💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 671
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 845
Наваксах епизода от събота току - що.
Мога само да кажа , че се радвам, че вече няма да го дават в събота , а в петък. Браво.
Радина наистина е по -сладка без метлата на главата си.
Честно казано ми беше все тая кой отпада , но със сигурност искам вече да са аут Иван и Саня,  не искам да ги гледам още дълго...
Игрите бяха интересни , дори ми се прииска да пробвам да отида на ескейп руум във Варна , ама трябва да намеря някой луд като мене , който да е навит да отиде на такава стая 😃

# 1 846
Сигурно ли е, че няма да е в събота?

# 1 847
Някой има ли информация кога е родена Димана?Интересно ми е колко назад са снимани излъчваните в момента епизоди.
Аз мисля, че вчера епизода с изненадата от мъжете с цветята и от жените балоните във формата на сърце и сладките неща, са организирани заради Свети Валентин. Според мен около 14-15 февруари ще е рожденият и ден, поне аз така мисля.
Димана е родена на 16.2

# 1 848
Благодаря, Pepina.
Има вероятност да са приключили снимките си мисля аз.
Радина и Петър 100% дори да четат хейта за себе си (във фейсбук на страницата  са само лоши коментари) няма да се променят и ще кажат в На Кафе, че са играли стратегически, а ние зрителите не разбираме от социална игра.

А ако спечелят недай си Боже ще се говори, че баща й е ударил рамо на продукцията.

# 1 849
  • NICE,FRANCE
Сигурно ли е, че няма да е в събота?
Мисля, че заради изборите предаването е преместено в петък

# 1 850
Докато Сани бие с чука по синьото блокче, Краси каза: "Този блок като го счупиш, вътре е ключът към следващата задача."
Сани продължава да чука, единствена от жените разбиваше в средата блокчето, като са и казали, че вътре има нещо.
Краси: "Тия циферблати, Ванка, дето ги виждаш, ако са с правилните цифри, ще отключите вратата."
Сани, намира листчето - "3, 6, 48"! (тя чете вертикално, другите  жени хоризонтално)
Иван: " Ама чакай , Бе, три числа трЯЯ да ми прочетеш."
Сани: "3 и 6 отдолу, и 4 и 8!"
Краси: И долното, понеже не отговорихте вЕрно, е едно от десетте числа.
       (-Краси, ама то е ЦИФРИ, но не ги разбираш ти тези работи. Учи да четеш и наизустяваш.)
Ванката започва да нагласява долния часовник, "1 2 3  4 5 7"  --
Краси изкрещява : "Готово!" Ванката спира.
Сани, през това време, не е разбрала за какво става дума и нищо не е пробвала. Иванчо и казва да пише и тя числата, тя и казва, че не знае какво да пише, Иван се скарва, че числата са у нея.
Сани: Казвай на първото кво да въртА?
Иван: Ама, те са при тебе, при тебе са числата. Къде ми ги прочете, ама вторите две числа. 

И без хронометър се видя колко бързаше Краси  при тази двойка, докато други двойки ровеха във варела, чудеха се кой чук да вземат и той -- мълчеше.

# 1 851
  • Sunshine state
Именно, именно. И мен това много ме подразни. Ами рядко неприятен тип е, направо едва му изтрайвам "воденето", честно. Жена му и Емо са сто пъти по-добре. Даже другата година да я оставят нея и Емо само, таман са си.

# 1 852
  • Където морето целува небето...
Силно се надявам продукцията да чете и да си вземе бележка, и в никакъв случай да не взимат отново Краси за водещ. Той НЕ става!
Беше ме подразнил много в играта в която мъжете бяха в кутия с лук. Там някои от жените видимо се изнервяха, че се бави с четенето на въпросите. Тук обаче беше трагично. Някой откача ключовете, той се сеща да каже кои, защото са объркали. После ровят във варела, той забава да каже кой чук. За ножиците даже жените питаха кои да вземат. Чашата обаче преля със Сани и Иван, Да, знаем, че са загубени в такава игра, но толкова явно побутване. Никоя друга от жените не знаеше, че в блокчето е шифърът за излизане. Никоя двойка не беше информирана предварително, че шифърът е точно за числата и че точно последните ги няма... Направо си им каза как да излязат.

# 1 853
  • софия
Радвам се, че спасиха Поля и Здравко. Алекс на Фео вечно гледаше лошо и беше сърдита.
Много нагласена работа беше съботния епизод. Не само заради Иван и Сани, но и заради привилегията на "супердвойката". Как пък точно РиП като са застрашени, ще може да се спасява двойка. То беше ясно, че тях ще спасят.
Димана и Христо дано да не се подлъгват по РиП и придворните им, че ще стане много голяма тяхната коалиция и другите няма да имат никакъв шанс.

# 1 854
Харесвам Поля и Здравко и се радвам, че останаха, но определено не ми е приятно за Алекс и Фео. На мен Алекс ми беше много забавна, защото макар и да мрънкаше, нищо общо с пиленето на нерви от Виксито.

Топ неприятни са ми Явор и Виктория, дори повече от Петър и Радина, защото всторите поне наистина се един за друг, просто са неприятни хора, които са се намерили. Явор е абсолютна еманация на псевдо мъжкарството и fragile masculinity, още ме държи възмущението му от идеята за 3 минути да сложи розова пачка.

# 1 855
Вече коалицията е голяма. Няма спасение.

Имам чувството, че и по външен вид си ги подбират също донякъде.

Сани, ако беше жена на някой с по-малко акьорски качества, досега да са ги изхвърлили, няма да държат дебели в предаването.  А и, специално се загледах има ли сутиен, нещо? Май няма! Веждичките си направи, косата веднъж, но няма ли коя дама да и каже да си сложи сутиен наистина. Сигурно просто не си е донесла, не ползва. Да  и купят от предаването, и те се ослушват.

Габи беше даже с червило, много променена към добро. Като сложим и буклите и за разбиването на блокчетата. Но тя, не искаше да участва, защото, Деско е човекът с пъзелите и числата. Тя беше доша да се държи като кифла, както сама каза, че обича, а се наложи да чука.

Димана, и  тя, гримирана е още по-хубава. Тя си прави само очите.  Тя е почти наборка другите две кифли - Габи и Викси, но изглежда много по-зряла от тях, бързо порастнала.

# 1 856
  • Пловдив
Давам приза за най-странна двойка на Вики и Георги.
Габриела ми се струва една идея по-обрана, но така или иначе...горкия Десо.

Симпатии ми останаха само към Поля, Криси и половинките им.

Съботния епизод изгледах за едно кафе време в неделя на бързи обороти. Рязко взех да губя интерес.

# 1 857
Харесвам предаването, ето мнението ми относно двойките който останаха:

Криси и Артьом - много са сладки и забавни, супер позитивни и ме радват, дано спечелят

Димана и Христо - също готини и приятни

Викси и Жоро - млади и атрактивни, ту им се получава, ту не в изпитанията, харесват ми

Габи и Десислав - на моменти са ми неприятни, но не ме дразнят, симпатизирам им

Поля и Здравко - в началото бях със смесени чувства и си мислех че ще са едни от първите отпаднали, но през последните седмици влязоха в ритъм и им се получават нещата, радвам се че останаха

Сани и Иван - на моменти Ванката ми е дразнещ, обаче компенсира със забавление, първите седмици беше кофти за тях, но постепенно им се получават игрите

Вики и Явор - имах големи очаквания към тях, но с всеки следващ епизод ме разочароват

Радина и Петър - също имах очаквания, но с всяка седмица ми става все по-черни и още по-черни

А относно отпадналите вече Алекс и Фео, харесвах ги. На моменти тя ме дразнеше когато се сърдеше и за най-малкия провал, докато Фео ме разсмиваше, но на игрите беше бавен като охлюв.

# 1 858
  • София
На мен нещо и Георги не ми е симпатичен, опитва се да е забавен и оригинален, ама нещо не му се получава.

# 1 859
Доживяхме, Радина да се разплете, да ни е честито Joy
Дано Здравко да си вземе поука, няколко човека му намекнаха, че трябва да е по романтичен. За съжаление това му е най- малкия проблем и не мисля, че ще промени държанието си спрямо Полина.
Димана нещо не мога да я харесам, една ми е вятърничева, лепнала като ваденка една усмивка и дотам.

Общи условия

Активация на акаунт