Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 656
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • тук, на мястото си
Много ми харесаха Димо и Ралица!

# 466
И на мен Димо ми хареса повече от Ралица, тя не беше много в роля, а и костюма И не ми казва Барби, а по-скоро американска домакиня от 50тте години.

# 467
Имам чувството, че Рачков и Веско ще се появят на няма да се караме, няма да се биемЕ на Васко Жабата. 😂

# 468
Като никога журито успява да се изкаже...just saying Joy

# 469
Екстра бяха. То с тази песен не могат да се достигнат някакви висини.

# 470
  • София
Геро нещо издиша сам. Не му се получава.

# 471
  • гр.София
Без Рачков Капките не са същите...

# 472
  • Wonderland
Харесаха ми. Димо повече Heart Но пък неговата част не беше толкова голяма, колкото на Ралица. То песента е главно женски вокали...

На Фънки какво са му сложили в чашата? "Нямам за какво да се хвана" "Много добри" "Приказен балет".... Joy

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 20:36 от Li77le Devil

# 473
  • София
Имитацията на дуета си беше супер. Пеенето им беше, зле но това няма значение. Харесаха ми. А Ралица е много красива - наистина, като кукличка

# 474
  • тук, на мястото си

# 475
Имитацията на дуета си беше супер. Пеенето им беше, зле но това няма значение. Харесаха ми. А Ралица е много красива - наистина, като кукличка
Предният път с русата перука, беше разкошна. Изненадах се колко много ѝ отива и русото.

# 476
М-да... Няма го Рачков, все още ми липсва, надявам се да се появи.
За първото изпълнение нищо няма да кажа.

# 477
Имам чувството, че Ненчо копира маниерите на Г. Лизамов, когато обяснява ролите.

# 478
  • Брюксел / София
Христо Петков като Роси няма такава гавра. Мн нелепо изглежда! Страшен тандем са с Ненчо като Роси Simple Smile Ще се смеем!

# 479
За изпълнението няма кой знае какво да се коментира, тя песента е тъпа и не предполага кой знае какви подвизи. Но и на мен също ми се струва, че Ралица е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт