Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 719
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 435
Коя е на 19?? Тази година не им пише възраста

# 436
Тамън тръгнах да пиша как не са чак толкова зле повечето и тая си подари ци*ите

# 437
Не, не мога, абсурд е това.. как си подари отливка от ц*ц*те?? 😅 Горкото момче, видимо е шокиран какво се налага да гледа..

# 438
Ето я следващата писателка със стихосбирка,

Пак ли стихотворения ще сричат

# 439
Абе да кажат за всичките, че са на 21г и да се свърши тая мъка и криене на възрастта… 😀

# 440
При-пад-Вам Joy Joy
Отливка от бюста + стихотворение = неочаквано добра комбинация

Сега разбрах, че шоуто всъщност било в жанр комедия.

# 441
Добре, че не му подари отливка от дудата, че тогава щеше да е смъртоносно за момъка...

# 442
Габриела е доста глуповато същество и не знам дали ще се задържи дълго.
Силиконите този сезон не ми харесват въобще.Това не е пластична хирургия, а риалити.

# 443
Сега чакаме една да дойде с отливка на задник и друга с такава на полов орган, тъкмо Генчо ще си сглоби една цяла жена и ще гасим лампите още днес.

# 444
Не мога да си обясня как се съвместяват Преводач от Немски с Масажист🤨🙃
А Елвира от миналия сезон е претърпяла еволюционен скок и вече раздава отливки от гърдите си🤣

# 445
Ирина е ужасяваща. Не се учудвам, че мъжете се плашели от нея. Пошла и вулгарна. Никакъв шанс да я избере Евгени. Залагам на Валерия, Айлин, Меган, нещо такова.
Тази с отливката е потрес. А сега ще се рецитират стихотворения. Joy
Евгени изглежда сладур и не е бастуняга като Витя, много по-естествен и непринуден е за момента. Жал ми е за него. Laughing

# 446
Добре, че не му подари отливка от дудата, че тогава щеше да е смъртоносно за момъка...
тооп 🤣🤣🤣🤣

# 447
Охх, това момиче искрено ме разсмя. 😂😂😂

# 448
Сега ще почвам да гледам и да ви чета. Да ни е честит новия ерген.  Пожелавам приятно гледане на новия сеир. Дано не останем разочаровани.
 ПП Докато разхождах кучето ме осени една извратена идея. Възможно ли е за вкарат бивша на ергена или сеира ще е тотален?

# 449
Един мъж трябвало да бъде малко по-красив от една маймуна!
ЖДНБ!
Тъкмо се чудех на какво ми прилича....дребничък, рошав и целия в косми...толкова мъничък и сладичък като малка маймунка Joy

Общи условия

Активация на акаунт