💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 646
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 1 920
Десо ще ме убие, каква екскурзия в Силистра😂😂 А Габчето беше единствената до момента, която се забавлява, въпреки повечето грешки🙂
Много ме ядосват с хитрите си ниски залози. Доста лукаво почват да играят според мен.

Иначе след предаването не виждам да продължат Вики и Явор, Викси и нейния. Другите май са стабилни двойки.

То Явката и Вики споделиха за проблемите, ама другите са от 7 години, ако имаше нещо, досега щяха да са разделени🙄

# 1 921
Тази игра ми е много безинтересна,а пък Явор и въпроси от сферата на жена му и той ги обърка е това вече незнам как е възможно,но ето че може.Та по тази логика и Ванката може да ги знае от обща култура.

# 1 922
Много ме ядосват с хитрите си ниски залози. Доста лукаво почват да играят според мен.

Иначе след предаването не виждам да продължат Вики и Явор, Викси и нейния. Другите май са стабилни двойки.
Викси и Георги ще си се оженят 100%, той е готов да и прави безкрайни компромиси.

# 1 923
  • Пловдив
Хахах с първата заплата си е купила къща на морето каза Ицето ,трябва да сменям професията

# 1 924
Христо, ех бе Христо😂😂 Не мога да разбера що се излагат така, деца на дивана, алкохол с кафе! Банел!?🤦‍♀️

# 1 925
  • Където морето целува небето...
Значи дори и Иван да познае въпросите за женските неща, да приемем от телевизионните реклами, как пък позна и въпросите за Сани. Видяхме в много игри, че той не я познава. Знае гаджетата ѝ, с какво си реше косата, къде иска да отиде, какво си е купила с първата си заплата, кой предмет ѝ е бил слаб в училище... Само кафето не знае как си пие... Да!
И цитонамазка знае Ванката от рекламите?

# 1 926
Имате ли информация кога горе долу протича кастинга и ги викат за снимки ? Октомври , Ноември ли ?

# 1 927
Еее, Христо я изкара тотална алкохоличка Димана. Joy

# 1 928
  • Пловдив
Христо, ех бе Христо😂😂 Не мога да разбера що се излагат така, деца на дивана, алкохол с кафе! Банел!?🤦‍♀️
Според мен като е гледам Диманка ми е като Пешката,явно във вилата кафето е с алкохол.

# 1 929
Еее, Христо я изкара тотална алкохоличка Димана. Joy
В този ден Христо е пил кафето с алкохол, не беше много наред! Ама и тя каза, нямала против, но нямало как!

# 1 930
  • София
Изпитват го Иван и вече всички сериозно се съмняват...

# 1 931
Ванката налучкАл

# 1 932
  • Където морето целува небето...
Интересни за настроенията в къщата, относно 19 от 20 познати на Ванката. Погледът на Виктория говореше "да бе, вярваме ти, че знаеш омбре".

# 1 933
Започнаха да се усещат, че Ванката е имал подсказване от продукцията. Сега ще ги набележат за изгонване, усеща се раздразнението.

# 1 934
Плиткова с тази коса и цвета на блузката много ми хареса😄

Общи условия

Активация на акаунт