💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 673
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Може да има епизод с връщане на двойка, както мин.сезон.
Моите фаворити са от опозиционния лагер- Арти и Криси или Димана и Ицо.

# 1 831
  • София
Следващата седмица епизодът няма да е в събота, а в петък! Пак 3 часа, от 20:00 до 23:00 ч. 😊

При мен след седмица 5

+
Кристина и Артьом

=/+ Димана и Христо ; Виктория и Явор

=
Поля и Здравко

=/-
Радина и Петър

-
Александрина и Иван ; Виктория и Георги

--
Габриела и Десислав

Димана и Христо, след като ми загубиха доверито пак си го върнаха и от минуса се изкачиха отново в подножието на върха.

Давам кредит на доверие на с-во плиткови. От двата минуса директно ги пращам на рано и минус. Цели две позиции нагоре. Мисля, че го заслужават, защото от ден първи играят добре и на двата фронта, а и Радина е с нова прическа, трябва да я уважа.

На Здравко съм махнал минусчето и за това в момента са на равното, но при тях е много динамично и често си меня мнението. Най-вече заради него.

Други разлики нямам.

Ако трябва да гледам не като двойки, а на индивидуални участници, то ето как бих ги класирал:

Жени:
1. Виктория (на Явор) и Кристина
3. Поля
4. Димана
5. Радина
6. Сани
7. Виктория
8. Габриела

Мъже:
1. Христо
2. Артьом
3. Явор
4. Петър
5. Здравко
6. Георги
7. Десислав
8. Иван

# 1 832
Аз слагам и Димана и Ицо в коалицията на сем Плиткови.

# 1 833
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз симпатизирам на Димана и Ицо, и Артьом и Кристина.
Напрегнаха ме Габриела и Десо този епизод, ма признайте си поне че не гласувате по сърце, какво ми ги извъртате все едно ние не гледаме това предаване.
Боб Марли и с плитки и без тях, все не бива за мен.
Само заради тях ми стават симпатични Артьом и Кристина. Доста им изпъват косъма 😄
Сани и Иван, както Вискито и Георги, как се разминават с елиминации  за мен също е загадка 🤦🏻♀ Както Явор и Виктория, една игра не взели пък все не са пред телевизора.

# 1 834
аз не мога и да ги класирам, нито заедно, нито поотдено

# 1 835
Виктория и Явор са в златната среда. На въпросите издишат, но с добрата си физическа форма печелят някои игри. Според мен не са за махане, дори ги виждам близо до финала. Едва ли ще се класират за финал, но ще са близо.
Ванката е основният любимец и партньор на Краси Радков, той го крепи, Сани минава покрай него.
Виксито е интересна, сестра й е доста известна, както прочетох, може и да им дава някое рамо.

# 1 836
Виктория и Явор са в златната среда. На въпросите издишат, но с добрата си физическа форма печелят някои игри. Според мен не са за махане, дори ги виждам близо до финала. Едва ли ще се класират за финал, но ще са близо.
Ванката е основният любимец и партньор на Краси Радков, той го крепи, Сани минава покрай него.
Виксито е интересна, сестра й е доста известна, както прочетох, може и да им дава някое рамо.
Коя е сестра и?

# 1 837
Фолкпевица. Понеже не слушам такава музика, не съм я чувала. Но по-напред в темата бяха написали, че е от известните в момента.

# 1 838
Коя е сестра и?

# 1 839
Коя е сестра и?

Благодаря не съм чувала това име

# 1 840
  • София
Днес изгледах последния епизод, малко се изненадах от гласуването. Поля ми е симпатична, за разлика от Александрина.
Чудех се дали не можеше да си свалят потниците и така да пренасят калта (глупава игра). Относно цепките - можеше да ги облекат наобратно.
Радина е доста по-добре така.

# 1 841
Някой има ли информация кога е родена Димана?Интересно ми е колко назад са снимани излъчваните в момента епизоди.

# 1 842
Някой има ли информация кога е родена Димана?Интересно ми е колко назад са снимани излъчваните в момента епизоди.
Аз мисля, че вчера епизода с изненадата от мъжете с цветята и от жените балоните във формата на сърце и сладките неща, са организирани заради Свети Валентин. Според мен около 14-15 февруари ще е рожденият и ден, поне аз така мисля.

# 1 843
  • Somewhere beyond the moon and stars
Гласуването беше съвсем очаквано, Поля и Здравко не са много харесвани, но не са и нехаресвани - и не се възприемат от другите за силни играчи, така че е нормално да ги оставят.
Като напредне малко играта, ще стане въпрос на време Радина и Петър да се окажат на телевизора - и тази коалиция ще се разбие за нула време, другите при първа реална възможност ще ги изгонят.

Предвид предишните сезони, най-вероятно ми се струва да спечели двойка, която общо-взето си взима игрите и е харесвана от всички - напр. Димана и Ицо. Даже и Поля и Здравко или Габи и Десо.

Личен фаворит са ми Криси и Артьом (само те и Алекс и Фео застанаха със смелост и достойнство), но те се възприемат като заплаха от останалите и при първо излизане на телевизора ще са изгонени.

# 1 844
  • София
А РиП нали празнуваха годишнина от сватбата по едно време?? От статията става ясно,че тя е била август месец, пък те я празнуват януари-февруари..нещо пак ли нагласиха от продукцията?

Общи условия

Активация на акаунт