Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 692
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
И на мен не ми изглежда сценарий. Маринов е голям бастун. Не че Рачков е велик комик и не прекалява, но форматът на предаването не предполага такава докачливост.

# 286
Добра реклама на шоуто си направиха с Веселин Маринов. Който не е гледал днес, другия път ще е пред екрана, да гледа сеира.

# 287
  • София
Не знам какво толкова му харесвате на Веско Маринов. Едва му изтрайвам партийните речи. Прилича ми на задръстеняк, който се напъва да изглежда готин.
Естествено, че не го харесваме. И точно защото е такъв задръстеняк, е толкова смешно.

# 288
Моите фаворити:
Димо и Ралица
Тома
Владо

В това шоу човек трябва да не се взема много насериозно ,иначе постоянно ще му късат нервите.Веско Маринов не знам как ще я кара ако така се връзва на всяка хаплива реплика.

# 289
На мен пък изобщо не са ми забавни и интересни такива сеири. 🙄

# 290
  • София
Айде бе, 18 точки за Дара от зрителите. 😂😂😂 Мама пуска яко СМС😃😃😃

# 291
  • Велико Търново
Тома заслужено печели тази вечер.

Класирането е реалистично с изключение на по-предната позиция на Дара пред Керана

# 292
  • Брюксел / София
Едва му изтрайвам партийните речи. Прилича ми на задръстеняк, който се напъва да изглежда готин.
Изобщо не прилича на задръстеняк, а си е абсолютно такъв. Застинал е в 80-те, но Рачков халтураджията го прави на салата. Мисля, че Веско ще се откаже от журЕто скоро, Рачков няма да му се даде и да миряса. И ще е прав, това е забавно шоу, а не “златния Орфей”.

# 293
За Тома на места фалшивееше, обаче нали Данчо Караджов и съпруга са в публиката, Айде да спечели Тома...

# 294
  • на село
А за мен Владо беше по- добър от към пеене, отколкото Тома, като Данчо К.
Иначе в имитацията и двамата бяха добри.

# 295
Кой се падна на бутона?

# 296
JoyJoyJoyКали ще пее Лизо

# 297
Не съм от почитателите на Маринов,но наистина,не може да се изкаже човек заради мега лигавщините на Рачков.
Защо тогава канят жури,ако не можеш да се изкажеш?Много неуважително и непрофесионално.Айде за останалите ми е ясно,че са там за хонорар и подгъзурчване на продуцента.Той пак си каза,че работи с най-готините хора.Ама според него.

# 298
Другата седмица предвиждам 90% гавра и пародия...

# 299
Много готини парчета за следващата неделя. Много ми хареса началото на този сезон.
Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт