💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 630
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
👽👽👽 Довечера ни чака смях 👽👽👽
 Миналогодишният сезон го гледах с едно око, а предишните 2 изобщо не съм...Този е първият с по-сериозен интерес от моя страна.

# 1 876
Аз нямам търпение да дойде вечерта,  до се заредя с пуканки и да се смея с глас!

# 1 877
Артьом имал сметки да урежда с едното извънземно 😂😂😂

# 1 878
  • Sunshine state
И на мен този сезон ми е първият, който гледам с интерес. Много по-интересен ми е от предните.

# 1 879
Най-интересен ми беше първи сезон,заради Искра и Анселита,страхотни двойки бяха,изцяло един за друг,радвам се и че едните спечелиха и си имат така дълго желаното детенце.Този сезон е доста по интересен от предните два,но гледам все на запис и с няколко дена закъснение аз.

# 1 880
И аз гледах най-много първия сезон, заради Йордан, който ми е приятел. Много се радвам, че спечелиха и им се наредиха нещата.

Най-малко гледах третия, защото нямах време, а този когато успея и то на запис. Но определено ми харесва предаването, разтоварва ме.

# 1 881
  • софия
Започнах да гледам от сезон 2 и той ми е останал като най-запомнящия се досега. Там участваха Тина и Миро, Полина и Мохамед, Яница и Момчил. Вярно, че половината двойки вече не са заедно, но бяха забавни.
В сегашният сезон се открояват най-вече бившите плиткови и Арти и Криси. Определено е разтоварващо предаване, като изключим новите водещи.

# 1 882
  • София
Снощи Полина и Мохамед с още две двойки от Един за друг (ако не се лъжа) бяха на гости на Хелс Кичън.

# 1 883
Кои двойки са се разделили ? Това е много жалко , явно предаването им е помогнало.
Аз се сещам за една Теди с червена коса от Ямбол

# 1 884
  • София
Яница и Момчил и Дани и Дени. За Лейля и Иван имахме подозрения по едно време, но може и да са на приливи и отливи, не са съобщавали официално нищо.

# 1 885
И аз започнах да следя предаването от 2 сезон. Затова и участниците от него са ми най-мили. Харесвах Здравка, която имаше заболяване, но пък играеше с хъс и залагаше много смело. Някаква информация за нея?

# 1 886
Играта тази вечер ми се струва тъпа...

# 1 887
Този път всички малки залози дадоха.

# 1 888
Ще има да хленчи нашия скъп Иван! Но най-грозно впечатление ми направи, че дори не дадоха Поля колко е заложила.

# 1 889
Мен ако питаш и тези залози са високи, спрямо познанията им😂

Общи условия

Активация на акаунт