💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 057
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 45
За двойките накратко:

Радина и Петър - от малката София (Люлин)
доста пренавити, Петър не умее да губи. Но пък са позитивни и имат потенциал. Но трябва да се отпуснат. Прекаляват с този инстаграм и тик ток. Имат дете на 2.5 г. и най-голямата гордост са 100 хил. последователи в тик ток. ''Чудно''
-
Александрина и Феодор - тези от Плевен май бяха. Доста ми простеят, особено Александрина. Неприятни са ми засега, но и те имат потенциал за игрите.
-
Габриела и Десислав - много са ми лигави, особено Габито. Все едно са на 12 г. От Габче-гадче може да изстискаш 100 кила захар, бляк. Не разбирам какво говорят, моля за субтитри!
-
Поля и Здраво от Варна - такова пък чудо не бях срещал. Оженили се, после се развели, ама са заедно?! Луда работа. Здравко отговаря на профила на тих насилник. Неприятна двойка.
-
Надежда и Симеон - голямото добро утро от Хасково. На доктора трябва да му вадиш с ченгел думите от устата, а адвокатката не спря да одумва хората. Изказването и за това, че семейство без дете не е семейство е скандално. И с тези кашони и пликове бяха потрес. Дано ги изгонят колкото се може по-скоро.
Леко пресилено Sad толкова зле не бяха хаха

# 46
Единствено простотията ме дразни, т.е. плевенчани. А в комбинация и със самочувствие без покритие вече ми идва в повече. Ако тези прости хорица бяха добродушни, бих могла да го преживея. Но в този случай, не.

Всички други ми бяха доста симпатични, всяка двойка по своему.

# 47
  • София
Да се запиша и аз в новата тема.
На мен също ми направи лошо впечатление това с кашоните и торбите. Както и цялото й кудкудякане. Не харесах плитките на инфлуенсърката, без тях би изглеждала доста по-симпатична. Брадата на бербера (що за дума?!), ако му е визитна картичка, не го представя добре. Иначе ми беше забавно, Краси ми стана 1 идея по-симпатичен, жена му не ме дразни също. Габчето с тези нон-стоп целувки не знам как я издържа младежът.

# 48
Как така решихте, че са роми? Познавате ли ги лично? Или само според външен вид?
Александрина изглежда като плевенчанка, типична. 
За Феодор - има вид, но какво от това, може да е, може да не е от малцинствата.  Изобщо как дефинирате, че някой е еди-какъв си, гените ли, поведението ли, в катун ли живее? Според мен те тряба да кажат сами за себе си, как се определят. Може ли някой да изглежда като такъв, пък да не е? В Плевен е пълно с цигани, но и в други градове дали са по-малко? Показаха снимки, познават се от 1 клас.
Аз лично нямам проблем с това да гледам и двойка от малцинствата, по-пъстро ще е предаването. Ако са цигани, евала, че са се издигнали, тя се е изучила явно. Той пък е имал физически проблеми, преодоляли са ги, един за друг са. Има в тази двойка потенциал. Харесва ми, че Феодор е бръснар, българският мъж не ходи достатъчно на такива услуги, особено за бради. Има нужда на пазара от тази професия. Малко мъже имат усет към красивото или развиват тази насока.
=======
Инфлуенсърите (Радина/Петър) не са ми хич симпатични, мъжът не може да 'излезе от роля' - начинът по който гледа към камерата, абе, професионална деформация, фалш за пред фенове. Харесва ми, че водят детето от малко с тях, вместо да го оставят на бабите. е, понякога 'се жертват' и някои забележилетности не ги гледат.
Тя била от Хасково, преди да стане софиянка от Люлин? Има нещо провинциално в това момиче.
========
'Семейството' от Варна (Поля/Здравко) ми харесва, мъжът ми се вижда силен за игрите, тя е счетоводителка,  ще помага във въпросите евентуално. Е, оженили се, развели се, няма лошо. "Пак сме си семейство, но не сме женени" - е, тука вече, ще спорят с Г-жа Адвокатката Надежда, за нея пък друго опеределение за семейство  важи.
Подготвени са  за играта с крана!
На мен са ми симпатични, играят себе си, с или без подпис.
========
Габриела (Габче -гадче) и Десислав (Дече-Йордече) ще заместят Поли и Митко, но нямат техния чар. Хубаво, че има и от най-младите, и от селата, даже диалектът е интересен да го слушаме. 
"Напреде, тъз кола, тъй кажи, туй как са пали? Как'(в)о? Туй ся к'во пра'и? Как да стан'ье то туй?" - всичко се разбира, не трябват субтитри.
=====
Надежда и Симеон - внасят колорит в предаването, нека да останат (засега).
Един за друг са си, тя не млъква, той е стеснителен. Кученцето на Радина не е ли случайно в къщата?
====

# 49
  • Бургас
Александрина много просто парче ми се струва. "Щооо??", "Кооо?".
Адвокатката (Надежда) много ми харесва - жизнена, лъчезарна, умна и красива. Мъжът и́ пък много мълчалив, чак дразнещо.
Един младеж, не помня името му, не даваше на жена си да го целува. Неприятен ми стана с това показване на "оф, досадна си" по тв.
Жената на Краси Радков ееее много красива и земна. Чувала съм, че имат много стабилно семейство.
Радина и Стоян са ми фаворити засега. Красиви, зрели, тактични. Тя малко лигава на моменти, но и́ отива.
На тоя етап това е мнението ми за участниците. По-нататък ще видим 🙂

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 20:02 от Ябълкова

# 50
  • София
И аз ще гледам на запис после. На мен ми харесват Кристина и Артьом, но сега ще видим дали пък няма да ми се развали мнението за тях. 😃

# 51
  • софия
Не ми хареса и на мен епизода. Прехвърлям на Сървайвър, утре ще гледам с превъртане. Плевенчани са ми аут. Роми са си отвсякъде. Дали заради участниците, дали заради еднаквите игри, нещо предаването вече не е ок. Дано днес влязат по-интересни двойки.

# 52
Александрина и Феодор ми приличат на Роксана и Меди Laughing
А на мен на Бони и Меди 🤣.Снощи забравих да напиша и за него, че в профил го виждам като Меди 🤭😆.Снощи ме беше срам да напиша, но от самото начало и на мен на роми ми заприличаха.
Тая вечер ще съм при конкуренцията, а тях на запис ще ги гледам.
Иначе тези от тая вечер може някои от тях да не са шофьори и затова да е друга играта за тях.

# 53
Ъъъ, тоя нещо не е добре.
Ма кюстендилци по принцип ги имам за поели повечко радиация.

# 54
Не знаех че в БГ имаме криогенна камера,но този момък със сигурност сега са го извадили, поне едни 50 години е бил там

# 55
Каква марка му е колата на този, дето влиза с гумени пликчета на краката в нея?

# 56
Пежо  при това никак не е ново Joy

# 57
  • Далечният изток
Привет и от мен.
Нещо не е наред с това момче...
А момичето е точно... Колата не беше ли  Хонда?
Редактирам се, сега я видях, Пежо е.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 20:24 от AIDA_N

# 58
  • Пловдив
Не съм се смяла така непомня от кога.
Ох Пижото е паркирано пред вилата на любовта,поне няма да е мисли хахаххаха.

# 59
Симпатяги, харесвам хората да са различни с нещо. Тези пък са с кюстендилски диалект "намерИх", "уйдЕ". Харесва ми, че има хора против мобилните телефони.
Тези ще ни разсмиват (след професионалиста Краси)

Общи условия

Активация на акаунт