💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 274
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 760
Явор не ги харесвах още от Максимал,никаква двойка не са за мен.Кухи външности,празни глави.Тия плиткови ако спечелят няма да гледам следващия сезон.Не мога да позная формата направо,сценаристите са за уволнение.

# 2 761
  • софия
Дефакто Вики и Явор не са виновни, а продукцията. Който и да беше супер двойка трябваше да вземе тези 33% от някоя друга двойка.

# 2 762
думата "Безвлияние" Simple Smile) ха ха

# 2 763
  • Мюнхен
Дефакто Вики и Явор не са виновни, а продукцията. Който и да беше супер двойка трябваше да вземе тези 33% от някоя друга двойка.

Cъмнявам cе, че щеше да е cъщата привилегия, ако бяха cпечелили Криcи и Арти

# 2 764
  • Велико Търново
Ама защо обвинявате Виктория и Явор, че са взели от някого? Казват им, че трябва да го направят, правят го. Подла и долна постъпка било... да не би те да са го измислили?
СлаБе, сега виждам, че си писала същото.

Викси: "Не може да сме толкова простиии". Е, може...

БЕЗВЛИАНИЕ даже.
Не знам да се смее ли човек, да плаче ли...

# 2 765
  • Където морето целува небето...
БезвлиАние

# 2 766
  • софия
Ех, Викси , Виксиии, то и на моята тераса не гнездят птеродактили,  ама я знам тази думичка. 😀😀😀

# 2 767
Жоро и Викси - "безвлиание"

# 2 768
Да, подло постъпиха, защото избраха точно К и А.
Можеха да изберат примерно Сани и Иван или някойд друг! Подло си е.......

# 2 769
  • Велико Търново
Ако Криси и Артьом бяха станали супер двойка и бяха взели от Радина и Петър, пак ли щеше да е подло?

Просто няма как нещо, което е изпълнение на нечие друго решение, да се квалифицира по този начин.

# 2 770
  • София
Айде сега да видим стратега Иван,как ще завива и как мощно ще отнесат конкуренцията...Те ще са първенци в тая игра , даа...

# 2 771
Ама защо обвинявате Виктория и Явор, че са взели от някого? Казват им, че трябва да го направят, правят го. Подла и долна постъпка било... да не би те да са го измислили?
СлаБе, сега виждам, че си писала същото.

Викси: "Не може да сме толкова простиии". Е, може...

БЕЗВЛИАНИЕ даже.
Не знам да се смее ли човек, да плаче ли...
Да, подло е, не само те бяха на върха, а и да не забравяме миналата седмица кой ги спаси да ходят на игра за спасение!

А и това постоянно натякване, че Иван бил голям математик почна да ме дразни изключително!!

# 2 772
  • Където морето целува небето...
Можеше да вземат по-малка сума от предпоследните или петите и просто да разместят последните три места. А не да свалят до почти последно място първенците и да заемат лидерството. Едно е да вземеш 33% на 30000, съвсем друго е на 50000.

# 2 773
Ако са там с мисъл за победа,  естествено, че ще вземат от лидерите в класацията

# 2 774
  • Пловдив
Никой не обвинява Фризьоркови, а подлия регламент на продукцията, който се измисля в движение, според двойката, а не е предварително обявен и еднакъв за всички.

Цялата работа е ясна, но да вземат да си ходят мис Джангър и Дечи- мечи и поне да се дебалансират лагерите.

Общи условия

Активация на акаунт