Всичко за дамските чанти – 3

• 91 511
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Чантата не се ли гъне така естествено? Нищо намачкано не виждам.
Петънцето е супер малко, също.
Моделът е страхотен.
Не мисля, че чантата трябва да се гъне така, поне на снимките от клиентските мнения не изглеждаше така. Вероятно състоянието, в което пристигна, е причинено от куриерската фирма,тъй като имаше поне 5 пратки върху моя пакет в офиса на куриера,а и самата служителка разнасяше пакета доста грубо.Вероятно е от снимките,но има ограничение в размера и не мога да кача с по-добро качество,за да се видят местата,където чантата е смачкана.Освен това е одрана на едно място.Петното наистина е най-малкият проблем.Самата чанта си стои в състояние,в което дойде.Не се изправя,макар че вътре има хартия.Ако чантата беше за мен, нямаше да обърна внимание, но е за подарък на близък човек

# 151
Пишете на Customer service и поискайте да я върнете, ако не сте доволна от качеството.

# 152
Здравейте. Търся си дамска раница, цветна, с две отделения и допълнителни джобове и ципове. Може и еко кожа, не държа да е естествена, но да е здрава, че много я пълня 😓
Може онлайн или физически магазин в Пловдив.
Благодаря.

# 153
  • Варна
От тук си взех една Chiara ferragni, много съм доволна.
   https://en.zalando.de/women/?q=chiara+ferragni+rucksack 

# 154
Аз съм взимала CF на добра цена от fashion days 🙂
От тук си взех една Chiara ferragni, много съм доволна.
   https://en.zalando.de/women/?q=chiara+ferragni+rucksack 

# 155
Дами, имам два “чанта” въпроси - случвало ли ви се е да попаднете на фалшива Furla от Best Secret?
И вторият ми въпрос е за Zarena и по-конкретно събирам мнение за модела Iris Mini. Доколко пази форма, издържа без захабяване и като цяло седи добре? Гледам я от известно време, но нямам доверие на “инфлуенсъри”, а сега е намалена с -30%. Та чудя се още и сондирам мнения от притежателки Simple Smile

# 156
Някой има ли тази чанта?
https://www.vera.bg/modello.php?p=5769&from=color
Дали е мека или твърда? Нали меката събира повече?

# 157
Някой има ли тази чанта?
https://www.vera.bg/modello.php?p=5769&from=color
Дали е мека или твърда? Нали меката събира повече?
Тази чанта е твърда, вежда се по шевовете как стои.

# 158
Според мен цветната част е твърда (вижда се там, където е осветена), а жълтата част е мека (личи си по това как се огъва).

# 159
Здравейте , ако някой има тази чанта в класическия размер 26-15-7 см ,може ли да каже дали това е перфектната ежедневна чанта и дали би побрала и слънчеви очилата в кутия . Благодаря! .

# 160
Какво означава перфектната чанта? Има различни за различни поводи. И аз ползвам такива от известно време, но истината е,че са малки и дори слънчевите очила едвам набутвам.
Според майка ми, перфектната чанта е да събира поне един хляб и кофичка кисело мляко.😃

# 161
  • в пералнята
Аз имам в бордо, побира очила, моите са в сравнително малък калъф, удобна е, но е мека и съответно не е хубаво да се носят тежки неща, защото се обезформя.
Аз не я нося ежедневно, за ежедневието си съм избрала една по-малка и твърда, като по-голямо портмоне.

# 162
Какво означава перфектната чанта? Има различни за различни поводи. И аз ползвам такива от известно време, но истината е,че са малки и дори слънчевите очила едвам набутвам.
Според майка ми, перфектната чанта е да събира поне един хляб и кофичка кисело мляко.😃

Означава да става да се носи за ежедневието ,поне аз това търся и искам да инвестирам в хубава ежедневна чанта ,която да ми издържи с години и да събита ,очила или малка вода ,ежедневните принадлежности . Благодаря! 😊

# 163
  • в пералнята

Означава да става да се носи за ежедневието ,поне аз това търся и искам да инвестирам в хубава ежедневна чанта ,която да ми издържи с години и да събита ,очила или малка вода ,ежедневните принадлежности . Благодаря! 😊
Значи това Пинко не става. Много е меко. Моята първа по-скъпа чанта беше на Ралф Лорън и издържа към 7 години, носех я нон стоп. Ето такава беше. Можеше и с дръжка, и без да се носи. 

# 164
Здравейте , ако някой има тази чанта в класическия размер 26-15-7 см ,може ли да каже дали това е перфектната ежедневна чанта и дали би побрала и слънчеви очилата в кутия . Благодаря! .
Аз имам варианта с по-едрото капитониране и това е една от най-удобните и практични чанти, без да е наистина голяма (и съответно тежка).  Събира ми всичко необходимо: голям портфейл, калъф за очила, голяма връзка ключове, документи и ключ за кола, червило, коректор и парфюм в мини размер. Тази може да е една идея по-твърда заради по-гъстото капитониране, но едва ли има голяма разлика. Като минус отчитам липсата на крачета.  Кожата е много мека и приятна на допир,  но има склонност да се бели боята по ръбчетата (но самата кожа не е наранена). Аз моята я носих страшно много, та нормално. Бих я купила отново в друг цвят, това говори достатъчно 🙂

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 22:54 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт