💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 433
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София
Явно е 8ми март и всички слугуват.
Е как може да работиш в баничарницата на роднина да разкарваш банички и да не неможеш да завъртиш една баница на жена ти и децата ти...да не знаеш какво е да шупне моята Stuck Out Tongue Winking Eye
Той ги развозва по обекти, не ги приготвя...Той е отдел логистика Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 701
  • София
И кой омеси този хляб?

# 2 702
Знам, че няма да стане, но сега е идеалният момент да изпидуркат Ванката и Сани. Таман са номинирани

# 2 703
  • Пловдив
Знам, че няма да стане, но сега е идеалният момент да изпидуркат Ванката и Сани. Таман са номинирани
Те ще си вземат играта най вероятно ще са първи,иначе ще изхвърчат ако се озоват пред телевизора.

# 2 704
И на мен са ми в повече Сани и Ванката вече...стига им толкова

# 2 705
Тази игра, като онази с люлките и дуелите между мъжете ли е ?

# 2 706
  • Sofia
Ех, Радке, Радке, "днескашният" ден, "днескашната".. Откъде изпълзя бре "мила"!? Този уж софийски диалект, към Пернишко-Радомирско го докарва. 😃

# 2 707
Аз не разбирам какъв късмет имат Саня и Ванката, че са номинирани и не могат да си тръгнат. Зле са в игрите...
Само заради ниските залози се измъкват...

# 2 708
  • София
Голямо значение има, че са в силната коалиция, иначе да са ги натиснали отдавна за залозите. Сега и да отидат на номинация с Димана, Криси, че може и с Викси, ще останат.

# 2 709
Не и беше "най-перфектният" на Сани банана, ама хайде да не издребняваме

# 2 710
Ванката беше забавен в първия епизод, оттам нататък омръзна на зрителите, а вероятно и на участниците. Ще гледам днешния епизод със закъснение, за да превъртам рекламите. Grinning Моите фаворити са Димана и Ицо и Криси и Артьом.
Интересно ми е, ако Вики и Георги и Габи и Десо са на елиминация, как ще гласуват другите - стратегически (за хора от тяхната си групичка) или по съвест. Все пак мисля, че и двете двойки не се справят особено добре в игрите, та им е време. А за Александрина и Иван - отдавна трябваше да пътуват.

# 2 711
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е как беше съвършен бананът на Сани, като беше смачкан от единия край? Пак ни пускат по пързалката и все изключенията са за ИиА, писна ми. Поне да бяха изрязали този кадър със страната на банана откъм Сани.

# 2 712
За сега не разбирам смисъла от тия завързани ръце ама айде

# 2 713
  • софия
Радка и Пешко пак мишкуват.  Еййй, няма такива човечета. Ама какво разбирам аз, една завиждачка. 😀

# 2 714
Много интересна е играта, определено. Само е тъпо, че жената не може сама да си прецени, а мъжа трябва. Тук трябва доста добре да познаваш жена си и нейните способности , за да не си навлечеш нейният гняв.

Общи условия

Активация на акаунт