💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 509
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 175
Може би Пепи харесва тунинговани жени. 😆

# 2 176
Виктория адреналинката е атрактивна, мъжете 100% си припадат по нея, но за мен е доста изкуствена. Криси ми е най-хубавка като външен вид. Другата Виктория също е хубава, но е малко stone face, никаква емоция няма и това я загрозява малко.

Сигурно мъжете сте ги коментирали по външен вид вече. Аз намирам Артьом за най-привлекателен, нищо, че не си падам много по руси мъже.

# 2 177
  • Sunshine state
Може би Пепи харесва тунинговани жени. 😆
Да вземе и Радка да се тунингова тогава,а не плитки да плете.Тя има накъде. 😂

# 2 178
По скоро, Виктория е жена трофей. От нея се иска само да е хубава, усмихната, послушна и много да не говори, че горния багажник е празен.

# 2 179
Точно такава е. На мен даже не ми е и хубава, носът ѝ разваля цялостно нежният вид на лицето. А за секси, ами като ходи все полугола..

# 2 180
Аз харесвам Димана най-много,но ако може да не говори 🤣.
От мъжете Мартин само до сега от първи сезон,друг не ми е допадал.
Посмях се във фейса,викат на Радка Злодеида 🤣🤣🤣.

# 2 181
Много доволна и нахилена изглеждаше Злодеида в анонса, което хич не ме радва...

# 2 182
Аз ли не чух правилно и не разбрах, но Димана и Христо са най-интелигентни, а когато ги попитаха коя двойка е най-ерудирана Димана /която е преподавателка - не знам по какво/, попита - какво е ерудиран?

# 2 183
Е, Димана не е Габка, най вероятно се е пошегувала.

# 2 184
  • Пловдив
Аз ли не чух правилно и не разбрах, но Димана и Христо са най-интелигентни, а когато ги попитаха коя двойка е най-ерудирана Димана /която е преподавателка - не знам по какво/, попита - какво е ерудиран?
Учителка в детска градина е

# 2 185
Димана не изглеждаше като да се шегува Grinning

# 2 186
  • Пловдив
Напомням само,че предаването започва.

# 2 187
# 2 188
Забелязвате ли колко вяло бива посрещнат водещия Краси. В началото - у, а, ура, пляскане, смях, екзалтация, а сега мхм, криви усмивки, отегчени погледи, едно две плясвания с ръчички....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 189
Обаче ужасно впечатление ми правят сумите за двойка на седмицата. Когато Ванкови станаха двойка сумата беше 4к+ и си мислех, че с напредване сумите ще растат, обаче от колко седмици все са почти двойно по-ниски.

Общи условия

Активация на акаунт