Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 346
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 670
Наум ми е симпатичен, но като лекар няма да може да продължи да работи от хола, както и да води Теа, семейството и бълдъзата навсякъде със себе си. Та може и това да е една от причините.

# 2 671
Мисля, че за да бъде добър лекар, не става само с диплома. Чете се непрекъснато, работи се, практикува се. Аз такъв лекар не искам да ме лекува, да ме извинява въпреки дипломата и седемте си години в унито. Добрият лекар е в болниците, а не в бардаците (не им хареса на някои хора квалификацията и ми изтриха поста, но това ми е мнението за мястото). Не познавам професия, за която професионализмът се гаратнира само от диплома.

# 2 672
Това само говори в колко извратен свят живеем - да живееш по-добре бидейки "ютубър" отколкото лекар.

# 2 673
Е, как за какво, за престиж е учил човека, както впрочем доста завършват право, икономика и все едни такива “престижни” за пред обществото професии, които впоследствие не практикуват, ама за пред приятелите на мама и тати, звучат чудесно.

# 2 674
Тя и Александра има устни като кренвирши,  но е много  интелигентна жена и в миналия сезон доста хора и симпатизираха.

# 2 675
чак много интелигентна не е, а устните и са малко по-премерено направени

# 2 676
Ами има жени, които си слагат хиалурон и филъри в устните и почти не им личи.

# 2 677
Аз гледах Наум и Теа по бтв. Те работели заедно, офисът им бил в хола, и какво инфлуенствали. Опитаха се да убедят колко трудоемка работа е.
Боже, какво падение за Наум в чудене дали иска да е актьор или доктор, решил да бъде инфлуенсър. Като се събереш с кифла, какво ставаш. Водещ на Ергенинът и инфлуенсър.
Това се казва да опропастиш  живота си след7 години учене на медицина.
И той търси на хляба мекото. Медицината иска отдаденост, трябва постоянно да учиш, за да си в крак, ако не искаш да си посредствен лекар.
Аз пък се изумих, че репетирал дълго речите за розите! Не си личи. И двамата с Теа призоваха да се вслушаме, че всъщност били много интересни.. Satisfied
Мноого интерсни?! Scream  
Клише до клишето, мила моя майно льо! Превъртам ги, като рекламните блокове! Nerd
Щеревица ли ги пише тези любовни шербети?! Ще повърна! Trollface

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 19:02 от sineva 1

# 2 678
  • София
Коя Александра е много интелигентна? От първия сезон ли? Според мен е далеч от много интелигентна.
Наум е по-добре, че не практикува медицината, която е завършил - със сигурност с глупавите речи за розите няма да навреди на никого

# 2 679
И какво е репетирал точно, понеже ентусиазмът, с който рецитира и интонацията му, наподобяват тези на дете в трети клас, че даже е по-зле и от това.

# 2 680
И какво е репетирал точно, понеже ентусиазмът, с който рецитира и интонацията му, наподобяват тези на дете в трети клас, че даже е по-зле и от това.
Именно де, това е смешното - резултатът от многото репетиции! Призовавайки ни да се вслушаме колко е интересно, всъщност не допускат въобще, че в него е проблемът, в нас е! Laughing

# 2 681
Не смятам , че е много интелигентна Александра, не е глупава , но си приказва основно клишета, за мен отдавна се изтърка като образ.

# 2 682
То за глупавите истории за розите не е виновен Наум, а тези които му ги пишат. На мен ми е симпатичен, не са един или двама хората, които не работят по специалността си. По-добре така - щом не чувства, че е неговото, няма нужда да е поредният, който ще ходи с нежелание на работа.

# 2 683
Айде да си го кажем правичката, Наум едва ли е записал с идеята да бъде медик, вероятно си давате сметка, че при баща и дядо актьори на него му е било пределно ясно какво иска да бъде. Целта му с медицината е била нещо с Откраднат живот явно. И като спря сериала, тая диплома за какво да му е. Не случайно ги наричат Телешопови. Всичко се прави за пари там.

И за да не съм съвсем офтопик, правичката да си кажа, че тия речи за розите са ми най-скучната част. Колко още факта за розите, които никой не иска да знае, ще изкопаят, преди да пукнем от тъпня.

# 2 684
Е нали му тръгна всичко с откраднат живот и стари лаври, потекло 😂😂😂 Всички се трепат да са продажни тъпаци в нета в днешно време, вие се надявате да видите нормални хора хахаха Нормалните хора са на нормална работа по цял ден. Да си лекар не е въпрос на пари, а призвание, доброта, труд, те въобще няма кога да харчат големи заплати, дори да ги имат. Ютубър професия е професия с аудитория, всяка дейност с мащабна аудитория има потенциал за големи печалби.

Общи условия

Активация на акаунт