"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 060
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
Има нещо като бледа, мега бледа втора чертичка....
да по принцип трябваше да ми доиде вчера

# 361
Здравейте
С нередовна менструация съм но вече 6ден ми закъснява и теста е отрицателен Sad
Според вас има ли шанс да съм забременяла
Много искаме да имаме дете но все без успех
Често ходя на гинекологични прегледи и всичко уж е добре но бебето се бави вече 2г
Дали е време да потърсим репродуктивен специалист и ако може някоя двойка която е минала през това да ни насочи към такъв док.

# 362
  • София, България
Вижда се много много бледа черта. Вземете си друг тест (може някой по-чувствителен- belive, presto) и утре сутринта пак пробвайте Simple Smile

# 363
Вижда се много много бледа черта. Вземете си друг тест (може някой по-чувствителен- belive, presto) и утре сутринта пак пробвайте Simple Smile
да така и ще направя благодаря ви за бързите отговори 🥰🥰❤️❤️

# 364

Вчера се видя сакче,но ме притеснява това,че отговаря на 3та седмица и 6 дни а по последна менструация трябва да е 4та седмица и 6 дни 🤔 лекаря каза че явно се дължи на късна овулация ☺️ Това което прилича на запетайка в сакчето какво трябва да е

# 365
Проверете първо хормоните, дефицити на витамини... Е такива важни неща. После с готовите изследвания се насочвате към репродуктивен. Това не означава непременно инвитро, както всички си мислят. Не казвате в кой град сте, за да Ви се препоръча специалист.
Не знам как преценявате, че закъснява след като сте с нередовен цикъл. Може да се дължи на задържан фоликул, киста, разни хормони....
Има тема за хормонални изследвания. Потърсете я. На първа страниця са посочени основните хормони и витамини и кога се изследват, за да са обективни.

# 366
  • София
Това е подфорумът за проблемно забременяване - https://m.bg-mamma.com/?board=444

Прочети го, има отзиви за специалисти и клиники, за изследвания...

# 367
Здравейте , скоро попитах дали съм сбъркала при правенето на теста ,понеже имам признаци а резултата беше отрицателен. На теста пише 99% точност . В момента ме е страх да не абортирам ако теста се е оказал грешен .
Според вас въобразявам ли си?
Закъснява ми вече месец, очаквах да ми дойде около 28 март , 2 април е потенциална дата за зачеването понеже не използвахме предпазни средства . Не мога да кажа кога точно имах първо зацапване ,но беше 6-8 , следващата седмица ми зацапа още веднъж но бяха повече капки . Зацапването беше много малко и не беше чиста кръв , нещо между червено и светлокафяво , не мога да го опиша . Днес буквално напълних цяла ежедневна превръзка със същото течение, по обяд и дори помислих ,че сигурно ще ми дойде накрая, а нямам и една капка от тогава .

# 368
Здравейте , скоро попитах дали съм сбъркала при правенето на теста ,понеже имам признаци а резултата беше отрицателен. На теста пише 99% точност . В момента ме е страх да не абортирам ако теста се е оказал грешен .
Закъснява ми вече месец, очаквах да ми дойде около 28 март , 2 април е потенциална дата за зачеването понеже не използвахме предпазни средства . Не мога да кажа кога точно имах първо зацапване ,но беше 6-8 , следващата седмица ми зацапа още веднъж но бяха повече капки . Зацапването беше много малко и не беше чиста кръв , нещо между червено и светлокафяво , не мога да го опиша . Днес буквално напълних цяла ежедневна превръзка със същото течение, по обяд и дори помислих ,че сигурно ще ми дойде накрая, а нямам и една капка от тогава .

Кръвен тест пуснат ли е? С такова закъснение домашен не би трябвало да даде отрицателен резултат ако има нещо. Може да пуснете кръвен тест ЧХГ, да отидете на АГ... и вече ако там не се види нищо и кръвния е отрицателен,  да се търсят причини. Може от щитовидната жлеза да Ви липсва цикъла, знам го от опит.  Извинявам се, че го казвам, но с такова съмнение, закъснение и страх до сега да не отида на кръвен тест или на АГ ми се струва неразумно от всякъде.

# 369

Кръвен тест пуснат ли е? С такова закъснение домашен не би трябвало да даде отрицателен резултат ако има нещо. Може да пуснете кръвен тест ЧХГ, да отидете на АГ... и вече ако там не се види нищо и кръвния е отрицателен,  да се търсят причини. Може от щитовидната жлеза да Ви липсва цикъла, знам го от опит.  Извинявам се, че го казвам, но с такова съмнение, закъснение и страх до сега да не отида на кръвен тест или на АГ ми се струва неразумно от всякъде.
Разбирам , но понеже тук ми казаха ,че няма как да е грешен резулта поради грешката която смятам ,че съм допуснала реших ,че поради влияние на стрес  се е получила аномалия и трябва да изчакам .

# 370
Пуснете си ЧХГ за по-сигурно. Там грешка няма да има и ще знаете, с 100% точност. Или направете домашен, twip или be.live. Различна марка от този, който сте направила. И отново е хубаво да се отиде да се види на АГ.  Може когато сте правили теста да е било прекалено рано, да е имало късна овулация и от там негативен резултат. Може теста да е бил с висока чувствителност. Възможно е и извънматочна бременност да е, там се покачват по-бавно нивата. Варианти много.

# 371
  • София, България
Какви тестове….отидете на лекар. Цикъл липсва, зацапвания някакви през няколко дни. Отидете на лекар да ви видят.

# 372
При положение, че от ЕДИН месец и повече нямате цикъл и някакви странни зацапвания през седмица, седите да питате в БГ мама и да правите пикливи тестове, вместо да отидете на лекар? Не знам на колко години сте или от кой етнос, ама това е безхаберие. Проблемът, освен хормонален може и да е много по-сериозен. Лекар трябва, не форуми. И не ,няма бременност при закъснение от един месец и отрицателни тестове.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 00:43 от Salsera

# 373
  • София
Има нещо объркано и при датите. Хем чакан цикъл на 28.03, хем потенциална дата на зачеването 02.04. Бременност най-вероятно няма, но трябва да се отиде на лекар, във форума няма как да гадаем за причините за липса на цикъл.

# 374
Здравейте, на 35г съм с отстранена щитовидна жлеза, приемам 100мг еутерокс, тях е 1,58.
Започнахме опити за бебе, последният цикъл беше на 16 април- 4дни.Цикъла  ми е 28-29 дни, приложението предвиждаше овулация между 26 -30 април, следователно на 26 започнахме да се трудим, на 27-28 пропуснахме,  на 29 и 30 отново възобновихме опитите.
Имам леко притеснение дали това че нямам жлеза ще затрудни забременяването…

Общи условия

Активация на акаунт