💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 463
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 400
Аз не ги гледам отначало, но ви чета. Викси и Жоро с какво се занимават?
  На мен тя ми е страшно лигава , а той ми е страшен чехльо.Но пък са си един за друг.
  Много се смяхме с Иван и Сани и колата, но аз такова чудо не бих изтърпяла. Тоя ИВан е с претенции до небесата, а никакъв хъс, никаква амбиция, и е страшен егоист.

# 2 401
Каква е драмата с това да караш автоматик само? По-удобно, по-лесно и донякъде и по-безопасно.

Единствения случай, в който това, че мога да карам ръчка е, че никой не искаше да ми пипа колата в Америка, иначе сериозен плюс и нужда за ежедневна употреба не виждам.

# 2 402
  • Където морето целува небето...
Едно е в ежедневието си да караш само автоматик, съвсем друго е да можеш да шофираш само и единствено, ако колата е такава и да не знаеш за какво е третия педал. Че те утре ще се учат на автомобили с автоматично спиране при препядствие и ако се качат на друг, ще газят наред.
Особено за мъж ми беше странно, че някой не е хващал ръчка. Най-малкото всеки сезон има игри с коли, които са с ръчни скорости.

# 2 403
Те не могат да се качат на друго освен автоматик. Книжката за автоматик не позволява да караш ръчни скорости.

А и ако имаш книжка от десет години и никога не си карал ръчка след курсовете, каква е реалната разлика?

# 2 404
  • Асеновград
Аз съм от старата генерация и да си призная , активен шофьор съм от  25г. и до момента не съм карала автоматик. Първата ми кола беше една жигула...,,желязка,, , значи докато  направя пълен завой , набирания на волана....Сега вече по модерни с хидравлика , лесна работа. Сигурно пък автоматик , още по лесна работа.

# 2 405
Аз се научих на ръчна,карах към 10 години все такива коли.Сегашната ни семейна е автоматик,но и мъжът ми е карал 15 години ръчни без проблеми.Та на Виксито толкова им е капацитета,какво да правим.

# 2 406
Айде, да не превръщаме темата в "за" и "против" колите автоматик, и всички да се изредим да пишем каква ни е колата, от колко време, кога и как се научих да я карам, че стана досадно...
Аз симпатизирам на Крисия и Арти и ще се радвам, ако те спечелят предаването.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 13:52 от monii

# 2 407
  • Sunshine state
Айде, да не превръщаме темата в "за" и "против" колите автоматик, че стана досадно...
Аз симпатизирам на Крисия и Арти и ще се радвам, ако те спечелят предаването.
И аз така. Искам или те, или Димана и Христо. Нямам други любимци освен, ако не върнат някоя отпаднала двойка от опозицията на Р и П, та да викам и за тях. 😁

# 2 408
Гледайки клипа за Арти при влизането му в Х фактор през 2015г., попаднах и на клипа на Криси, при нейното влизане през 2014г., когато още няма 15 години. Голяма сладурана със силен глас:

Извинявам се, но понеже не съм гледала Гласът на България, Кристина там финалист ли е, победител ли е?

# 2 409
Възможно е да ви звучи бутафорно, но първоначално не подкрепях Арти и Криси, защото бях на събитие на което тя беше изпълнител преди няколко години и направо ми проглуши ушите. Има силен глас, но постоянно натиска високите тоновете и буквално седях и слушах един час как ми викат и ме заболя главата. Сега като и видях възрастта ми направи впечатление, че тогава сигурно е била много малка и не е работила с вокален педагог и на това се дължи. Към ден днешен са ми най-симпатичната двойка, защото са едни от малкото, които си имат мнение и си го показват и защитават. Писна ми хора в тази държава с държание като мишки да искат да просперират напред и да гледам към вас Иван и Александрина и наивните лапетии, но за мен Иван и Александрина са повече от жалки на 30 години да им се казва, колко за нищо не стават в играта дори и от тяхната коалиция и да седят и да търпят.

# 2 410
  • София
Артьом и Криси и Димана и Христо трябва много да се пазят от елиминации, че иначе са пътници.

# 2 411
По повод Иван и Сани, на мен ще ми е обидно да ми подсказват, дават жокери и напътстват как да играя, в което почти не се съмнявам, че от продукцията го правят.

# 2 412
Не съм гледала Криси и Арти в никое от предишните им участия.
Но ми направи впечатление, че те и никъде не са го споменали в това предаване въпреки, че са в пъти по популярни от онези инфлуенсърите (чакащите да направят перфектната снимка).

Разликата е, че когато си прост си оставаш такъв даже и да си мислиш, че си хванал Господ за шлифереа.

А пък Сани и Иван, уфффффф, млади хора.....

# 2 413
Иван определено изпитва задоволство, че е “идиота” на къщата и всички се “забавляват” с него. Жена му е толкова мекушава и готова на всичко за малко внимание. Не знам дали осъзнава, че във външния свят Радина например дори няма да погледне в нейната посока, ако се разминат на улицата.

# 2 414
  • Където морето целува небето...

Извинявам се, но понеже не съм гледала Гласът на България, Кристина там финалист ли е, победител ли е?
Криси участваше в сезона на Мишето Маринова, Невена Пейкова и Славин, който стана победител. Отпаднала е доста преди финала според Уикипедия. Направи хубава песен за Бургас и морето с Фортисимо пред иняколко години и спечелиха. Надявам се те или ДиХ да са победители.
Христо е с лоша физическа подготовка за пожарникар. И в предна игра и сега с висенето ми напраи впечатление. Ако е физическа игра нямат много шанс срещу Пепчо. Лошото е, че попаднат ли пред ТВ са аут.
Сани и Иван са... По едно време си признавам, че я съжалявах, че е попаднала на мъж, който не я има за нещо повече от колата си, че не е уважавана, че няма самочувствие, че е "лелка" на 30 години. И под лелка нямам в предвид килограми, а мислене. Вече не я съжалявам. Толкова безхарактерен човек. Лика прилика са си. Дано децата им имат късмет в живота!

Общи условия

Активация на акаунт