💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 621
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Пловдив
Е как Виктория е яд че Явор не позна въпросите свързани точно с нейната  професия а Ванката ги знае.
Те може и да ги нарочат за изгонване,но с тия ниски залози винаги ще са по средата на класацията.

# 1 936
Много хора вече почват да се съмняват във Ванката...то даже Сани не изглежда особено изненадана и даже като че ли й е леко неудобно, абе има нещо...

# 1 937
Краят на януари почваха преди за около два месеца,тоест финала би трябвало да е сниман скоро или да се снима скоро.Иван какво му пробутват не знам,няма шанс да спечелят,държат ги за сеира на техен гръб.

# 1 938
  • София
Криси и Арти излизат на първа позиция към момента с 2000лв напред, а РиП изостават с 1200...грубо сметнато

# 1 939
Краят на януари почваха преди за около два месеца,тоест финала би трябвало да е сниман скоро или да се снима скоро.Иван какво му пробутват не знам,няма шанс да спечелят,държат ги за сеира на техен гръб.

Много дълъг кастинг !  Март месец кандидатстват хората , а чак Януари ги викат....

Иначе Пешо като надрусан с този смях, но с него ми беше най - забавно . Заразен е смехът му.

# 1 940
  • София
Божее,  смених канала в рекламите за първи път да видя ЕргенЯ и ..обещам повече да не правя така Satisfied

# 1 941
Божее,  смених канала в рекламите за първи път да видя ЕргенЯ и ..обещам повече да не правя така Satisfied
Много мило, elix!🌹 Ужас е, и като си представя, че ще снимат и женската му версия...

# 1 942
  • София
Ужас е, че толкова хора го гледат, ама всеки сам си "преценя"..
"Момата" ли ще се казва, хааха..

# 1 943
Първата година така беше,мисля и следващите финалът се снимаше горе долу на средата на излъчваните епизоди.Вече кастингите кога са не мога да кажа,не помня коя двойка го обесняваше,мисля Елена или Божидара след финала на първи сезон.

# 1 944
  • Пловдив
За разлика от днешната игра утрешната ще бъде доста неприятна и ще има много сърдити.

# 1 945
От утре вече няма да са си толкова близки. Grinning

# 1 946
Пак нещо интригантско🙄 Нито една истинска игра за жените тази година!

# 1 947
  • Велико Търново
И аз не вярвам...интересно защо само на него до сега са отрязали частта с избирането на отговор, а направо дават какво той е избрал...
Не е вярно, преди него и с някои въпроси към Артьом беше същото. Напълно нормално е само на първия да дадат възможните отговори на всички въпроси, след това няма голям смисъл. Да не говорим, че на Артьом дори не показаха всички въпроси (на рекламите си върнах специално - 14 само са излъчили). И на следващите мъже не дават всички въпроси, наблягат на тези с грешните отговори.

Е, имат си маникюристка, все пак.

Кои двойки са се разделили ? Това е много жалко , явно предаването им е помогнало.
Аз се сещам за една Теди с червена коса от Ямбол
Теди и Гената са си заедно, всеки момент очакват бебче.

Всеки сезон досега женските игри са били по-гадни. Но защо трябва да се превръща в правило...

# 1 948
Утре ще има пикантностиии 😬😬

# 1 949
.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 15:09 от Amber*

Общи условия

Активация на акаунт