💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 637
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Асеновград
Изгледах епизода , Краси ми е също като Джаферочич , не стават за водещи.
Кака Радка е много по хубава без тези въжета по главата.
Радвам се, че Фео и нацупената му жена си тръгнаха , не можах да ги харесам още от самото начало , пък и злобни ми се струват.
Следващият епизод ще има смях...

# 1 861
Цитат
Pepina_n3   
.....Сани, ако беше жена на някой с по-малко акьорски качества, досега да са ги изхвърлили, няма да държат дебели в предаването.

Това цитираното сериозно ли е?! Да не би в предаването да има изискване за до колко килограма да тежат участниците. Пропуснала съм го това условие. Значи, ако сте дебели и без чувство за хумор, стойте си у вас и не се показвайте, че няма кой да ви търпи. Стига, бе!

# 1 862
  • Пловдив
Цитат
Pepina_n3   
.....Сани, ако беше жена на някой с по-малко акьорски качества, досега да са ги изхвърлили, няма да държат дебели в предаването.

Това цитираното сериозно ли е?! Да не би в предаването да има изискване за до колко килограма да тежат участниците. Пропуснала съм го това условие. Значи, ако сте дебели и без чувство за хумор, стойте си у вас и не се показвайте, че няма кой да ви търпи. Стига, бе!
Джаста, може би е имала предвид "дебили"

# 1 863
Цитат
Pepina_n3   

Джаста, може би е имала предвид "дебили"

Баш дебели има предвид. Постът ѝ е на предната страница все още, говори за външния им вид.

# 1 864
  • Sunshine state
Дебели в предаването.. Егати изказването, наистина.

# 1 865
  • София
Само слаби със силикон и джуки в предаването, моля

# 1 866
  • Sunshine state
Кантар и метър наред с апликацията за кандидатстване. Sweat Smile

# 1 867
Спокойно, момичета, до края на предаването Сани ще отслабне.

# 1 868
Някой чете ли спойлерите? Дали има нещо за Един за друг? Не искам да пишете какво, а дали въобще има. От толкова коментари за Ергенът, не мога да отсея. Ако някоя добра душа ми пише на лични, ще съм благодарна.

# 1 869
По край ергеня май, май няма.

# 1 870
Моля само приятни или интересни за гледане. В това число и водещите.

# 1 871
  • ГО
Не съм виждала тези снимки в темата, за това ги пускам. Миналогодишните участници са се събирали. Някои ги бях забравила Simple Smile

Скрит текст:

# 1 872
  • София
И аз не помня някои участници. Победителят от предния сезон (Боби ли се казваше?) го засичам в Лозенец. Може би там живеят.

# 1 873
Предната година Симонка ( ако не бъркам името)  беше по- пухкава и след предаването се постопи и някак загуби чара си, според мен.

# 1 874
Аз миналата година не ги гледах.Само тази със зелената рокля я помня, но сега е отслабнала.

Сани, според мен е със сутиен, че това се коментира тук, но е от тия бабешките дето не ти правят добре да изглежда бюста.Тя е с голям бюст и е трудно да се намери хубав сутиен, но не е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт