💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 486
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Един за друг (31.03.2023) - част 1 и 2

Сезон 4 Епизод 20

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 12:02 от Mari_Mar

# 2 311
  • софия
Следващият път трябва да си тръгнат Виктория и Явор. И много моля някой да й даде малко пудра, че лъщи ужасно.
До последно се чудих дали Сани и Иван няма да са последни, но уви ще ги търпим и тях още някакво време.
Всичко друго сте коментирали и сме на едно мнение.

# 2 312
  • Велико Търново
Разбирам и Поли, че не би рискувала здравето на бившия си настоящ съпруг 😃
По-скоро е настоящият бивш.

Много странно как не виждащите бяха по-адекватни, ориентирани и по-скоро те навигираха партньора.
То това беше част от условията на играта - само невиждащите знаеха какво точно трябва да се направи и трябваше да обяснят на виждащите, за да може те пък да ги навигират.

Не мога да си представя тоя тюлен, Ванката да е по-бърз от Поля и Здравко.
Тюлен, не тюлен, той това с навигирането го прави винаги, когато Сани кара. И двамата са свикнали, така че опитът си каза думата. Не знам някой забеляза ли, но те преминаха през трасето с най-малко "жертви".

При Викси по едно време ми идеше да натисна Mute-то, едва изтърпях викането ѝ. Както някой писа - успешно би озвучавала анимационен филм.

Жалко, че Поля и Здравко отпаднаха. И не само защото лагер "Злодеида" взе превес.

# 2 313
  • София
Жалко за Поля и Здравко. Успех им желая в живота и дано Здравко оцени каква жена има до себе си и да и предложи брак и да са щастливи заедно. Хубаво е, че поне не си тръгнаха без нито една подкрепа. Видимо много и се зарадваха. Иначе да, беше ясно какво ще се случи пред телевизора.

Предимството което дадоха на супердвойката не ми хареса. Щеше да е по-добре ако можеха да спасят двойка или да разменят двойка, това което им дадоха е едно голямо нищо. Най-хубавите предимства досега са получавали Иван и Сани и Петър и Радина.

Тегав епизод като цяло, добре че бяха Викси и Жорката и култовото им шофиране, което ще остане в аналите. На глас съм се смял. 😀

Правилно Арти реши да пести сили, защото щеше да играе срещу двама, а тепърва предстоят тежки игри и те нямат право на грешки, докато Петър и Радина имат много здрав гръб и дори да сбъркат могат да са спокойни.
Единствения шанс на Криси и Арти и на Димана и Христо е да са все в челото и една от двете двойки да са супердвойка на седмицата иначе ще са всяка седмица в битка за спасение...

За Явор и Вики, не е кой знае какво. На този етап от играта много двойки биха помогнали на приятели в една подобна игра, само дано не гледаме такива пародии на финала, че ще отиде целия сезон. Да, не бяха изчислили, че като пуснат А/К стават супердвойка ама то пълно щастие няма. Нямаше как хем П/Р спасени, хем и те да са супердвойка. Едното изключваше другото.

# 2 314
  • Велико Търново
Зор да ги спасяват и пак не бяха спасени.
Интересно дали ако Виктория и Явор бяха удържали докрай и бяха станали супер двойка, щяха да изпратят Кристина и Артьом при застрашените. Thinking

# 2 315
  • Пловдив
Зор да ги спасяват и пак не бяха спасени.
Интересно дали ако Виктория и Явор бяха удържали докрай и бяха станали супер двойка, щяха да изпратят Кристина и Артьом при застрашените. Thinking
Естествено,че щяха да ги изпратят 100% съм сигурна.

# 2 316
  • София
Ами то реално останаха 4 неноминирани двойки. Едната е тази с предимството и реално остават само три. Т.е. избираш една която да спасиш и Явор и Вики 100% щяха да спасят П/Р и в битка за спасение да отидат К/А и Г/Д.

При мен след седмица 6

++
Кристина и Артьом

+
Димана и Христо

За първи път този сезон вкарвам двата плюса, но това е така, защото вече имам две двойки фаворити, които се открояват, но не мога да си сложа на едно място, защото Криси и Арти се отличават определено. Да, вкараха ги малко по-късно в сезона, но не виждам това да им помогна с нещо, по-скоро свариха вече едни установени лагери и бяха посрещнати студено от Петър и определено им беше много трудно в началото. Извън това дори и да играят го играят добре и аз виждам едни позитивни, слънчеви хора, които си отстояват мнението и точно те дръзнаха да се опълчат на господарите на имението - Пешко и Радинка.

Димана и Христо малко насила ги харесвам, но е факт, че са ми над останалите участници и не бих имал нищо против ако евентуално спечелят сезона. Даже ще се зарадвам, просто са симпатични. Въпреки негативното ми мнение за Димана и алкохола.
Само не мога да разбера защо втори пореден сезон имаме пожарникар, който е много зле в силови битки? А онзи от миналия сезон даже спечели и формата.
Ще дам контрапункт за пожарникари - Пламен и Морунов от Игри на волята.
Бе и едните и другите пожарникари ама май не точно...

= / +
Викси и Георги

Те са третата и последна двойка, към която имам някакви симпатии

=
Нямам!

= / -
Вики и Явор

Срив при тях. Преди началото на сезона им стисках палци. В началото също бях твърдо за тях, но то търпях, търпях и само разочарование след разочарование. Е колко вече?
НО, те са двойка, която изначално ми е симпатична така да се каже и ако променят нещо в поведението си или стигнат финал срещу онези на дъното отново бих им стискал палци.Но само тогава.
Към момента обаче тази двойка ми е категорично - разочарованието на сезона!

-
Радина и Петър

Не са баш на дъното, защото са силни в игрите и стратегиите, а аз си имам един вътрешен морален компас, че такива участници заслужават някакво поощрение все пак. Просто не мога да ги сложа наравно с подпираните статисти и гъзолизачите.

--
Сани и Иван и Габи и Десо

Тук е ясна картинката. Когато и да излетят все ще е късно.

# 2 317
Тъпо ми стана за Поли и Здравко. Аз ги харесвам, земни и интелигентни хора, не се правеха на такива, каквито не са. Дано заздравят връзката си и имат успехи.

Започнах много симпатизирам на Кристина и Артьом. Много е умно това момче, евала! Тя е емоционална, но си личи, че има акъл в главата.  Адмирации, че застават директно и казват кое не им харесва и не играят по свирката на льольовци.

Виктория и Явор, защо така тия левенти … Радина и Петър, та Радина и Петър. Много са заблудени, сигурна съм, че РиП не биха мислили толкова за тях ако има как да победят в игра или да прецакат някой.

Сега лошото е, че коалицията взе превес и няма да мирясат докато не изгонят Кристина и Артьом :/ дано последните си взимат игрите и не се налага да застават пред телевизора, че са аут.

# 2 318
  • София

Много странно как не виждащите бяха по-адекватни, ориентирани и по-скоро те навигираха партньора.
То това беше част от условията на играта - само невиждащите знаеха какво точно трябва да се направи и трябваше да обяснят на виждащите, за да може те пък да ги навигират.

.

Невиждащите имаха слушалка в ухото и явно са им казвали къде какво трябва да вземат, а навигаторите само им натискаха педалите и определяха посоките. Забелязахме тази слушалка при Здравко.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 01:59 от elix

# 2 319
Вече е време някоя от младите да си ходят. Да видим Плиткови коя двойка ще жертва, но няма да се учудя Иван и Сани да си тръгнат, ако срещу тях са малките.

# 2 320
  • София
На мен ми е интересно Викси и Арти познават ли се. Сестра ѝ Десита като по-малка участваше в нашумели за времето си канали в ютюб, особено бургаски като Типично и др. С Арти също си пускаха снимки:

Не знам обаче доколко са близки двете. Ако Георги е прав, и е влязла за славата. Няма ли да е по-лесно сестра ѝ да я споменава периодично, аз дори не видях обща тяхна снимка на двете в профила на Десита, а скролнах назад.

# 2 321
  • Sunshine state
Много глупаво "предимство" им дадоха на Криси и Артьом. Би трябвало предимството да е винаги едно, а не според това коя е супер двойката на седмицата, така не е много обективно и ето как на Иван им дадоха 5 бона напред за седмицата, а на тях тая глупост. Много разочароващо.
Смях се с Вики и Жоро. Той пък какъв мъж е не знам.. Ни кола кара, китките му били слаби.. Абе май Викито е по-оправна от него. Жалко за Поля и Здравко, харесвах нея специално. Много добро впечатление ми направиха Криси и Артьом, че ги подкрепиха, въпреки, че знаеха изходът. Браво!
Петьо гледаше лато пълен ръб накрая, никаква емоция, абсолютен противняк. Ето нагледно как хубав на вид мъж може да ти опротивее до степен да не можеш да го гледаш.

# 2 322
Това че са сестри ,не означава че няма кавги между двете, но като и гледам instagram на виктория тези много последователи не са станали туко така. Сигурна съм че Десита е ударила едно рамо за това, но наистина е странно тя да не споменава сестра си за това предаване.

# 2 323
Десита, както и останалите изпълнители със същия продуцент, почти никога не качват снимки със семейства и приятели. Явно това е част от договорите им. Така че за мен не е странно.

И на нас вкъщи ни направи впечатление как Иван и Сани минаха по трасето, но опитът му е неоспорим тук. Навигираше перфектно не само заради светото Пежо, но вероятно и покрай разнасянето на банички. Впрочем Иван ми направи впечатление, че гледаше изключително сериозно страничните огледала - нещо, което не видях другите да правят.

Иначе съм убедена на милион процента, че ще се връщат двойки. От една от напусналите двойки разбрах, че предаването ще се излъчва до средата на май, така че няма как да не върнат. Не съм питала кои ще връщат, защото чак такива спойлери не обичам.

# 2 324
  • Асеновград
Много жалко за Поли и Здравко. Яд ме хвана , че отпаднаха.
Тези двамата Вики и Георги потрошиха реквизита , голям цирк бяха.
Общо взето тъп епизод , скучни игри и най голямата тъпотия , 30мин. Ни занимаваха със светото Пежо на Иван....на тоя яко го хапе щъркела. В началото ми харесваха със Сани , но вече ме дразнят. Няма такива флегми , как пък една игра не изиграха с хъс...
Габриела много куха , много дразнеща с това непрестанно дърдорене.
Явката и Адреналинката , в старанието си да се харесат пред Рада и Петър изобщо не помислиха преди да подарят победата...ама то се иска акъл.
За сега дано Криси и Артьом да си взимат игрите , та да останат възможно най дълго в играта.

Общи условия

Активация на акаунт