💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 584
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Утре добре ще ги нахранят Сани и Иван, така подозирам..

# 1 951
Аз очаквам нападки към Сани и Иван, Арти и Криси, Радина и Петър

# 1 952
И аз съм в шок, как пък Иван ги позна тия неща.Моя мъж мезоерапия и омбре, не знае какво са.За гел лака, знае защото си го правя в къщи понякога.Кафето да не знаеш жена ти как го пие...Да бе да, а другите глупости ги знаеш...Айде няма нужда.Хора дето са от деца заедно направиха грешки, а те с 19 верни отговора!Ще ме извиняват.

Иначе беше забавно на моменти.

Явор и Вики, да си ходят и тя да го зареже тоя пуяк.Не го понасям вече!

# 1 953
Ванката, този Първенец, не можах да го гледам, но като ви чета, направо разбирам, че пак са прекалили с подсказките.
===
Предлагам БГ Мамите да не гледаме следващия епизод!
 Да видим, на маймуни ли правят българския зрител?
Да им покажем, че не искаме да го гледаме повече Ванката!
Много сме!

# 1 954
Ванката, този Първенец, не можах да го гледам, но като ви чета, направо разбирам, че пак са прекалили с подсказките.
===
 Да видим, на маймуни ли правят българския зрител?
Да им покажем, че не искаме да го гледаме повече Ванката!
Много сме!
Няма смисъл, продукцията вече е снимала следващите епизоди, даже някой каза, че може би са на финала!

Във ФБто го харесват🙄

# 1 955
В мен се прокрадва едно съмнение, че Ванката досега го играе шут в предаването, ама нещо прикритието му сякаш взе да се пропуква. На моменти силния му диалект магически изчезваше, както и погледа му на болно теле, някак чак излъчването му се променяше и хич не изглеждаше на глупав закостенял провинциалист какъвто се опитва да го играе. Оказа се, че след жената, децата и колата, най важни са му космаците, но обърнете внимание на реда в който ги изброи. Жената магически зае първото място и о, да, взел си е поука, налЕ. Тука има нещо, ама да видим какво ще е. И Сани се оказа с маникюр. И изобщо тия двамата взеха да ме съмняват, че играят някаква игра. Някак не ми се вярва от продукцията да ги бутат толкова явно, сякаш нещо друго има тук.

# 1 956
  • София

===
 Да видим, на маймуни ли правят българския зрител..
Да бе и да изпуснем сеира Sunglasses
Сани как цапардоса Ицо с цяла торта.

# 1 957

===
 Да видим, на маймуни ли правят българския зрител..
Да бе и да изпуснем сеира Sunglasses
Сани как цапардоса Ицо с цяла торта.
😂 как вкусно можехме да я хапнем, мразя да гледам за храна вечер...🤦‍♀️

# 1 958
Мен ми направи впечатление, че Краси четеше в различен ред опциите за отговор на Ванката. Например на въпроса: Кое не е цвят? Вярната опция я каза накрая: горчица, резеда, невен. Докато на Арти невена го каза по-средата. И мен ме съмнява, че Краси е побутнал Ванката, абсурд е той да ги знае тези неща.

# 1 959
  • София
Трябва да има някаква уловка с играта на Иван..Усъмни ме факта, че дадоха реакциите на другите двойки, как се съмняват и заподозряха нещо...Едно е зрителите да се съмняват и възмущават,  друго е участниците. Пък и можеше да ги изтрият техните коментари и да замажат работата. Има нещо гнило...

# 1 960
Абсолютно си е фалш. Толкова много си личи ,че Сани не е във възторг,изумена,щастлива,впечатлена,радостна и тн. Тя беше просто ваза до него,предвид това как реагираше предишните пъти на неговите грешни отговори. Абе,Иванее ,как може да не знаеш..бля бля. Как пък тоя път не каза Ее,браво бе ,Иване, най-накрая уцели и тн. А тя,както някой горе каза,все едно й беше неудобно пред другите. А Иван си играе добре ролята. Още с тяхното неотпадане се видя двойния аршин. Явно и в това предаване са заложили на шут,както в Хелс Китчън и Ергенът. Да има там един палячо,да говори глупости за рейтинг. Иван е идеален за съпруг на Цвети от хелса. Голяма хармония ще са си. 😄

# 1 961
Чудех се тая Цвети само аз ли не я харесвам и направо настръхвам като й чуя гласа.

# 1 962
  • София
Гадна игра. Неприятна за гледане, досадна и малко обидна за мъжете. Не знам как не избухна някой. Особено интервенциите с устата бяха прекалени. Да ми пъхат разни неща вътре, бляк.

Браво на Криси за по-смелия залог и за поредната им взета битка. Като видях играта си прогнозирах, че само Артьом, Петър и Георги ще си вземат залозите и за малко да позная. Първите двама са инфлуенсъри и познават много добре жените си, а Георги очевидно е добър на въпроси и познава много добре Викси и покрай нея и нейния стандарт е научил за много женски практики и термини.
Обаче Петър ме издъни. Аз така и не разбрах как така не си взе залога, като ако не се лъжа излъчиха само 3 негови грешни отговора и изведнъж дават как Краси му казва, че не се е справил?! Може би се лъжа, но мисля, че нямаше 5 грешки със сигурност. Да ви имам и монтажите!
Това с 19 от 20 за Иван е абсурд и няма как да го повярвам. Не ми се коментира вече, че ще кажа някоя тъпотия. Писна ми от неговото подпиране и навиране. Не вижда/т ли, че на Сани очевидно и е неудобно вече.
Мале, Димана с алкохол в кафето. Христо, Христо, хаха. То вече кое е майтап, кое е грешка ама на Димана и излезе име, мани майтап, не е хич добре това...
Най-забавно беше с Десо.
Явор излезе най-големия стоик. Сякаш от всички мъже прие най-спокойно ''извънземните'' и тъпотиите им.  И пак след играта за пореден път го виждаме как насажда чувство на вина във Виктория и че едва ли не причината в загубата е нейна. Тегава им е връзката и изобщо не се познават, липсва и комуникация според мен.

# 1 963
  • Sunshine state
Чудех се тая Цвети само аз ли не я харесвам и направо настръхвам като й чуя гласа.
Коя е тази?

Значи много мразя да ме правят на балама с на Иван 19/20! Че те и участниците се усъмниха. До вчера не знае какво е преса за коса образно казано, а днес вече налучква какво значело омбре. Да, бе да! Поне да го бяха извъртяли да отговаря грешно на омбре, мезотерапия и тия по-завъртяните за по-достоверно, а те..  😡
Много се радвам, че Радина и нейният са на дъното на класацията. Съмнява ме да са пред ТВ-то (а и дори да попаднат там, няма да отпаднат 100%), но просто ей така малко да ги свалят от космоса. Нито са ми забавни, нито са ми интересни за гледане. Виктория и Явор са ми другите неприятни. Той е самовлюбен, а тя ми изглежда на смачкана психически жена, която скоро ще го зареже и с право.
Здравко пък и той няма никакво желание за победа - веднага изстрелва не знам на въпрос, на който може поне да опита да отговори. В случая този за най-слабия предмет. Дори да не знаеш, ами кажи нещо там, все пак знае предметите в у-ще. И той като Иван като види зор и се прави на обиден и троснат. Дано се задържи така класацията, та Криси и Артьом да са супер двойка. Утре ще е интересно! 😁

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 04:36 от Pupitka

# 1 964
  • Sofia
И каква стана тя? Иванушка най-интелигентен и с най-добра обща култура! 🙄Истински корифей в царството на жените, непознаващ собствената си жена..

Общи условия

Активация на акаунт