Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 346
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 655
стига глупости, тези жени не са норма, а изключение. Вманиачени по мед. интервенции, са хора без работа, от нямане какво да правят. Ми не е това новото поколение. Тези децата ги гледат, като пример какви не бива да бъдат. Съвсем успешен експеримент, от какво да се пазиш. Едва ли има тинейджър които искат да бъдат като Габи или Мони.  Дори мъжете като ги гледат и се кръстят. Те са идеалния пример, какъв ще се превърнеш, ако си тъп.

Тинейджъри не, обаче жени във възраст 20 - 25 години да и то не малко. Най-вече защото свързват корекциите по себе си с луксозен начин на живот, който биха имали, след като се пооправят. Масово се разпространява твърдението, че жената, като се пипне тук-там, след това ще открие любовта и щастието. А под "открие любовта" изобщо нямат предвид любов, а луксозен начин на живот. И всичко това идва заради такива, като Габриела, Мони, Златки, Николети и всякакви демонстриращи лукс и нищоправене. Наскоро дори по телевизията имаше едно много жалко интервю с едно младо момиче, което тъкмо си беше сложило сиси и беше понадуло устните (до нормални размери - не прекалено). Водешата изръси най-голямата простотия на света - "Айде честито, сега вече си готова да откриеш любовта".

# 2 656
По БТВ Лейди дават Ергенът от часове Grinning

# 2 657
Всъщност колко епизода излъчиха вече? 2 или 3 ?

# 2 658
Всъщност колко епизода излъчиха вече? 2 или 3 ?
Пилотния с представянето на всички + още два епизода.

# 2 659
# 2 660
Памито, като е много земна и защитничка на каузи защо си слага снимки на която е неузнаваема с 1 0 00 000 филтри.
Заблуждава малките тийнове с неземната си красота
За мен това е фейк. Показваш себе си нереален.
Не съм против филтрите!
Против съм на фалшивите изрисувани глави, които се поставят на тялото.
Памчето си търси реклама и известност също!

# 2 661
# 2 662
Аз гледах Наум и Теа по бтв. Те работели заедно, офисът им бил в хола, и какво инфлуенствали. Опитаха се да убедят колко трудоемка работа е.
Боже, какво падение за Наум в чудене дали иска да е актьор или доктор, решил да бъде инфлуенсър. Като се събереш с кифла, какво ставаш. Водещ на Ергенинът и инфлуенсър.
Това се казва да опропастиш  живота си след7 години учене на медицина.

# 2 663
Явно му е по- добре и изкарва повече .

# 2 664
Аз пък се изумих, че репетирал дълго речите за розите! Не си личи. И двамата с Теа призоваха да се вслушаме, че всъщност били много интересни.. Satisfied

# 2 665
Аз гледах Наум и Теа по бтв. Те работели заедно, офисът им бил в хола, и какво инфлуенствали. Опитаха се да убедят колко трудоемка работа е.
Боже, какво падение за Наум в чудене дали иска да е актьор или доктор, решил да бъде инфлуенсър. Като се събереш с кифла, какво ставаш. Водещ на Ергенинът и инфлуенсър.
Това се казва да опропастиш  живота си след7 години учене на медицина.

Теа е мега дразнеща кифла.

# 2 666
Толкова са ми неприятни, бездарни и нахални и двамата, че не ми се и коментират дори. Добре се е ориентирал човека, намерили са на баницата мекото.

# 2 667
Ако е усетил, че не го влече вече медицината толкова,  всъщност е по- добре така, отколкото да е незаинтересован и невнимателен доктор. Всички патим от такива, аз пък го поздравявам, че не тъпче заради ,, престижа “. Той всъщност отказал ли се е, не учи ли за специалност?

# 2 668
Наум е завършил и винаги може да започне да лекува, стига да иска. Но едва ли млад човек ще предпочете за хиляда лв. да е непрестанно зает и под стрес като явно успява да изкара много повече с по-малко отговорности.

# 2 669
А Евгени къде е? Някакво инфо?
Освен че се появи в някакво стори на Теа, има ли индикации, че е в България за по-постоянно или странства Thinking - обикновен ден-Лондон, Париж и Берлин Notes (от време на време Токио и някой ашрам)

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 21:32 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт