Весо си е винаги като глътнал бастун комсомолски секретар.Много ми харесаха Владо и Тома.На Тома направо настръхвах,много го обичам Данчо.А и Данчо се развълнува май.
Смятам обаче,че занапред Владо ще надмине Тома първо-щото е любимец на публиката,второ-пее и играе(актьорски) много добре.Човекът си е талантлив,а Томата не е и актьор и е силен само в рокаджийския ресор.
Ще видим дали съм права.Не ми хареса,че ги започнаха с излагациите още от първи лайф.Е бива ли на 90% от хората да се пада другият пол,то хубаво ще се смеем на техен гръб..но за някои хора е подигравка.
На Христо П. лошо му стана,той какъвто си е мъжкар..Има някаква харизма в този човек иначе визуално единственото хубаво е,че е висок,но с този грим и коса снощи беше направо секси.

Тази Хилда вярно не остарява,но с този лигав глас и вечния черен аутфит ми е банална.
И Фъньо с тези грозни епитети за световни звезди и с неговото "меен" така ми омръзнаха.Но каквото -такова.
Хареса ми.
Сори за чаршафа.
Очертава се и сериозна конкуренция тази година, наистина имаме талантливи участници. Всички ми харесаха, като включим и притеснението с първо превъплъщение, бяха супер. Смях се на фокусите, смях се на сериозния Веселин Маринов, и на Рачков като го пита "ти да не си приятел на Ани Салич?" - тя нали така ги строяваше