💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 633
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
Мдааа. Алекс и Фео ще си имат бебе. Така мечтаното момиченце. Да има лека бременност Алекс и здраво бебе на финала. Зарадвах се за тях.
Много се радвам за тях!
Но как се знае пола, след като Алекс явно ще да е в начална бременност. Те ли обявиха, че ще е момиченце?

# 1 981
  • Sofia
С кръвен тест се познава полът.

Те обявиха,че ще е момиченце 🍀

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 16:10 от Doli

# 1 982
Браво за Алекс и Фео, много хубава новина!

Аз чакам Мари да качи епизода, не съм гледала още ама ви четох 🙈

# 1 983
Като се записвате, получавате ли нещо на имейл адреса?
Аз се записах, но нищо не ми излиза, та се интересувам има ли някакви индикации или знаци? Или просто звънят по телефона само на избраните кандидати?

# 1 984
  • софия
Ех, че хубава новина! Лека бременност на Алекс и да са много здрави всички!
 Пеперудке, стискам палци да се случи и да викаме за теб следващия сезон.

# 1 985
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много хубава новина, радвам се за сбъднатата мечта на Фео!
Изгледах епизода. Играта беше изключително тъпа, но се посмях на някои реакции. Бях просто убедена, че Иван няма да си вземе залога. Сто пъти каза, че е против тези глупости жената да се поддържа, да си маха космите дори. И изведнъж изненада - 19 от 20. Веднага му повярвах, че знае какво е омбре, банел и мезотерапия или че е налучкал всички верни отговори, като дори не знае жена му как си пие кафето. Хайде не на нас тия! Страшно много ни подценяват от продукцията, обидно е!
И с тези ниски залози, които правят винаги, ще има да ги гледаме до края.
Сега се връщам да ви чета.

# 1 986
  • София
С кръвен тест се познава полът.
Те обявиха,че ще е момиченце 🍀
На мен ми е ясно, че има специални тестове, които се правят, когато има съмнение в дадени показатели. Не се правят току-така като прищявка да разбереш пола в 12 седмица примерно и затова се учудих, че толкова рано са разбрали. Както и да е, новината е страхотна и Фео сигурно е на седмото небе от щастие.

За Иван май никой няма съмнение, че сам няма капацитет да отговори правилно на въпросите. Той дали някога изобщо е чувал за овулация и цитонамазка. За мезотерапия и омбре - още повече. Пропуснах и печенето на гел лака, няма шанс просто. Grin Незнайно защо обаче трябва да ни го набутват тоя имбецил, че да му слушаме простотиите и да му гледаме шутовските скечове.

# 1 987
  • София
Пренаталните тестове, които са по желание, се правят още от 9 седмица и показват и пол. Ако са си платили за такъв, ще го знаят със сигурност. Не се правят само при проблем, превантивни са.

# 1 988
Фео затова казваше, че са вече победители въпреки загубата на играта и явно е визирал бременността на Алекс. Прекрасна новина!

# 1 989
Много се радвам за Фео и Алекс,сбъднала му се е мечтата за момиченцето  Heart
При хубав апарат се вижда рано, без специални тестове моят АГ ми каза още в 13 седмица ,че има съмнения за пола ,но докато не е сигурен няма да ми каже. Понеже бях с проблемна бременност ходих на всеки 10 дни и на следващият преглед ми каза със сигурност пола на бебето.

# 1 990
  • София
Браво на Алекс и Фео, чудесна новина.
Някой знае ли къде се намира тая вила, че се чудя и се мая 😉 
Днес ще лъснат много грозни истини , но и ще се види към кого са наклонени везните за победа с въпроса" Коя двойка заслужава да спечели"..

# 1 991
  • Sofia
Вила Екатерина до Вакарел, на около 20 - на км от София. Често я ползват за сватби.

# 1 992
  • София
Благодаря, Кристалче🌷
 Купонджийска вила, с две думи 😉

# 1 993
ПАЛЕЯ  🥘 😭

# 1 994
Хаха, Радка как го ръчка за паелята😂

Общи условия

Активация на акаунт