Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е крем от тартар и за какво се използва?
Какво е марципан "Варна" и за какво се използва?
Как мога да създам черна боя за декорация на торти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е крем от тартар и за какво се използва?
-
Какво е марципан "Варна" и за какво се използва?
-
Как мога да създам черна боя за декорация на торти?
-
Кои кремове са подходящи за покриване на торта с "чаршаф" и за декориране с помощта на шприц?
-
Как мога да създам различни формички от шоколад с помощта на шприц и как да разстеля шоколад върху торта, за да изглежда гладко?

Скоро малката имаше повод и аз и спретнах торта Пате.Модела заимствах от бутиковите торти на сладкарници Вики.За съжаление жълтото на боята си се оказа оранжево,но пак прилича на патка
.Много исках да направя Калинка......но няма черна боя.Преди време се разисква този въпрос и освен големи количества по борсите май нямаше другаде.Някой може ли да ми помогне със съвет и личен опит,какво използвате за елементите в черно?Благодаря предварително

Ти май започваш да ставаш все по добра на тортите,и двете торти които показа тук са отлични,поне за мен.