Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 447
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 120
Не отваряйте линка на teta75, ИМА СПОЙЛЕР.

Ефибуш, нищо не правя. Отварям линка и вървят новините

# 121
здравейте и от мен вижте с какво ни зарадва Дениз.

# 122
За гледане от чужбина, миналия сезон Мари Мар качваше линкове. Може да видите в старата тема дали няма да свърши работа..имам предвид да се видят линковете...

Какъв спойлер, за Капитонова е вътре?

# 123
Сега да обясня какво пише в спойлера ли? Пише и показват коя е победителката...

# 124
Тази дори аз я разбрах, писаха я тук.
Статията е за миналия сезон. Спойлерът не е в статията.
Сайтът е толкова фалшив, че нито новината за Капитонка, нито споелър, са верни Joy
Но да не отварят, и без това само аз не искам спойлери, но по неволя ги научих ...

# 125
Е, не е за миналия сезон, а е за новите участнички. Сега какво искаш да кажеш, че си измислям? Ми мога да чета и не е от миналия сезон участничката.
Хората не искат подсказки. Предупредих ги, всеки отваря на своя отговорност. Шоуто не е започнало, те ми тиражират спечелилата.

# 126
Може ли да не се хващате за косите преди да е започнало предаването?

Статията е за Виктория, но в свързани новини има информация за новия сезон. Всеки да отваря на собствена отговорност предвид казаното.

# 127
Статията е за Капитонова ....качвам я...

# 128
Ти па къде видя за какво сме се хванали? Нали това написах, предупредих, всеки отваря на своя отговорност. Няма нужда от арбитраж!

# 129
Добрият тон явно не е на почит навсякъде.

# 130
Как го пишеш..все едно съм качила спойлер. Нарочно. Ти скролна статията направо и отиде долу на стр.ли...че кой прави така, чете се статията.
Статията , статията е това което съм качила.
Ще четете статията, не долу други новини.
Ако исках тях, щях да ги отворя и кача...

НЕ ОТВАРЯЙТЕ ЛИНКА!!!! Joy
Ок, съгласих се...

# 131
  • София
Дениз най му отиваше на Витю, имаше тръпка там ми се струва.

# 132
Всичките ли имате розе за премиерата?
🥂

# 133
Хайде де, не се карайте... На мен ми трябваше  доста време да го намеря този спойлер..  Даже в началото го затворих линка, защото за фелациото го знаех 😆 и за да ви нагорещя, ще кажа че това за устните не е вярно Wink само за зъбите... Питах специално 😊☺️🤣

# 134
  • София
Нареждам се и аз в темата, а след малко и пред тв. Не знам кого харесвам повече. Виктор някак успя да ме заблуди и ми стана симпатичен, въпреки че не харесвам точно такива типажи - сухари-костюмари. За Евгени още нямам мнение, нека поне първият епизод мине. Дано този път няма такива драми между кандидатките.

Общи условия

Активация на акаунт