Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 628
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Не е ли прекалено висока цена за кинобилет?

# 556
Ще го изчакам на кино аз. Grinning
И аз, нямам търпение .. 😊😊

# 557
  • София
Не е ли прекалено висока цена за кинобилет?
Много е, разбира се. Щяло да има чудовищен екран, среща с актьорите и бла-бла... Голяма работа, в киното за 10 лв. ще е същото.

# 558
  • София
И как ще се видят актьорите с всички желаещи или срeщите може би ще са само с тези с билети от 90 лв? Grinning

# 559
Билетите за Дедпул и Уолвърин ги пуснаха на pre sale за 18 долара, тия искат 50-90 лв за набедения за Ален Делон Павел Иванов . Луди.

# 560
Думите "чудовищен екран" има ли ги в рекламата?  Щото за мен има по-важни неща от чудовищния екран - да не е студено, нито задушно, да са удобни седалките, да не се говори или плаче около мен, да не ми подритват облегалката и т.н.

# 561
Аз пък имам неприятно подозрение, че за ролята на Божана могат да поканят Весела Бабинова, заради червената й коса. Обаче много, много ще сбъркат, ако го направят. Но от друга страна в никакъв случай не ща да виждам Луиза Григорова или Евелин Костова в тази роля. Искам да е някоя добра актриса, която наистина ще си свърши работата, а не поредното нечие протеже.
Интересно ми е в ролята на Лазар, който на мен ми е най-любим, кого ще изберат. Дано да е някой сладур... И да не е Зомбори, моля, колкото и добър актьор да е!
Дайте предложения за Лазар!

# 562
  • София
Откъде мога да си сваля книгата, за четене, не за слушане. Не държа да е безплатно.

# 563
Аз пък имам неприятно подозрение, че за ролята на Божана могат да поканят Весела Бабинова, заради червената й коса. Обаче много, много ще сбъркат, ако го направят. Но от друга страна в никакъв случай не ща да виждам Луиза Григорова или Евелин Костова в тази роля. Искам да е някоя добра актриса, която наистина ще си свърши работата, а не поредното нечие протеже.
Интересно ми е в ролята на Лазар, който на мен ми е най-любим, кого ще изберат. Дано да е някой сладур... И да не е Зомбори, моля, колкото и добър актьор да е!
Дайте предложения за Лазар!
За кой сериал/филм говориш? Като прочетох и си помислих, че ще снимат Железния светилник Божана и Лазар, но пък Божана от книгата не е с червена коса. Надявам се на Максим Генчев никога да не му хрумне да снима Талев.

# 564
Ирмена Чичикова - Божана и Кирил Недков - Лазар.

# 565
  • Бургас
Ох, и на мен "болката" ми е за Божана и Лазар...!!! Май ми се иска да са някои напълни непознати и мноооого добри млади актьори. Почти на финала на книгата съм и колкото повече започвам да я харесвам, толкова повече се боя как ще я визуализират.... Много ми е любопитно... Решила съм да бъда оптимист! Ще се надявам на добър резултат!

# 566
Ирмена Чичикова - Божана и Кирил Недков - Лазар.
Оу, дано не е Ирмена Чичикова- Божана.
Като Дора в “Есента на демона” беше зле. Вяла като скумрия. Също така Божана е с червена къдрава дълга коса.

# 567
Бабинова е нечие протеже ли?

# 568
  • Sofia
Откъде мога да си сваля книгата, за четене, не за слушане. Не държа да е безплатно.
В Сторител я има и за четене.

# 569
Пуснете я търсачка, има я безплатно за сваляне и то с едно клик.

Общи условия

Активация на акаунт