Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 385
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Варна
Нежното момиче в началото ми направи хубаво впечатление Валерия май се казва. Тази със снимките в Япония и грижите за кучетата, но...като и оставиха повече време, май не е това, което видях при представянето в 1 епизод. Pensive
Баш това си е. Търси мъж да я обича като куче и  да го направи веган.

# 2 506
Джия ми напомня на младата Весела Нейнски.

# 2 507
# 2 508
  • София
Теодора прилича и на набор на Николета, а май имат 20- Тина години разлика.

# 2 509
Не знам дали е пускано, това е Габиту. 🤓
Аз преди заплата 💵

# 2 510
Не е срамно да нямаш пари. По-страшно е да нямаш усет, че да ги просиш по жартиери и с реплика на гучи, не е уместно, но всеки с възможностите и занаята си.

# 2 511
Току-що ми излезе това във Фейсбук. Валерия участва във фотосесия за инициативата “Европа без ценни кожи''. Не са пропуснали да отбележат, че участва в Ергенът.

# 2 512
Е, тя затова е влязла във формата. Да си промотира кузата и приюта. Личи си колко досадно за нея е всичко останало, а най-вече пък момъкът.

# 2 513
Във ФЖМК се учат и други неща освен журналистика.
Онова с минималната финансова помощ отказвам да го коментирам.

# 2 514
Имам чувството, че изпитва ужас да я доближи, така го гледа.

# 2 515
Да, сякаш е пържола в нейната чиния.

# 2 516
Не знам дали ще събера сила да гледам тазгодишния ерген. Все си мислех, че по-зле от миналата година няма на къде, но ей на - имало и още по-големи чучела със съмнителен капацитет. Ергена също не ме кефи - имам чувството, че съучениците на дъщеря ми изглеждат по-мъжки. А, като се появи Наум и направи сменям канала.

# 2 517
На мен Айлин ми напомня тази турска актриса Thinking Но някак и в двете има нещо, което не ми допада, макар на пръв поглед да са наистина красиви.

# 2 518
Току-що ми излезе това във Фейсбук. Валерия участва във фотосесия за инициативата “Европа без ценни кожи''. Не са пропуснали да отбележат, че участва в Ергенът.

На тази снимка, Валерия е много красива. Има толкова невинно изражение и миловиден вид. Не е вярно, че прилича на Дениз, безлична без грим. Всъщност точно без грим е по-хубава, бих казала, че на нея грим не й ходи (освен да прикрива пъпките си по лицето, че има ужасна кожа).
Относно каузата й, аз не бих си купила кожено палто, защото са старомодни, но обувки, предпочитам естествена кожа.

# 2 519
Има доста статии, че Геньо бил женен в Лондон за украинка т.е. вече бил обвързан
Има ли някой инфо...
Пак ли ни заблуждават тези от шоутоооо...

Общи условия

Активация на акаунт