💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 428
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Пази я за банана, сега ще я пусне на червеите 😄 Защото те сигурно са яли по екзотичните дестинации...развираш ли..

# 2 716
Май трябва да се играе на тази игра, не да се пасува, на Петърчо няма да му излезат сметките, защото някои двойки ще дръпнат напред, а те неиграейки са на нула.
Като ги гледам как започва, май няма да си взимат точки един от друг. И няма да е особено интересно.

# 2 717
Въъйй Радка подивя 🤯

# 2 718
Иван (за Сани) по въпроса дали ще участва в хапването на котешка храна: "Ше яде.Тя е дошла тук само, за да яде."

# 2 719
Иван (за Сани) по въпроса дали ще участва в хапването на котешка храна: "Ше яде.Тя е дошла тук само, за да яде."
Супер неприятно ми стана...те и двамата се бъзикат за теглото си, ама не знам до колко не го правят от комплекс (Поне Сани, той Иван му е все тая)

# 2 720
Мен Ванката си ме разсмива още. Дори и да ги изгонят, трябва да го запазят като гост коментатор. Laughing

# 2 721
Явно супер двойка ще е Явор и Викси и ще спасят плиткови. Почти съм сигурна, че ще вземат от Кристина и Артьом .
Залагам на Викси и Георги изгонени.

# 2 722
  • Велико Търново
Сценката на Краси на колене пред Иван беше покъртителна!  рЯдков просто удари дъното този сезон.
Май не е удачно да се използва фамилно име на актьор, който няма нищо общо.

Би било интересно, ако някоя от по-харесваните двойки (АиК или ДиХ) станат супердвойка и привилегията им е да върнат една от отпадналите двойки... а дано, ама надали ;д
За да върнат вече отпаднала двойка, тази отпаднала двойка нали трябва да знае, че ще я върнат, за да влезе. На коя от всички двойки отвън да кажат да се подготви за връщане?

Това, че не Иван дърпа конците в двойката, както се опита да твърди Саня, хич не е истина, май...

# 2 723
Надявам се толкова кофти и гнусни игри и на мъжете да дадът.

# 2 724
не знам кой им измисля игрите, но са супер тъпи и опасни, и отвратителни, и с риск за здравето.

# 2 725
  • Пловдив
Ох тоя Иван как ме дразни той кроасана не можа да изяде и се отказа ,сега се сърди на Сани че неможела да изяде котешката храна....а той дали щеше надали.....

# 2 726
Явор добре си е направил сметката, имат 4 точки, ще пропуснат последната игра, ама победителите (евентуално Арти?криси) ще трябва да искат от някой точка.

# 2 727
  • Буркина Фасо
какво им е опасното на игрите ?
не знам кой им измисля игрите, но са супер тъпи и опасни, и отвратителни, и с риск за здравето.

# 2 728
Абе 75 грама котешка храна не е ли прекалено опасно...ся до 10 гранулки ок, ама тва е прекалено. Стомаха ми се обърна 5 пъти като ги гледам, горките.

Само 30 секунди ли трябваше да стоят във водата? Какво му е трудното на това

# 2 729
Радина успя да се спаси от номинация с последните игри, Иван и Сани също се спасиха за 1 точка

Общи условия

Активация на акаунт