💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 619
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Ох, смея се на глас, не но на предаването, а на някои коментари. Хайде бг мама да не гледаме заедно, за да изгони Ванкана 😂😁😂.
Иначе дори да са му подсказвали и другите да го подозират дали продукцията сама ще хвърля кал върху предаването като дават синхронен, че всичко е нагласено.

# 1 966
На Димана и Христо само алкохол им е в главите, ми като се замисля аз на нейните години ходих по дискотеките, не дундурках деца.
Христо като цяло не блести с кой знае какъв ум и за пореден път го доказа.

Сега като чета коментарите, се замислих, че и на мен ми направи впечатление поведението на Сани. Някак унила, без настроение беше.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 09:34 от Nona M.

# 1 967
  • софия
Аз от Сани друго състояние не съм виждала.
 Хора, наш Пешо имам чувство, че е постоянно под наркоза прокарана с две ракии. Тоз човек си е на Мелмак и няма тръгване от там. В снощния епизод беше тотално неадекватен. И не говоря за отговорите в играта.

# 1 968
ММ каза за банела, че се намира в пералнята🤣🤣

# 1 969
  • Sofia
Алекс и Фео ще са в “На кафе” днес и щяли да съобщят новина..дано е за бебче🍀

# 1 970
Забравих да напиша нещо. Учуди ме бройката предишни гаджета на Димана. Това момиче учило ли е,  или е въртяло любов?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 10:11 от Nona M.

# 1 971
Сани... каква радост боже мой.
Емоция няма никаква в тази жена.
Както вече сте отбялазали има нещо гнило с участието на тази двойка.
И ги бутат от продукцията и Иван съвсем умело се прави на шут.
Но не вярвам чак до там да е успешен актьор, защото и останалите се усъмниха.

# 1 972
Това с гаджетата е много относително.На 15 гадже се брои и това дето излизаш с него до кафето и се държите за ръка.Тя е на 24, няма никакъв опит в живота.Извинявайте деца и семейство, са друг житейски опит.И най-големия подарък дето и бил направил били децата, бля, бля.И аз имам деца, ама имам живот и извън тях.Та най-големия подарък са ми други неща, мили жестове и т.н. Ама като и дойде акъла в главата ще се случат катаклизми.

Пешо, вярно беше на черешата.Тоя човек е тотално неадекватен.

# 1 973
  • ГО
Мдааа. Алекс и Фео ще си имат бебе. Така мечтаното момиченце. Да има лека бременност Алекс и здраво бебе на финала. Зарадвах се за тях.

# 1 974
Потвърждава се тезата, че двойките след формата започват с бебеправенето

# 1 975

Алекс каза, че още във Вилата е имала закъснение Blush

# 1 976
  • ГО
Още във вилата е била бременна, но не искала да се разочарова да прави тест толкова рано и за това.

# 1 977
  • На морето!
Значи отпадането им е било съвсем навреме Wink
Нещо много подредено и удобно се случват нещата в този сезон.

Ако Поля и Здравко не се раздадат на днешната игра и се озоват на ТВ, то със сигурност ще си ходят те тази седмица.

# 1 978
Къде изчезна Емо Чолаков 🧐

# 1 979
  • София
Зарадвах се много за Алекс и Фео, неми бяха фаворити,но той толкова искрено мечтаеше.Обичам да се сбъдват  желанията на хората.

Вчера малко скучно,едиствено Дечката беше леко смешен и това с алкохола в кафето.

Днес вече няма да е такава любов между двойките.

За Иван имаше и доза късмет, имаше и нагласяне, дори извънземните спираха на моменти да го тормозят докато отговаряше , а други мъже им ровеха...

Позитивно предаване с елементи на драма, драпане и лигавене Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт