"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 45 794
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
  • София, България
(Не разбирам защо пускаш същия пост отново. ) Сега видях, че в понеделник е очаквания Мц. Изчакай си го. И в понеделник можеш вече да си го направиш. И тогава вече ще го мислиш в зависимост от резултата.
Може и сега да отчете ако е от тестовете за ранно установяване, НО не е гаранция, че ще отчете. Изчакай минимум до неделя.

# 556
Можеш да направиш ранен тест на Престо - при мен той отчете бледа втора чертичка 4 дни преди цикъла (тогава бях усетила болка в яйчниците и бях нетърпелива да направя тест) . След това направих втори тест един ден след закъснението - surecheck и показа две ясни черти. Ако усещаш симптоми, можеш да си направиш тест, в противен случай бих те посъветвала да изчакаш за всеки случай, за да не бъдеш разочарована.
Успех и дано видите две дебели чертички този месец Heart
Здравейте дами, от 2 месеца правим опити за бебче първият път не стана нищо въпреки че имах абсолютно всички симптоми и теста за ову. беше положителен...  бях толкова радостна и бях сигурна че съм бременна, но уви , лелката ме посети. Вторият път беше през Май месец, цикълът ми приключи на  15ти Май , а от 23ти Май започнахме с опитите през ден, следя си овулацията чрез приложение което ми показа че на 31ви трябва да е "денят"  на този ден също правихме опит след това повече не сме.  И така до днес.....В понеделник 12ти Юни трябва да ми дойде, освен че от време на време ми става топло въпреки, че навън е студено и имах многоо леко напрежение в гърдите  около 2 дни  нищо друго . Възможно ли е да съм забременяла? Аз съм на 25г. той на 26г.
Преди опитите бях на гинеколог казаха ми, че всичко е наред и тялото ми е готово за бебче. Купих си тест,но се страхувам да го направя, а също мисля, че още е  рано. Вие какво мислите ?
Hug

# 557
Направих си тест престо 4 дни преди закъснение и ми излезе положителен

# 558

Днес направих Clearblue - отрицателен  Cry

# 559

Съжалявам за резултата, но имаш време така че не се отчайвай! Аз искам да питам къде намери clearblue?

# 560

Съжалявам за резултата, но имаш време така че не се отчайвай! Аз искам да питам къде намери clearblue?

Живея във Виена тук има Simple Smile)

# 561
Clearblue има в аптеки ремедиум.

# 562
Хора... не ми се смейте, моля ви...
От една седмица се обичаме почти всеки ден /в овулация съм, следена с приложение и блестящо точен цикъл на 28 дни/.. и откакто сме започнали се чувствам СМАЗАНА...
Първо, изключително подута съм. Направо балон, ще се пръсна. Коремът ми е като да ми чиститят бременност, толкова подут. Боли ме десния яйчник. И за капак нямам никаква сила. Трениращ човек съм от години, а в момента едвам изкарвам цяла тренировка.... никаква сила; тежестите, с които тренирам са на 50% надолу..

Какво се случва?! Бях на гинеколог преди 1 месец и абсолютно всичко ми е наред. Каза, че съм като по учебник...
Случвало ли ви се е такова нещо? На мен никога досега.

# 563
Виж времето какво е?
Смазва ни всички Cry
Аз имам бебе на 1.3г. И въпреки че вече ходи и не се буди нощем...приз деня съм като бита с тояги.
Вземи си витамини и пий повече течности. Може и на психична основа да ди се вглъбила в правенето на бебе. Дано да е станало !

# 564
Здравейте , момичета . Можете ли да ми дадете някакви насоки , днес си пуснах прогестерон в 23ти ден от цикъла по предписание на акушер-гинеколожката ми след близо година неуспешни опити . Иска ми се да вярвам че се е получило този месец с абсолютно редовен цикъл и сигурна редовна овулация . Имам разни леко странни усещания и мисли за , за това че се е получило . Та стойностите от резултатите ми на прогестерона са 58.55 nmol/L . Дали е възможно да показва бременност ? Нетърпелива съм вече да разбера 😬🤞
Привет и аз съм по същият начин ден 21 от цикъла, пуснах прогестерон и и 68,9 nmol/L .. имам странни усещания и придърпвания в корема , нямам апетит .. Не знам вече какво да мисля

Привет , имаш ли някакво развитие по въпроса 🤗

# 565
Здравейте , момичета . Можете ли да ми дадете някакви насоки , днес си пуснах прогестерон в 23ти ден от цикъла по предписание на акушер-гинеколожката ми след близо година неуспешни опити . Иска ми се да вярвам че се е получило този месец с абсолютно редовен цикъл и сигурна редовна овулация . Имам разни леко странни усещания и мисли за , за това че се е получило . Та стойностите от резултатите ми на прогестерона са 58.55 nmol/L . Дали е възможно да показва бременност ? Нетърпелива съм вече да разбера 😬🤞
Привет и аз съм по същият начин ден 21 от цикъла, пуснах прогестерон и и 68,9 nmol/L .. имам странни усещания и придърпвания в корема , нямам апетит .. Не знам вече какво да мисля

Вчера пуснах изследване 😇 понеделник пускам пак, защото утре е сватбата ми 🤪

# 566
Здравейте, днес съм на 21 ви ден от цикъла, по препоръка на доктора пуснах изследвания за естрадиол и прогестерон, но от лабораторията объркаха прогестерона с тестостерон. Излязоха изследванията на естрадиола, но е много висок сякаш. Видях отдолу референтни стойности при бременност, че в възможно да е висок. Имам полов контакт един-два дни преди овулация. Имам и други изследвания за щитовидна жлеза, които са окей, само това и евентуално прогестерона, който не се знае кога ще излезе с тази грешка която направиха. На някои случвало ли му се?

# 567

Аз също съм изследвала прогестерон 7 дни след овулация и е бил около 70 и въпреки това не съм била бременна...момичетата в друга тема ми обясниха,че прогестерон на горна граница точно 7 дни след предполагаемата ову означава,че е имало овулация и че жълтото тяло работи много добре.най добре пуснете ЧХГ  ще си покаже,както е пуснала mlqs и мога да и кажа тихичко честито!

# 568
Звъннете в лаборатораторията и им кажете да пуснат прогестерон.

Здравейте, днес съм на 21 ви ден от цикъла, по препоръка на доктора пуснах изследвания за естрадиол и прогестерон, но от лабораторията объркаха прогестерона с тестостерон. Излязоха изследванията на естрадиола, но е много висок сякаш. Видях отдолу референтни стойности при бременност, че в възможно да е висок. Имам полов контакт един-два дни преди овулация. Имам и други изследвания за щитовидна жлеза, които са окей, само това и евентуално прогестерона, който не се знае кога ще излезе с тази грешка която направиха. На някои случвало ли му се?

# 569
И от мен Честито! Да се покачва и удвоява ! Да бъде сватбен подарък запдвама Ви! А ти най-щастливата булка утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт