💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 415
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 730
  • на село
И какво и е опасното на котешката храна, гнусно е, ама опасна...
Надуването на балоните е по- рисково, не ти стига кислорода, мозъкът ти не се оросява и ти причернява, може да припаднеш, на мен ми призлява при надуване и на обикновен, а тези дебелите- абсурд.

# 2 731
Тук не рекламират цикатридината,  като в Ергенът 🤣

# 2 732
Е сега като гледам, че Димана се разплака не на номинации, а след игрите, започвам да мисля, че може и те да са аут и Габи и Криси да си плачат за тях.

# 2 733
  • Където морето целува небето...
Само Сани и Ванката искам да си ходят от тези. Дано са те!
Много голяма привилегия. Нищо общо с на Криси и Арти. Жалко, че няма да вземат пари от Плиткови. Така реално пращат двойка в дъното на класирането. Много нечестно! И то точно за двойка, която е последна през цялото време.
Ужасна прическа си е направила Виктория.

# 2 734
  • Сливен
Сега ще вземат от Арьом и Криси ,или от ДИМАНА и Христо-мисля,че те днес ще си ходят.

# 2 735
  • София
Ето това трябва да се промени в регламента 😡
Много подло!

# 2 736
Ще вземат от Крис и Арти. Радка и Пепчо ще се обидят от този акт😂

# 2 737
Хахах, Вики на Явор е супер тъпо парче.
Да не вземат от Радина и Петър, че щели да им се разсърдят.

# 2 738
  • Пловдив
Ще спра да ги гледам тези натъкмени номинации, деноминации и победи. Ай, сиктир!
Да дават наградата на Плиткови или на Ваньо и да се свършва. И без друго ги бутат безпардонно и очевадно. Какъв е този измислен регламент според двойката- победител!?

# 2 739
И за мен е супер голяма тъпотия. Играя, здравето ми се взима и накрая ще ми вземам от това, което съм си спечелила честно😠Баси тъпия регламент😡🤬😡! Надали има човек на който ще му стане приятно от това.  Аз се ядосах чак😤И то ще взима двойка, която не се справя много добре от началото.
Тая година кво го направиха това предаване? Като всички интригантски

# 2 740
  • на село
Много тъпо, предаването да си преразгледат регламента, преимуществето за супер двойката трябва за всички да е еднакво, какъв е този контрол, какво е това чудо.

# 2 741
Нечестен регламент от страна на продукцията. Следващият сезон трябва привилегията за супер двойките да е еднаква.

# 2 742
  • София
Арти е баси пича!
Ще наваксат, сигурна съм...

# 2 743
  • софия
Разкошни Арти и Криси. Радка я беше яд, да ги гледа колко леко отиграха нещата.

# 2 744
Не гледам, но като ви чета, ми става ясно, че сме им разгадали плитковия... да де... плиткия сценарий - "супер"двойката със суперпривилегията явно са супернеудачниците на сезона - вечното (до момента!) дъно в генералното класиране... 🤬

Общи условия

Активация на акаунт