Всичко за дамските чанти – 3

• 91 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Швейцария
Лято, много е хубава, и цветът е чудесен, със здраве да си я носиш.
Вчера пристигна това сладурче.

# 196
  • в пералнята
Да попитам тук, с какви четки/препарати си почиствате чантите и каква грижа за кожата полагате?

# 197
  • España
Имам една приятелка , която от над 30 години шие  дрехи, чанти и всякакви аксесоари от естествена кожа . От нея знам , че крем Nivea е идеален за почистване и освежаване на кожените изделия . От години го ползвам ! Изпитано! Сега….ако има дълбоки петна…..е друга тема.

# 198
Тази синята нивеа в металната кутийка ли?

# 199
# 200
  • Пловдив
Аз не бих рискувала с крем Нивеа. Много е мазен и трудно попива дори на кожата на ръцете, а на чанта може би ще остане бял филм.

# 201
Всички читави брандове имат предписания за почистване и поддържане на техните кожени изделия на сайтовете им. Едва ли има по-добър ориентир.

# 202
С крем Нивеа или Здраве мажа кожените си якета, след като ги почистя с препарат за кожа. Попиват веднага и омекотяват кожата. Едното яке е перфорирано и след такова третиране няма запушени участъци и бели следи. Предполагам, че няма да има проблем , ако се приложи върху чанта.

# 203
Вчера късно вечерта си поръчах няколко неща от vera. Някой има ли тяхна чанта, какво е качеството?

# 204
Аз нямам нищо от тях, но съм си набелязала няколко модела.
Може да споделите какво сте поръчала, ще ми е интересно.

# 205
Вчера късно вечерта си поръчах няколко неща от vera. Някой има ли тяхна чанта, какво е качеството?

Аз имам две чанти от тях и съм доволна.

# 206
  • FRANCE
И аз. Супер качество, бърза доставка

# 207
Имам една чанта от Vera, но съм със смесени чувства. Не е лоша, но за 250 лв. (преди 2 години) очаквах повече.

# 208
Аня, много благодаря за отзивите за By Far Simple Smile

Момичета, виждам, че обсъждате грижата за чантите. Аз почиствам с мокри кърпички за кожа, които купувам от Билла на Casablanca за около 3лв 20броя. Много съм доволна: http://www.casablanca.bg/en/products/seria-za-kozha/mokri-karpi-za-kozha-35

# 209
Имам една чанта от Vera, но съм със смесени чувства. Не е лоша, но за 250 лв. (преди 2 години) очаквах повече.

Аз взех три около 100 лв и едно портмоне около 50.  Едната ще е за подарък, като пристигнат, ще ги снимам и покажа тук, мисля, че за тези цени, няма да ме е яд. Най-скъпата чанта, която съм си купувала е за 250 лв, не съм много дащна сякаш, като гледам тук, че се спряга coccinelle и други марки и малко се стресирам, че участвам с мнение, но пък може да съм полезна за някого. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт