Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 606
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Галифрей
Няма да съжаляваш  😘 Като отворят през есента ще пуснат нови дати ☺

# 601
Няма да съжаляваш  😘 Като отворят през есента ще пуснат нови дати ☺
Доверявам ти се .. 😊😊😊😘😘

# 602
  • Пловдив
Защото обичам лошото време ще го дават на 25 юли в Пловдив в лятно кино Орфей.

# 603
Много съжалявам, че изпуснах на кино "Защото обичам лишото време". Ще изчакам да го качат в някоя от стрийминг платформите, за да го гледам.

# 604
Аз чакам да пуснат „  Пулсът на танца“ в някой от  сайтовете за видеосподеляне , гледа ми се нещо по леко и комедийно ,  видя ми се хубав музикален филм със танци !! Освен това искам да видя и Сара Драгулева в различна светлина освен като момиче на мафията , каквато я видяхме в„  Братя “и„  Алея на Славата  “ !! Някой от вас гледал ли го е ??? BlushBlush

# 605
Не го знам филма, но режисьорът не става.

# 606
Не съм съгласна с риск да ме линчувате , смятам че Ники Илиев е добър режисьор !! (Това е моето мнение , не задължавам никой с него ) На мен лично един от любимите ми български филми " Живи Легенди " е негов !! Супер забавен,  свеж , смешен и ненатоварващ филм . Както и "Чужденецът " ..

# 607
  • Галифрей
Аз също харесвам Ники Илиев, преди време гледах един негов филм в ютуб. Забравих как се казваше. Главният герой беше чужденец. Беше малко по - различен,но пък на мен ми хареса. Човешка история за ново начало. Има една малка епизодична роля на Владо Михайлов как пее балада с китара в бар. Уникален е ❤❤❤🥰
Просто за някой от филмите му трябва по - добри  сценаристи.

# 608
  • София
Той не е ли и сценарист?

# 609
Аз също харесвам Ники Илиев, преди време гледах един негов филм в ютуб. Забравих как се казваше. Главният герой беше чужденец. Беше малко по - различен,но пък на мен ми хареса. Човешка история за ново начало. Има една малка епизодична роля на Владо Михайлов как пее балада с китара в бар. Уникален е ❤❤❤🥰
Просто за някой от филмите му трябва по - добри  сценаристи.
Мисля че говориш за "Нокаут или всичко, което тя написа " Ди !! 😊😘 А актьорът е Гари Дордън от "От От местопрестъплението - Лас Вегас . Страхотен актьор е помежду другото . 😊😘😊

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 13:53 от Жасмина 94

# 610
Едни от любимите ми български филми от последните години са "Чужденецът" и "Живи легенди" на Ники Илиев. В " Чужденецът" намирам елементи от Костурица. За мен лично провал е "Нокаут".

# 611
  • Галифрей
Както казах не му знам името 😁 май е този. Не беше толкова зле филмът, гледала съм отдавна ся не помня всичко да ме извинявайте. Но помня три култови сцени.
“ Чужденец” да този филм беше готин. ❤

Аз съм на вълна ретро и гледам старите бг филми,които не съм гледала с известни актьори. “ Човек на паважа” 1987г.
Хубав филм. Все като гледам старите филми си мисля,колко е било зле положението. И тъжното,че сега има хора които реват за тези времена колко е било “ хубово” всичко е “имало”.

# 612
Време разделно не е за многократно гледане.Такъв филм се гледа веднъж,но ти бърка толкова дълбоко в душата,че остава в съзнанието ти за цял живот.Гледала съм го и  страшно го харесвам,но не бих си го причинила отново...
От старите филми харесвам Тютюн и Вчера,който е малко по-нов.

# 613
Ее има и все пак и хубави филми от старите ленти !! 😊😊 Аз например харесвам " Време Разделно " и " Комбина " .. 😊😊 За " Време Разделно " ако имаш стабилна психика можеш повече пъти да го гледаш !! Лично аз съм го гледала повече от веднъж и мен не ме притеснява .. 😊😊

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 17:13 от Жасмина 94

# 614
  • Галифрей
Аз не харесвам “ Време Разделно” много гаден филм ми се вижда. Не обичам такива филми действат ми зле.

Хубави са и силни “ Отклонение” и “ Лавина” ❤ по Блага Димитрова. Любима моя писателка.

За мен филмът “Лавина” един от най-силните,емоциални филми които съм гледала. И там имаше най-страстна хубава любовна сцена в бг киното. Толкова много неща има,  че даже се изненадвам, че са го пуснали.

Общи условия

Активация на акаунт