Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 685
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
За пръв път от 11 г. се заливах от смях с Рачков.Е много и лафове и простотии изтърси,а пък погледите към Весо бяха един път.Joy Весо си е винаги като глътнал бастун комсомолски секретар.
Много ми харесаха Владо и Тома.На Тома направо настръхвах,много го обичам Данчо.А и Данчо се развълнува май.
Смятам обаче,че занапред Владо ще надмине Тома първо-щото е любимец на публиката,второ-пее и играе(актьорски) много добре.Човекът си е талантлив,а Томата не е и актьор и е силен само в рокаджийския ресор. Simple SmileЩе видим дали съм права.
Не ми хареса,че ги започнаха с излагациите още от първи лайф.Е бива ли на 90% от хората да се пада другият пол,то хубаво ще се смеем на техен гръб..но за някои хора е подигравка.
На Христо П. лошо му стана,той какъвто си е мъжкар..Има някаква харизма в този човек иначе визуално единственото хубаво е,че е висок,но с този грим и коса снощи беше направо секси.Simple Smile
Тази Хилда вярно не остарява,но с този лигав глас и вечния черен аутфит ми е банална.
И Фъньо с тези грозни епитети за световни звезди и с неговото "меен" така ми омръзнаха.Но каквото -такова.
Хареса ми.
Сори за чаршафа.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 09:48 от Amber*

# 331
  • София
Мен най-много ме впечатлиха Ралица и Димо, защото към тях имах най-ниски очаквания.

# 332
  • софия
Доволна съм тази година от каста. С удоволствие ще ги гледам. Благодаря на всички, които се грижат за темата и пускат инфо. Сега с удоволствие ще изслушам всички песни, които ще бъдат имитирани в неделя. И да, чакам с нетърпение следващото предаване. Мисля, че до сега нямам пропуснат сезон на капките. Магията на шоуто за мен идва от сплотеността на екипа. Всеки един е точното парченце от пъзела. Веско, милият направо не знам как ще издържи на сблъсъка. Ще чакам развитие в тази посока. Снощи със сълзи се смях. Евала на Рачков, професионалист до мозъка на костите си. Успя да се измъкне от ситуацията, че дори и обърна нещата.

# 333
Много съм доволна от старта на шоуто. Радвам се, че дуета не го познах. Smiley Очертава се и сериозна конкуренция тази година, наистина имаме талантливи участници. Всички ми харесаха, като включим и притеснението с първо превъплъщение, бяха супер. Смях се на фокусите, смях се на сериозния Веселин Маринов, и на Рачков като го пита "ти да не си приятел на Ани Салич?" - тя нали така ги строяваше Satisfied
Идеята да се излъчва шоуто в неделя е добра, то все пак си е тип семейно, развлекателно, само да не прекрачват твърде много отреденото им време, че понеделник си е делник.

# 334
  • Буркина Фасо
без Яна и Кали ще ми е по-добре.
едната не е за този формат, а другата не мога да я понасям.

# 335
И Дара е излишна, но явно не са намерили други желаещи

# 336
  • Буркина Фасо
И Дара е излишна, но явно не са намерили други желаещи
ааааа, на мама детето трябва да се промотира навсякъде.Smiley

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 11:09 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 337
И аз не харесвам нито Яна,нито Кали,нито Ралица.Но не могат да ми развалят цялостният кеф от предаването.Simple Smile
Дара не ме дразни толкова както други хора.Без нейният грим- а ла А.Гранде беше толкова по-добре и си пее приемливо.
От Христо Г. очаквах лигости като К.Радков,но засега е доста мълчалив и сериозен,харесва ми.
Яна ми е много странна персона,вижте ме аз съм много секси,хард,каскадьорка и не знам още какво.А пък като актриса е посредствена и просто симпатична,не чак красива.За тялото я признавам.Тя май изобщо не може да пее,пък и с този глас.

# 338
Да си припомним как Рачков разсърди Веско Маринов.
Много ми е смешно, снощи стомаха ме заболя от смях, сълзи ми рукнаха.
https://gospodari.com/rachkov-razsardi-vesko-marinov-oshte-v-par … kapki-voda-video/
Joy Joy Joy

# 339
  • София
Не ми хареса Кали по пантофи на сцената, а Ралица с крокс. Малко мозък трябва. С Маринов ще има проблем. Не забравяйте. Това е човек, който има у дома украсена коледна елха цяла година, а това с баджанаците е за онази му съпруга дето му сложи рога със Стоичков. Рачков беше на косъм да го изръси. Веско малко късно загря и запали, но авно спомена за хонорара го спря. Но екшън ще има. Маринов не е маймуната Вергов да си трае.

Какъв е случая с бившата на Маринов и Стоичков? Това съм го пропуснала. Камата винаги съм го смятала за супер стриктен по отношение на жена си - изобщо не си го представям, като някакъв плейбой залитащ по чужди жени.

Яна вчера ми направи много неприятно впечатление, а по принцип много я харесвам. Доста се лигавеше след изпълнението и на бутона. Малко на Поли Генова ми заприлича, а изобщо не им отива на жени на тяхната възраст да се чекнат и лигавят така, и то публично.

Дара накрая ми заприлича на младата Шер с тези напомпани скули. Не е ли малко младичка да си пипа скулите или са си й такива по принцип?

Веско Маринов е голЕмо дЪрво по принцип. Да, носи на майтап, но като цяло държи една линия и, когато някой я прекрачи, веднага сменя физиономията и става агресивен - и в дурги предавания съм го забелязала. Има голямо самочувствие (напълно оправдано според мен) и не търпи някой да си прави бъзици много, много с него.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 11:11 от Lady Cassiopeia Duval

# 340
Като гледам участниците, едва ли някоя от жените ще влезе някога в челната тройка. Много силна мъжка група.

# 341
Аз очаквам в топ 4 да са двамата христовци и владо и тома ако всяка имитация е като Данчо има шанс. Малко ми е на кантар Х.Г и неговия английски , актьорските му качества изобщо не се съмнявам.

# 342
  • София
Аз за топ 4 ще заложа на Владо, Тома, Христо Петков и Ралица и Димо.

# 343
Благодаря на Рангелова за видеото с т. н. скандал.
Снощи Веско като мина за малко на търновския диалект, мислех, че е спонтанно, но сега се вижда, че е по сценарий.
Аз не всички сезони съм гледала, даже май само два, но по спомен почти във всички Рачков влиза в конфликт с някой от журито.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт