дали като се оправдае с жена си, защо така гласува, той “ не искАл”, ама “жената” така “казА”. Но когато гласува срещу силната двойка Алекс и Фео, Здравко, видиш ли, много му помогнАл. Много бързо забрави помощта на следващото гласуване. Паразитно същество е, което в последно време си повярва и ще се разгръща с нахалство и наглост тепърва.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 12:39 от Анонимен

# 2 453
Според мен Радина и Петър трябва да се радват на всеки коментар, в който имената им не са споменати Blush

Не е нужно да коментираме кой с какво разполага според мен, просто не е наша работа! Това за колата също, щом могат да си го позволят - супер!

Ама те сами са избрали да се показват по тв и да се снимат от дома си.

# 2 454
Подкрепям на nani_net88 коментара.
Има ги такива паразити, на които все някой друг им е виновен/отговорен и пр, а те си живуркат необезпокоявано въпреки своята тъпотия, че понякога и биват оневинявани за нея.
На мен такива не ми минават обаче.

Stonefaced, и ти си права, съвсем нормална е реакцията на зрителите за Радина и Петър, които самички се омаскариха.
Да се кефят милите, че има 12-15 коментара, където не сме ги натровили.

# 2 455

Те каква чак толкова кола имат?? Майбах, Ламборгини, Мазерати?
Имах предвид, че е автоматик най-вероятно.

# 2 456
Много сме мнителни, а не трябва. Според мен, нека не надценяваме Ванката. Той не е нищо повече от селски хитрец и много добре се е научил как да се нагоди към дадена ситуация, за да извлече максимална полза за себе си. Дори не търси полза за жена си, за тях двамата като двойка, а само за себе си- дали като се оправдае с жена си, защо така гласува, той “ не искАл”, ама “жената” така “казА”. Но когато гласува срещу силната двойка Алекс и Фео, Здравко, видиш ли, много му помогнАл. Много бързо забрави помощта на следващото гласуване. Паразитно същество е, което в последно време си повярва и ще се разгръща с нахалство и наглост тепърва.
С това съм напълно съгласна!
Иван си е абсолютен егоист и нагаждач.

# 2 457
На Теодора и Генади от миналия сезон им се е родило момиченце днес.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 14:17 от andonovaa

# 2 458
Да им е живо и здраво детето.

# 2 459
  • София
Дават промото за утре и Габи казва на Десо: Ти ми обясняваш като на майстор. Обясни ми като на жИна.
И мъжът ми ме пита: Какво е това жина? JoyJoyJoy
Имайте предвид, че ние сме от североизточна България и не е като да говорим правилно на 100 %.

Общи условия

Активация на акаунт