💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 453
  • 2 984
  •   2
Отговори
# 2 430
На играта със зъбчатите колела водещият им каза, че има такива и в другата стая и че трябва да започнат с червеното, контролно колело. Оттам нататък им беше наистина лесно. Кредитът тук не е за Иван, а за Г’син Краси рЯдков.

# 2 431
  • софия
Това уточнение не беше ли казано на всички? Както и да е, това е личното ми мнение и никого не ангажирам с него.

# 2 432
Иван и според мен не е това, на което се прави. Има на моменти проблясъци, нямащи нищо общо с образа, който се опитват да ни наложат.

# 2 433
  • Където морето целува небето...
След като няма таймер, който да се спира след приключване на играта, няма как да знаем колко е бърз Иванчо. Колко пъти е спирал и започвал пак, за да го "нагласят" в монтажа, че се е справил бързо. В конкретната игра Радков си им подсказваше през цялото време. Не мисля, че нещо крие Иван. Толкова е прост, колкото и изглежда. Но пък за сметка на това е самовлюбен и егоистичен.
Единствено мога да повярвам, че са били бързи на последната игра с колата, защото той така си я е дресирал Сани. Тя си каза, че ѝ дава дашофира изключително рядко и когато го прави навигира постоянно и коментира всяко камъче през което е минала. Тази игра си беше за нея. Те това си го правят и в живота. А тя си го търпи, че и го вози...

# 2 434
Аз с малко различна гледна точка. Според мен Иван изобщо не е това, за което го мислят останалите. Акълът му щрака, нищо, че се прави на умряла риба. На няколко пъти го хващам, че има доста добра представа за нещата. Просто видът му и хитроста му помага доста да го подценяват. За физическата част е тотал щета, да.

СлаБе, аз също съм съгласна с теб.
Не в това, за което се представя Иван.

# 2 435
  • Sunshine state
Иван и Саня са като типичното семейство от началото на 20ти век. Той коли, той беси, а тя само кима и се съгласява. Има ги още явно..

# 2 436
В процес на ремонт съм в момента и вкъщи тече залагане с моя човек колко бързо ще пръснем утрешната игра. Толкова ми е лошо от бани, че бих я завършила преди да започне, че и по-добра оферта ще намеря.

# 2 437
  • Велико Търново
Невиждащите имаха слушалка в ухото и явно са им казвали къде какво трябва да вземат, а навигаторите само им натискаха педалите и определяха посоките. Забелязахме тази слушалка при Здравко.
Естествено, че навигаторите ще казват посоките, то това е основната им работа по принцип. Само че преди това невиждащите им казваха къде трябва да отидат, в каква позиция трябва да е колата и какво да направят или вземат. Начинът, по който са получавали информацията, е почти без значение, може и чрез слушалки в ухото да е било.

В Гласът на България Кристина е една от осемте финалисти. При надпяването на финала не успява да влезе във финалната четворка. Победител в този сезон става Георги Шопов.

При подреждането на зъбните колела, че трябва да се започне с червеното беше казано на всички, да.

На Иван веднъж някой от водещите (мисля, че Емо) му каза нещо от рода "Хайде, нали си математик..."

# 2 438
  • София
Невиждащите имаха слушалка в ухото и явно са им казвали къде какво трябва да вземат, а навигаторите само им натискаха педалите и определяха посоките. Забелязахме тази слушалка при Здравко.
Естествено, че навигаторите ще казват посоките, то това е основната им работа по принцип. Само че преди това невиждащите им казваха къде трябва да отидат, в каква позиция трябва да е колата и какво да направят или вземат. Начинът, по който са получавали информацията, е почти без значение, може и чрез слушалки в ухото да е било.
Нали и аз това казвам...

# 2 439
И аз съм съгласен с мнението за Иван - този човек хич не е прост или поне толкова прост, за колкото го мислят останалите. Добра логика има според мен и изказванията му хич не са като са някакъв слабоумен, който не знае 2 и 200. Може да говори на диалект, с което повечето го изкарват много прост, но приказките са му кратки, точни и ясни + аз лично го наблюдавах с колата, един от малкото, които им се получаваше от първия път да си вкарат на задна почти перфектно като само той си гледаше в страни на огледалата, което означава, че и преценка има. Просто е малко бъгав в главата и мисленето иначе всичко друго си му е ок.

Викси и Жоро - живеят в свой собствен богат свят, Жорката юрист консулт в сферата на недвижимите имоти Викси сладкарка завършила счетоводство, в което грам се съмнявам да разбира и от двете. За мене са две разглезени хлапета разчитащи на мама и тате, та много добре си спомням и в какъв апартамент ги снимаха - за тяхната възраст толкова много да си позволят предвид факта, че едната е едва ли не домакиня и си прави някви сладки, а за юрист-консултчето...ммм не знам.

# 2 440
Не е нужно да коментираме кой с какво разполага според мен, просто не е наша работа! Това за колата също, щом могат да си го позволят - супер!

Но така и не видях тирамисуто, а имах желание да видя какво е сътворила Satisfied

# 2 441
  • Sunshine state
Аз пък не съм съгласна, че не е наша работа да коментираме кой с какво и защо разполага, защото в край на сметка те са се лепнали по телевизора и вече става наша работа. И не говоря само за Вики и Жоро, а по принцип. В край на сметка като искаш да не те обсъждат, си стоиш у вас и не търсиш публичност. Нал' тъй? 😁

# 2 442
Това, че Иван не е това за което се представя го написах още преди няколко епизода когато забелязах и се усъмних, че под маската на "селския идиот" се крие някой друг и той не е глупак. Мисля, че Ванката го играе "под прикритие" и наскоро ми се стори, че това прикритие се пропуква и отдолу се показва един друг Иван, чийто диалект изчезва магически и чието мислене съвсем не е първосигнално и закостеняло, а това което прави е добре обмислено. Не знам доколко му помагат от продукцията, но ако се покаже такъв какъвто е съм сигурна, че доста ще ни изненада.
И не, не го харесвам, не харесвам ролята която играе и нещо ме кара да съм мнителна по отношение светлината в която се показва.

# 2 443
  • София
Да ни изненада като се окаже отличник от НАТФИЗ хахаа.. И Краси да ни го представи на финала- Запознайте се с моят колега, който направи един социален експеримент с вас- дали приемате различните ..
Че има преценка за някои неща-има, все пак би трябвало да има книжка..Работи и си гледа семейството, просто има по-закостенели разбирания и е спрел у миналио век, а диалекта според мен реално не го използва толкова. Тук от екипа са му казали да се отпущи и даже да наблегне на него, че ще им вдигне рейтинга..

# 2 444
От моя опит и наблюдения, когато нещо не ми се напасва, когато нещата не ми се навързват плавно и без съмнения, значи или някой крие нещо, или лъже или нещото не е такова каквото някой се опитва да ми го представи. Grinning
Обикновено накрая така и излиза.

Общи условия

Активация на акаунт