💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 177 113
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 90
Надявам се наистина да се е излекувал от ревността. Следене на местоположението е приемливо, ако наистина е от "загриженост", въпреки не знам какво толкова има да се притеснява. Разбира се, няма как да знаем какво точно се случва във връзката им.

стана ми тъпо, че за последната двойка нямаше скеч Cry

# 91
Аз точно последната двойка очаквам да е една от първите отпаднали.

# 92
Малко изпуснах последния половин час, двойката учители ли се следят или след тях влезе още една двойка?

# 93
Двойката учители се следят, да. Те са последни

# 94
Артьом и жена му сигурно ще влязат в следващия епизод? Тоест сега след като водещите вече не са двойка, останаха 11 двойки, нали така? Или му загубих края вече?

# 95
Запис в темата! Обещаващо начало,ще се гледа!

# 96
  • До сърцето...
Голям образ е Ванката. Дано не отпаднат с половинката от първите, с него ще е майтап.

Гледам играта им на запис и умирам от смях: "Зеленото го разбирам и без звук" Grinning "Не мога да ти го покажем, разберИ думата к`ва е" Smile Smile

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 23:20 от Радика

# 97
“Уйде” какво означава 😂

Това с постановката за влизането беше наистина много готино.
Ама ми е тъпо, че има пак хора, които се въртят от други предавания.

# 98
"Уйде коня у ряката"  - идиом, означава "късно е, отиде конят в реката..."
Скрит текст:

# 99
И аз се записвам в темата. Одлично начало на сезона. Много се смях, дано така и да продължи.

# 100
Краси и жена му разчупиха участниците и беше супер забавно. Хареса ми началото и участниците са супер забавни.

# 101
  • Mediterraneo
Вчера не гледах, но днешния епизод сега го превъртях, много смях. В началото не бях ентусиазирана от участието на Краси Р., но сега смятам, че е добра идея. Много разчупва.

# 102
  • SF
За повечето от участниците ми трябва преводач.
Кукой туй бури? Дет са праи зели. Жмъ разбире.

# 103
  • Велико Търново
Добавих влезлите днес двойки в поста си от първа страница. Естествено, който прави следващата тема, може да го ползва. Само Кристина и Артьом няма да ги има, защото утре (или когато влязат) няма да мога да редактирам.
А иначе са вътре - днес в "Събуди се" имаше пряко включване от Къщата и бяха там. Само не се знае днес на коя телевизионна седмица ще съответства. Но пък (май във вечерните новини) Краси и Емо пак са говорили и са казали какво щели да записват днес (пиша го в спойлера), та по това можем да се ориентираме, евентуално.
Скрит текст:
Иван и жена му също са все още там.
Снимали са игра с хвърляне на торти.

Днес определено беше много по-забавно от вчера. Добър начин да посрещат новодошлите си измислиха. Вероятно е благодарение на Краси, но е напълно възможно и някои от останалите да са били "идеолозите". Хахахах, и как повечето им се връзваха. А Краси определено си хареса Иван, като нищо ще вземе да ходатайства да го вкарат някъде.

# 104
  • SF
Редакторите са били идеолозите. Участниците са го доразвили.
Лекичката тренирфвчица също е по заявка от екипа. Трябва да се генерира материал за заснемане. Не може само да седят и да си говорят битовизми за деца, училище, учителки, цени на дивани и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт