Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 465
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 310
Евгени показва емоционална интелигентност. Мек е, внимателен без да се мазни грозно, като Витко дървото. Симпатяга е момчето, личи му, че е творческа личност.

# 2 311
# 2 312
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Е нееее.

# 2 313
За Микаела се опасявам, че ще важи правилото "бъди красива и мълчи", но ще видим.
"Принцеса" Габриела не е чужденка, а обикновена лигла.
Не мога да си обясня какво ѝ харесвате на Мони, та тя има най тъпанарските възгледи, които развява с гордост още във визитката си. Емоциите ѝ са като на хладилник и това я прави стойностна във вашите очи?! Прилича на аниме герой.
За Евгени започвам да си мисля, че средата, в която е живял и в която "работи", му е дала добро възпитание, но е бунтар и никак не е кротък, и хрисим като къдраво херувимче. Ще видим колко познавам хората.

# 2 314
  • София
А да се и допълня, че предния пост стана бая дълъг... В Елена има нещо което ме кара да не я харесам нацяло и май е това, че ми е леко тип пъпа на София, ала боржуа живяла за малко в чужбина..
Милицс горката или играе или наистина има сериозни емоционално метални проблеми, но с нея върви и едно ремарке емоционален багаж, което за мен е много задушаващо и обременяващо. Мегън ми е леко ала Алекс от предния сезон.  А рижавото момиче, не и помня името е интересна, но и тя за жалост е все още в сянка.

# 2 315
Ако на някого му е домъчняло за кукумицините от предния сезон:

https://www.youtube.com/live/1jK8j3hqV7w?feature=share

# 2 316
Дано покаже характер,че иначе съвсем ще оправдае вида си на херувимче.Simple Smile
Определено му личи,че е расъл навън и сега за разнообразие го спуснаха директно в родната действителност с най-изявените екземпляри. Joy Горкият какъв поглед вади в повечето случаи когато някоя мома залитне в обяснения,и дано не си мисли,че това е представителна извадка.
Marilyn3, Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 17:54 от Amber*

# 2 317
От Пловдив е Елена, както и Евгени. Съгласна съм, че умнокрасивитетна идва, но все пак алтернативите са потресаващи. Само тя смислено слушаше изпълнението на Евгени с някакви емоции на лицето и със затворени очи. А не като като кукла с празен поглед да се усмихва и да цвили "Иййй, има хубави ръциеее!". Елена все пак прави впечатление на  човек с някаква дълбочина и най-близо до Евгени от присъстващите там. Според мен, лека полека ще се надушат като единствените с някакъв акъл.

# 2 318
  • София
Доста бяха нелепи някои наистина като свиреше Евгени, все едно нещо са усетили. И няма хубави ръце...

# 2 319
Най-полезното от този сезон би било, ако всяка кандидатка за слава обяви специалистите, при които е правила корекциите си.
Човек остава с впечатление, че бондингът, мамопластиката, въобще всякакви естетични корекции на лице и т.н. са били извършени от стажанти.

# 2 320
  • София
Ох, Amber, как се смях с това, че са го спуснали директно в родната действителност с най-изявените екземпляри. То, погледът му е красноречив в определени моменти.

# 2 321
Ами пък не е ли така? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 322
Разгледах инстаграма на Габриела, няма такава дива селянка.. На сторита има разни подигравателни клипчета с пълни жени. Имаше едно, но вече е изтекло и не мога да го кача на което писала за снимките в ало.бг, че с момичето от снимките се различават по бюста. 😂😂😂

А как се е записала в инстаграм? Търсих и не намерих. Може и на лично, ако ще се трие. Благодаря! Simple Smile

# 2 323
  • София
Е, така си е. То си личи недоумението му като има сблъсък с тези представители на третия вид. Joy

# 2 324

В промото Валерия се караше с Елена и… помагайте, някоя от нейните приятелки, но не беше Пам.

Ирина. Каза на Валерия, че ако се държи така с Евгени, ще я изгони от вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт