Радина и Петър - от малката София (Люлин)
доста пренавити, Петър не умее да губи. Но пък са позитивни и имат потенциал. Но трябва да се отпуснат. Прекаляват с този инстаграм и тик ток. Имат дете на 2.5 г. и най-голямата гордост са 100 хил. последователи в тик ток. ''Чудно''
-
Александрина и Феодор - тези от Плевен май бяха. Доста ми простеят, особено Александрина. Неприятни са ми засега, но и те имат потенциал за игрите.
-
Габриела и Десислав - много са ми лигави, особено Габито. Все едно са на 12 г. От Габче-гадче може да изстискаш 100 кила захар, бляк. Не разбирам какво говорят, моля за субтитри!
-
Поля и Здраво от Варна - такова пък чудо не бях срещал. Оженили се, после се развели, ама са заедно?! Луда работа. Здравко отговаря на профила на тих насилник. Неприятна двойка.
-
Надежда и Симеон - голямото добро утро от Хасково. На доктора трябва да му вадиш с ченгел думите от устата, а адвокатката не спря да одумва хората. Изказването и за това, че семейство без дете не е семейство е скандално. И с тези кашони и пликове бяха потрес. Дано ги изгонят колкото се може по-скоро.